![]() |
#1 |
Gość
|
![]() Gra opowiadanie:P
Nie wiem czy jest tu już gdzieś taka gra. Polega na tym, że do wyrazu poprzedniej osoby dokładamy kolejny itd.
np.: Pierwszy wyraz: Mała Druga osoba kopiuje wyraz "mała" i dopisuje coś: Mała dziewczynka Trzecia os. : Mała dziewczynka lubi... itd. I tak wspólnie coś stworzymy ![]() ![]() ![]() Wiem, że to troche oklepane, ale spróbować można ![]() Ok! Pierwszy wyraz: Kiedyś |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gra opowiadanie:P
Kiedyś ktoś już założył taki wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
A bo ja tu taka nieobeznana
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Pomoge Ci
![]() Kiedyś,gdy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kiedyś,gdy staruszek...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś,gdy staruszek...
poszedł sobie na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę...
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki..
![]() |
#11 |
Gość
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem...
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem....dlatego bez wachania podszedl do niej i powiedzial ze.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem....dlatego bez wachania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce...
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy
![]()
![]() |
#17 |
Gość
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł:
- Ej lala czy ty oby... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł:
- Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
- Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? ![]() Dziewczyna odpowiedziała: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
To może ja zrobie herbaty
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Staruszek zlekka zniesmaczony odparł:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Przepisujcie całość
![]() Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? ![]() Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ![]() Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Moobi
![]() ![]() Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? ![]() Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? ![]() Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? ![]() - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam...
![]() |
![]() |
#24 |
Gość
|
Kiedyś,gdy staruszek poszedł sobie na spacer- ujrzał uroczą,seksowną
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? - No pewno że tak _ Ok. Jestem Agnieszka i mam 50 lat. Lubię tańczyć, a przede wszystkim bić się z takimi jak ty. Po chwili... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? - No pewno że tak _ Ok. Jestem Agnieszka i mam 50 lat. Lubię tańczyć, a przede wszystkim bić się z takimi jak ty. Po chwili ciszy staruszek w końcu się odezwał: -............... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? - No pewno że tak _ Ok. Jestem Agnieszka i mam 50 lat. Lubię tańczyć, a przede wszystkim bić się z takimi jak ty. Po chwili ciszy staruszek w końcu się odezwał: To choc lala powalczymy poobijam ci galy i pojdziemy w krzaczki zobaczymy jak tam walczysz.
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? - No pewno że tak _ Ok. Jestem Agnieszka i mam 50 lat. Lubię tańczyć, a przede wszystkim bić się z takimi jak ty. Po chwili ciszy staruszek w końcu się odezwał: To choc lala powalczymy poobijam ci galy i pojdziemy w krzaczki zobaczymy jak tam walczysz. - Hola Hola dziadziu, twoja zona nie zaplacila mi za dodatkowe atrakcje Na to dziadzius odparl (...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? - No pewno że tak _ Ok. Jestem Agnieszka i mam 50 lat. Lubię tańczyć, a przede wszystkim bić się z takimi jak ty. Po chwili ciszy staruszek w końcu się odezwał: To choc lala powalczymy poobijam ci galy i pojdziemy w krzaczki zobaczymy jak tam walczysz. - Hola Hola dziadziu, twoja zona nie zaplacila mi za dodatkowe atrakcje Na to dziadzius odparl (...) - Moja zonka jest w sanatorium w Ciechocinku. Zaplaci Ci jak wroci, a teraz..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
blondynkę ubraną w gustowną, czerwona sukienkę i czarne gumiaki. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i staruszek padł z wrażenia. Onieśmieliła go swoim olśniewająco białym uśmiechem dlatego bez wahania podszedl do niej i powiedzial ze ma bardzo stylowe gumowce,odparła mu,że chętnie je sprzeda,bo jemu byłoby w nich bardziej do twarzy dziadzio zszokowany odparł: - Ej lala czy ty oby nie chcesz mnie wyrwać na gumiaki? Dziewczyna odpowiedziała: -To może ja zrobie herbaty ? Staruszek zlekka zniesmaczony odparł: -A masz termos? - Niestety nie mam. Nie mam nawet szklanek. Ale mam za to słoik ogórków kiszonych. Robił je mój kochanek- Warcisław przed tym jak zmarł na trąd. Może zjemy je razem i opowiem Ci trochę o mnie misiu, hę? - No pewno że tak _ Ok. Jestem Agnieszka i mam 50 lat. Lubię tańczyć, a przede wszystkim bić się z takimi jak ty. Po chwili ciszy staruszek w końcu się odezwał: To choc lala powalczymy poobijam ci galy i pojdziemy w krzaczki zobaczymy jak tam walczysz. - Hola Hola dziadziu, twoja zona nie zaplacila mi za dodatkowe atrakcje Na to dziadzius odparl (...) - Moja zonka jest w sanatorium w Ciechocinku. Zaplaci Ci jak wroci, a teraz ja idę spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.