![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() <kosmetyki> POSZUKUJĘ ~~>krem Nivea Visage Young!!!!
Mam kilka nie potrzebnych mi drobiazgów i chetnie je na cos wymienie
![]() 1.Krem Supernawilżający do twarzy HAPPYDERM Loreal Paris do twarzy normalnej i mieszaniej (zostało ok. 85%) 2.Krem i podkład w jednym NIVEA VISAGE YOUNG Be Beautiful (zostało ok. 70% 3.zestw błyszczyków Constance Carroll w kształcie muszelek i rozgwiazd (zostało ok. 85%) 4.jedwabne serum do włosów PROFISilk buteleczka ma 15ml (ostało ok. 65% z tych 15 ml) 5.Kredka do oczu Astor MikaDo 04 PINK MANGA (użyta 3 razy) 6.Płyn do płukania jamy ustnej Aquafresh mint (zostało 60%) 7.Krem wzorowy lok Wella SHOCK WAVES loki pod kontrolą (zostało 50%) 8.Peeling enzymatyczny oczyszczająco-kojący UNDER TWENTY (zostało 50%) 9.Błyszczyk AVON color trend chockolate drop -sugar coated pink- (różowy) (została troszkę mnie niż połowa) 10.Krem do prostowania włosów na gorąco LOREAL HOt LIsS (ok 80-75%) jeżeli zainteresował was jakis produkt z mojej listy i macie cokolwiek na wymiane to piszcie, bardzo chetnie sie wymienie ![]() BUŹIAKI!!!!! Edytowane przez rysa528 Czas edycji: 2007-05-19 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
KAROLINKA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje Kosmetyki ;) ~>ZAPRASZAM<~
Coś u mnie za:
2.Krem i podkłam w jednym NIVEA VISAGE YOUNG Be Beautiful (zostało ok. 70%)?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rysa
interesuje mnie 1,2 w zamian mam peeling do twarzy YR żel do mycia twarzy z termopeelingiem pollena eva moge tez ci zaproponowac odżywke rumiankowa fitomed |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
NIKITA niestety nic z tych rzeczy mnie nie interesuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kurcze nie umiem znalesc tego szmponu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje Kosmetyki ;) ~>ZAPRASZAM<~ POSZUKUJĘ ~~>żel krem Nivea Visage Young!!!!
zapraszma do siebie do nowego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Dot.: Moje Kosmetyki ;) ~>ZAPRASZAM<~ POSZUKUJĘ ~~>żel krem Nivea Visage Young!!!!
nie, on chyba nie jest najjaśniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jeżeli jesteś zainteresowana, to może być żel-krem Nivea za Happyderm?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
2.Krem i podkład w jednym NIVEA VISAGE YOUNG Be Beautiful (zostało ok. 70%)
3.zestw błyszczyków Constance Carroll w kształcie muszelek i rozgwiazd (zostało ok. 85%) 9.Błyszczyk AVON color trend chockolate drop -sugar coated pink- (różowy) (została troszkę mnie niż połowa) moze coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.