![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy w±tek - nowe rzeczy zapraszam - kosmetyki , ubrania , p³yty itd.
NIEAKTUALNE
KOSMETYKI Kolorówka [size=2][b]^B³yszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) u¿yty kilkana¶cie razy ^B³yszczyk Joko waterproof 2w1 bia³y (prze¼roczysty) i fioletowy u¿yty kilkana¶cie razy ^B³yszczyk oriflame starstruck (czerowny) - po³owa ^B³yszczyk avon colortrend - fioletowy o zapachu czekolady niesety po daciew wa¿no¶c , ale pachnie , samkuje i rozprowadfza sie tak smao jak przedtem ![]() ^Pomadka w p³ynie Bell Twist style u¿yta tylko na spróbowanie ^Pomadka jasno czerwno - Twist nie u¿wana chocia¿ troche zniszczone opakownie ^Kredka do oczu double-colour jasno niebieski i granatowy uzyta kilka razy[color=Red] ^Opalizuj±cy cieñ do powiek w ¿elu mona lisa mincer z 10 ml zosta³a ok. ^Cieñ vollare brazowy ( prawie ca³y zuzyty) ja¶niejszy br±zowy oraz be¿owy ale z rozwalonym opakowaniem ^Brokatowy ¯el do upiêkszania skóry i w³osów mona lisa mincer ^Podk³ad Dermacol - numer 215 - wiêcej niz po³owa ^Podk³ad Soraya - kuracja anty tr±dzikowa - matuj±co-kryj±cy , antybakteryjny kolor jasny be¿ - my¶lê ¿e zosta³o mneij ni¿ polowa z 30ml ^Podk³ad L'oreal true match kolor C5 - trudno mi powiedziec ile zosta³o podejrzewma ze polowa mo¿e mniej , wymieniê albo na jasniejszy kolor albo na inny podk³ad ^ Korektor w sztyfcie Pierre Rene - u¿yty kilkana¶cie razy PIELêGNACJA ^Avon bezbarwny sztyft przeciwk wyprosykom , zosta³o ok 1/3 ^Avon zel przeciw wypryskom Drzewo herbaciane i grejfrut - trudno powiedzieæ iel zosta³o chyba kolo po³owe, moze mniej ^Brevoxyl - na wypróbowanie my¶lê ze starczy na raz , albo dwa ^acne-derm te¿ raczje na wyporóbownaie - na kilka razy ^Afrodyta adonis - p³yn na tr±dzik- mogê zrobiæ odlewkê ^Avon - intensywnie nawil¿ajaca mgie³ka do twarzy - aloe&avocado ubytek ok.1/4 ^Avon - krem ochronny na zime - ubytek ok 1/3 ^Tin tin - tonik antybakteryjny - zosta³o ok 1/4 ^Krem roz¶wietlaj±co-br±zuj±cy z drobinkami z³ota- soraya - po³owa ^Sudocrem - po³owa z 60g W³OSY ^Avon - SPRAY przed³u¿aj±cy ¶wie¿osæ w³osów , ubytek ok 2 cm ^Avon – advance technoiques przeciw³upie¿owy szampon z od¿ywka 2w1 zosta³o troche mniej ni¿ ¼ ^nivea Hair Care - Szampon od¿ywiaj±cy kolor do w³osów farbowanych –10 ml Inne ^Wilkinson - pilniczek do paznokci , u¿ywany n z przykrywk± na sma pilniczek ![]() ^Woreczki na tampony - mam ich bardzo du¿o ^Szczoteczka do czesania brwi i rzês UBRANIA ^Bluzka niebieska rozmiar s/m ^.Komplet kamizelka + spódniczka z cienkiego materia³u ^Kamizelka jasno fioletowa ^Czarne spodnie rozmiar do¶æ ma³y pisze na metce ¿e na 1,64m d³. nogawki to 92 cm a szerokosc w pasie 35-36. ^granatowa bluza z napisem na rêkawie 'only' ^ Sweterek recznie robiony rozm ok L ^ czarna d³ugo spódnica z klamra rozm. 40 zdjêcia w najblizszym czasie ![]() BI¿UTERIA ^3 bransoletki kó³ka ^bransoletki koralikowe , jedna z bursztynków branzoletki b,c,e,f nieaktualne ! ^koraliki mo¿na je nosiæ na rêke lub szyjê ![]() ^ozdobny naszyjnik zapinany na szyi ^bransoletka kolorowa ^. bransoletka - ³añcuszkowa ^bransoleta z ³añcusza na tabliczce napis 'cobra' ^bransoletka na nogê ( zamek trosze lu¼ny) ^plastikowy pier¶cionek z kwiatuszkiem w ¶rodku ^spinki do w³osów c , d i e to dwie spinki ale spiête ![]() ^opaska do w³osów KSI±¿KI [COLOR=Silver] ksi±¿kA o pielêgnacji paznokci w jêzyku angielskim 'technical guide to beatiful hands and nail' z firmy mavala CD ^Podrêczny Leksykon leków leki bez recepty ^Testy gimnazjalne ^Shrek 2 cd-rom multimedialny ( sama nie wiem co dok³adnie tam jest mogê sprawdziæ je¶li kogo¶ to zainteresuje ![]() ^Ich troje - z Magd± Famme 6 piosenek ![]() ^Piosenki Hip hop ( min. Eminem , 2pac Snoop Dogg , 5 piosenek) ^Harry Potter i kamieñ filozoficzny - fragmenty ksi±zki czyta Piotr Fronczewski ^Disney - gry komputerowe ^Elementarz internauty ^Portal edukacji ekonomicznej - 2 czê¶ci na 2 p³ytach + 3 p³yta a na niej nowy , inny kurs ![]() ^Zimowe Igrzyska olimpijskie - stare dobre eomcje , wielkie wydarzenia olimpiad zimowych , VCD ^Multimedialny przewodnik po Carvingu i stacjach narciarskich ^Królewskie brami Polaków mundiale 1938 - 1986 ^Pustynna przygoda Bombika -chyba s³uchowisko ![]() ^S³owo Papie¿a - pierwsza pilegrzymka 1979r - 20 fragmentów wypowiedzi Papie¿a ^Wszystko o seksie - encyklopedia multimedialna ^Romeo i Julia reporta¿ z przygotowañ do musicalu RiJ re¿ Januesz Józefowicz - kilka piosenek zdaje siê ![]() ^Salsa - filmowa lekcja uczy tañczyæ Jose Torres ![]() ^DVD - pokój Marvina - bardzo polecam ¶wietny film ![]() Ró¿NO¶CI DO DOMU ^Portret s³odziutkiego kotka ^Termometr w kszta³cie kotwicy ^3 ramki wszystkie 9x13 w tej szklanej ze z³ot± obwódk± nie mam nózki ![]() ![]() ^Tabliczki z psami 'uwaga...' ![]() ^flirt towarzyski ^farba fioletowa do szk³a ![]() ^sztuczny s³onecznik ^sztuczny kwiatek w doniczne bardzo ³adny ![]() ^zbiór karteczek o zwierz±tkach które kolekcjonowa³am kilka lat temu ( o psach kotach i rybach) ^plany lekcji ^2 nowe ( jeszcze w folii) kartki walentynkowe ^smyczki' do kluczy i innych gad¿etów ( jak widaæ mam ich du¿o bia³e , zó³te ,czarne , czerwone....) ^tabliczka na magnesy do powieszenia np na lodówkê.Mo¿na na niej zapisaæ rózne rzeczy a potem je wymazaæ ![]() ^szelki ze smycz± dla kota czy ma³ego pieska nieu¿wane , zielone [size=2][color=RoyalBlue][i][b]SZUKAM !! 1. filtrów powy¿ej 50 2. Zeli / kremów / toników/maseczek na tr±dzik oraz przebarwienia 3. Rzeczy do zdobienia paznokci - lakiery , naklejki itp 5. Maseczki dro¿dzowej ( najlepiej Bandi ! ) 6.Od¿ywki do paznokci 7..Kremów do r±k i stóp 8.spray do stóp jakiegos zapachowego czy antyperspitacyjnego 9.od¿ywek do w³osów - wyg³adzajacych, nawil¿aj±cych , do zniszoczych i suchych w³osów 10.jakiego¶ ³adnego d³uuugiego sweterka ![]() 11. spódniczki przed kolano rozmiar 38 najlepiej bia³ej 12.talku do cia³a 13..nivea visage young krem+podk³ad 14. s³odkich perfum 15.balsamu nawil¿aj±cego o ciekawym zapachu 16.oliwki w ¿elu 17. mgie³ek do cia³a a oprócz tego jestem otawrka na wszystko , nie jestem wybredna ![]() Zdjêcia rzeczy których nie ma , chêtnie wstawie ale piszczcie które Was interesuj± ![]() Edytowane przez Karolinka:):) Czas edycji: 2007-04-28 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Witchdoctor
|
Dot.: Nowy w±tek - nowe rzeczy zapraszam - kosmetyki , ubrania , p³yty itd.
Sudocrem - po³owa z 60g
zbiór karteczek o zwierz±tkach[/B] które kolekcjonowa³am kilka lat temu ( o psach kotach i rybach) szelki ze smycz± dla kota czy ma³ego pieska [/B]nieu¿wane ,
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2007-03-31 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz co¶ za podk³ad loreala?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180589
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
szkoda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Go¶æ
|
Podk³ad Dermacol - numer 215 - wiêcej niz po³owa a jaki to jest odcien?? a co za niego bys chcia³a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Go¶æ
|
Podk³ad Dermacol - numer 215 - wiêcej niz po³owa przedwszystkim
Podk³ad L'oreal true match kolor C5 - trudno mi powiedziec ile zosta³o podejrzewma ze polowa mo¿e mniej , wymieniê albo na jasniejszy kolor albo na inny podk³ad Krem roz¶wietlaj±co-br±zuj±cy z drobinkami z³ota- soraya - po³owa ^Podk³ad Soraya - kuracja anty tr±dzikowa - matuj±co-kryj±cy , antybakteryjny kolor jasny be¿ - my¶lê ¿e zosta³o mneij ni¿ polowa z 30ml a co z tych rzeczy jestes w stanie oddac za spódniczke? buziaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Go¶æ
|
Co??? przepraszam ty chyba myslisz o wymianie kosmetyków na kosmetyki.. wyobrazasz sobie zebym ja dawa³a ci spódniczke bia³± za 55 z³ jedwab za 10 z³ , cien (czarny) prawie nowy za 20z³ Od¿ywka na noc dla wszytskich rodz.w³osów nie wiem za ile... a ty chcesz mi dac pó³ dermacolu
mniej jak pól 30 mil podk³adu soraya i krem rozsw.. po³owe?? Jesli tak to ja podziêkuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN sta³y
|
Karolinko, przegl±da³am wczoraj Twój w±tek i dalej podobaj± mi siê zielone grzebyczki do w³osów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mo¿e co¶ znajdziesz za:
^Avon - SPRAY przed³u¿aj±cy ¶wie¿osæ w³osów , ubytek ok 2 cm ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Go¶æ
|
to ty jestes w tym momencie niegrzeczna... frajerki sobie nie znalaz³as przykro mi.. i tak duzo zrobi³am ze chcia³am sie zamienic za ciuch na kosmetyki ale widocznie nie umiesz tego docenic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 147
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
a ile tam jest tych testów??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Prosze tesh o fotki kosmetyków
![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam narazie nie znalaz³am odpowiedniej rzeczy ale jak bêdziesz mia³a co¶ nowego daj znaæ, chêtnie obejrze.Pozdrawiam mikikola
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
KSI±¿KI
ksi±¿kA o pielêgnacji paznokci w jêzyku angielskim 'technical guide to beatiful hands and nails' z firmy mavala
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hey kliknij do mnie na gg 217 090 5 tylko wpisz go bez spacji
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
napisz co Ci siê podoba u mnie
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mam bolerko bia³e M,ale nie oodam go za drobiazg,najwy¿je za kilka rzeczy lub jedn±,porz±dniejsz±
![]() ![]()
![]() |
#29 |
BAN sta³y
|
Hej. Moze jednak bym cos znalazla... Interesuje mnie:
^ Korektor w sztyfcie Pierre Rene - u¿yty kilkana¶cie razy - jaki numer? Interesuje mnie bardzo jasny bezowy kolor, na zdjeciu wyglada na ciemny... Mozesz okreslic ten kolor? ^Podk³ad Soraya - kuracja anty tr±dzikowa - matuj±co-kryj±cy , antybakteryjny kolor jasny be¿ - my¶lê ¿e zosta³o mneij ni¿ polowa z 30ml - jeszcze sie nad tym zastanawiam. Odp u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.