|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
4 blyszczyki w jednym Isa Dory
Dzien Dobry
![]() Wczoraj mila Asienka dala zdjecie blyszczyka Isa Dory,ktory sklada sie z 4-tzw.Czteropak.Posiadam to cudo juz pol roku i bardzo sobie chwale (nr.62- Innocent Pink)przepieknie lsni na ustach. W zwiazku z tym ,mam do was ogromna prosbe ![]() Czy dysponujecie zdjeciami kolorow: *60- Classic Neutrals * 61- Soft Chocolate, * 64- Red bloom Bardzo mi na tym zalezy.Szczegolnie jestem zainteresowana kolorem nr 61. Aha gdzie w Krakowie moglabym kupic te odcienie? caluje i zycze milego dnia Ewelina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: 4 blyszczyki w jednym Isa Dory
Witaj Stokrotko!
Załączam zdjęcia kolorow z zestawów, o ktore pytałaś- kolejno są to zestawy: 60, 61, 64. Kolory na zdjęciach są trochę przekłamane, widze na swoim zestawie. A powiedz mi coś więcej o tych Innocent Pink, bo ja jak kupowalam swoje- śliwki i fiolety- to właśnie chcialam takie które masz Ty, ale babka akurat tego zestawu nie miała, a że byłam strasznie najarana już na ta paletkę to kupiłam Vibrating Violet. Moje spostrzeżenia ![]() - dobrze że tam podpisane było co jest co, bo ja sama bym nie wpadła które to pomadka, które błyszczyk... ![]() - ten jasny fiolecik- to błyszczyk- jest taki neutralny, prawie go nie widać, rzadko go używam; mocniejszy fiolet- to pomadka dlugotrwala, mocna- w ogóle nie pasuje mi ten kolor, wyglądam jak z rodziny Addamsów ![]() ![]() ![]() - trzymam toto w lodówce, bo chyba by pociekło jak lody ![]() Napisz plis o tym swoim zestawie, bo strasznie mnie on męczy ![]() A co do Krakowa, to nie wiem, ale posprawdzaj w Carrefourach- tak sobie zgaduję, że tam powinnaś znaleźć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Bardzo dziekuje,ze zamiescilas zdjecia tych blyszczykow o ktore prosilam ![]() "A powiedz mi coś więcej o tych Innocent Pink, bo ja jak kupowalam swoje- śliwki i fiolety- to właśnie chcialam takie które masz Ty" hmm...zdjecia niestety nie posiadam ![]() Szczerze mowiac moglabym sie obejsc bez tego bezbarwnego blyszczyka,ktory jest dolaczony.Nie wyglada on zbyt ladnie na ustach.Natomiast pozostale kolory sa bardzo ladne.Takie zywe i dosc intensywne.Jeden to taki roz,nasteony perlowy i deliaktny a trzeci nadaje sie raczej na wieczor-najpieknieszy!Jestem bardzo zadowolona z tych odcieni.jestem przekonana,ze pomadka do ust -taka zwykla w sztyfcie nie wygladalaby tak atrakcyjnie.Zaleta tego blyszczyku jest to,ze nakladasz pedzelkiem (zreszta sama dobrze wiesz) ![]() ![]() Nie wiem co moge jeszcze powiedziec o tym moim odcieniu.Po porstu najlepiej zobacz sobie go w drogerii. ![]() - "trzymam toto w lodówce, bo chyba by pociekło jak lody " jak mi to napisalas to uswiadomilam sobie,ze moje cudo lezy gdzies w kosmetyczce i pewnie rozplywa sie ![]() "Napisz plis o tym swoim zestawie, bo strasznie mnie on męczy " ja mysle,ze jest abrdzo kobiecy i usta wygladaja tak swiezo! "A co do Krakowa, to nie wiem, ale posprawdzaj w Carrefourach- tak sobie zgaduję, że tam powinnaś znaleźć" ok,bo w galerii centrum nie ma tego ![]() dziekuje za odpowiedz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.isadora.com/
pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
bardzo dziekuje za podanie adresu
![]() mam jednoczesnie prosbe.Gdy laduje ten blyszczyk 4 w 1 i chce sprawdzic jak wyglada "opakowanie w odcieniu natural" mamblad na stronie.Czy ktoras z was moglaby mi pokazac to zdjecie?moze u was lepiej chodzi internet ![]() caluski PS.A zaraz dentysta mnie czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.