czy jemu juz nie zależy? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-04-19, 20:54   #1
Astra24.
Rozeznanie

czy jemu juz nie zależy?

Witam. Mam pewien problem z facetem i chcialam się poradzić kogoś obiektywnego. W skrócie opiszę o co chodzi. Jestem z chlopakiem od ponad pol roku, Na początku bylo wszystko ok. Nie mieszkamy w jednym mieście, wiec te 30 km,które nas dzieli czasami przeszkadzalo, ale dawaliśmy radę. Widywaliśmy się w weekendy, tzn w jeden dzień np w niedziele. Trochę bylo to dla mnie dziwne, no ale rozumialam, że ma prace w tygodniu a w sobote chcial pisac prace inżynierską, bo się niedlugo broni.No ale wytrzymalam tyle miesięcy wierząc, że będzie lepiej a lepiej nie jest. Pracę napisal, a nadal nie ma czasu dla mnie...Nie mówiąc o tym, że ja do niego pojechać nie mogę, bo nawet godziny nie potrafi znaleźć. Rodzicom mnie nie przedstawil do tej pory, siostry nie znam. Jak rozmawia ze mną przez tel a np. ojciec wejdzie do pokoju to mówi, że rozmawia ze znajomym. Nie powie,że rozmawia ze mną. Dostępu do jego tel nie mam, a dziwne jest to, że zawsze jak jest u mnie to wylącza go. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Niby rozmawialam z nim, powiedzial, że myśli o mnie poważnie, no ale to poważne zachowanie nie jest! Denerwuje mnie to coraz bardziej, bo mam dość takich dziwnych niedomówień. Jeśli już jesteśmy razem to niby jest ok, no ale w końcu my się widzimy ze4-5 godzin na tydzien, wiec ciężko byloby gdybyśmy się jeszcze wtedy klocili. Na święta też obiecal, że przyjedzie, moi rodzice go zaprosili...tymczasem on w sobote wielkanocną powiedzial, że jest 400km od domu, bo do dziadka pojechal. Zaznaczę, że facet ma 25 lat :/ Już nie mam z tym sily, od jakichś 2 tyg nie ma dnia, żebym nie plakala, bo tak strasznie jest mi przykro, ze znów mi się nie udaje. Wcześniej bylam w ponad 4 letnim związku i myslalam, że tym razem będzie już dobrze> Czuje, że wcześniej czy później się rozstaniemy...Nie wiem czy on kogoś ma czy nie, te myśli mnie zabiją...
Astra24. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:02   #2
Juncia
Zakorzenienie

Dot.: czy jemu juz nie zależy?

Sytuacja naprawde dziwna. Mysle, ze powinnas z nim naprawde powaznie porozmawiac, przedstawic to tak jak Ty to widzisz, powiedziec ze jest Ci przykro. Dla mnie nie jest to normalne.. 30 km to nie jest tak duzo.. ja jestem od mojego chlopaka oddalona o prawie 500 a widujemy sie czesciej.. Troche inna sytuacja to fakt..
Mam nadzieje, ze wszystko Ci sie ulozy.
Juncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:08   #3
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Witam. Mam pewien problem z facetem i chcialam się poradzić kogoś obiektywnego. W skrócie opiszę o co chodzi. Jestem z chlopakiem od ponad pol roku, Na początku bylo wszystko ok. Nie mieszkamy w jednym mieście, wiec te 30 km,które nas dzieli czasami przeszkadzalo, ale dawaliśmy radę. Widywaliśmy się w weekendy, tzn w jeden dzień np w niedziele. Trochę bylo to dla mnie dziwne, no ale rozumialam, że ma prace w tygodniu a w sobote chcial pisac prace inżynierską, bo się niedlugo broni.No ale wytrzymalam tyle miesięcy wierząc, że będzie lepiej a lepiej nie jest. Pracę napisal, a nadal nie ma czasu dla mnie...Nie mówiąc o tym, że ja do niego pojechać nie mogę, bo nawet godziny nie potrafi znaleźć. Rodzicom mnie nie przedstawil do tej pory, siostry nie znam. Jak rozmawia ze mną przez tel a np. ojciec wejdzie do pokoju to mówi, że rozmawia ze znajomym. Nie powie,że rozmawia ze mną. Dostępu do jego tel nie mam, a dziwne jest to, że zawsze jak jest u mnie to wylącza go. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Niby rozmawialam z nim, powiedzial, że myśli o mnie poważnie, no ale to poważne zachowanie nie jest! Denerwuje mnie to coraz bardziej, bo mam dość takich dziwnych niedomówień. Jeśli już jesteśmy razem to niby jest ok, no ale w końcu my się widzimy ze4-5 godzin na tydzien, wiec ciężko byloby gdybyśmy się jeszcze wtedy klocili. Na święta też obiecal, że przyjedzie, moi rodzice go zaprosili...tymczasem on w sobote wielkanocną powiedzial, że jest 400km od domu, bo do dziadka pojechal. Zaznaczę, że facet ma 25 lat :/ Już nie mam z tym sily, od jakichś 2 tyg nie ma dnia, żebym nie plakala, bo tak strasznie jest mi przykro, ze znów mi się nie udaje. Wcześniej bylam w ponad 4 letnim związku i myslalam, że tym razem będzie już dobrze> Czuje, że wcześniej czy później się rozstaniemy...Nie wiem czy on kogoś ma czy nie, te myśli mnie zabiją...
Strasznie dziwnie się zachowuje.

Zadzwoń do niego do domu,jak go nie będzie .
Przedstaw się,że jesteś jego dziewczyną i czy możesz go prosić do telefonu.
Zobaczysz,jak ktoś z rodziny zareaguje.
Może bał się im powiedzić,że ma dziewczynę ?
A może ma inną?

Taki telefon,mógłby rozjaśnić Ci sytuację.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:15   #4
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Strasznie dziwnie się zachowuje.

Zadzwoń do niego do domu,jak go nie będzie .
Przedstaw się,że jesteś jego dziewczyną i czy możesz go prosić do telefonu.
Zobaczysz,jak ktoś z rodziny zareaguje.
Może bał się im powiedzić,że ma dziewczynę ?
A może ma inną?

Taki telefon,mógłby rozjaśnić Ci sytuację.

Albo moze w ogole mezaty i dzieciaty?

Rzeczywiscie dziwna sytuacja...

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:17   #5
Astra24.
Rozeznanie

Tak, już myślalam o tym telefonie, ale on domowego nie ma. Kiedyś jak pojechalam do niego, siedzimy u niego w pokoju...w przedpokoju staly moje kozaki, więc jak ojciec wrócil do domu to je widzial. Ojciec wchodzi do pokoju i rzuca tekst" o przepraszam, myślalem, że to ktoś inny..." jak go zapytalam o to, to powiedzial, że nie wie kogo ojciec mial na myśli. Jeszcze nigdy nie widzialam tak tajemniczej osoby. Jeszcze żeby okazalo się, że to nic takiego to bym przeżyla, ale jeśli to jakieś przekręty? Na Boże Narodzenie też musial nagle wyjechać do rodziny daleko. Przed sylwestrem nic nie mówil o planach, ale caly czas myslalam, że przyjedzie, bo jak powiedzialam, ze dostalam zaproszenie do znajomych to powiedzial, ze nie chce żebym tam szla. Wsylwestra dzwonie do niego o godzinie 16ej i sie pytam czy w koncu spędzamy ten wieczor razem czy nie, a on do mnie, że dzień wczesniej jakaś niemila bylam dla niego w czasie rozmowy na gg, wiec powiedzial szefowi, że do pracy pójdzie. On pracuje w kulturze... Wkurzylam się, powiedzialam, ze jak nie przyjedzie to nie ma co się pokazywać. No i przyjechal, spędzilismy razem ten wieczor, ale potem się zaczelo unikanie weekendów. Jak przyjechal wczesniej np. w niedziele to chcial już o 19ej wracac do domu. Jak pytalam czemu, to mówil, ze czasem chce sobie posiedziec sam(??!!??) no paranoja!
Stary 2007-04-19, 21:18   #6
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elly2 Pokaż wiadomość
Albo moze w ogole mezaty i dzieciaty?

Rzeczywiscie dziwna sytuacja...
No właśnie .

W ogóle,jak czytałam pierwszego posta to wyglądałam tak -> i tak -> .

Cytat:
Tak, już myślalam o tym telefonie, ale on domowego nie ma. Kiedyś jak pojechalam do niego, siedzimy u niego w pokoju...w przedpokoju staly moje kozaki, więc jak ojciec wrócil do domu to je widzial. Ojciec wchodzi do pokoju i rzuca tekst" o przepraszam, myślalem, że to ktoś inny..." jak go zapytalam o to, to powiedzial, że nie wie kogo ojciec mial na myśli. Jeszcze nigdy nie widzialam tak tajemniczej osoby. Jeszcze żeby okazalo się, że to nic takiego to bym przeżyla, ale jeśli to jakieś przekręty? Na Boże Narodzenie też musial nagle wyjechać do rodziny daleko. Przed sylwestrem nic nie mówil o planach, ale caly czas myslalam, że przyjedzie, bo jak powiedzialam, ze dostalam zaproszenie do znajomych to powiedzial, ze nie chce żebym tam szla. Wsylwestra dzwonie do niego o godzinie 16ej i sie pytam czy w koncu spędzamy ten wieczor razem czy nie, a on do mnie, że dzień wczesniej jakaś niemila bylam dla niego w czasie rozmowy na gg, wiec powiedzial szefowi, że do pracy pójdzie. On pracuje w kulturze... Wkurzylam się, powiedzialam, ze jak nie przyjedzie to nie ma co się pokazywać. No i przyjechal, spędzilismy razem ten wieczor, ale potem się zaczelo unikanie weekendów. Jak przyjechal wczesniej np. w niedziele to chcial już o 19ej wracac do domu. Jak pytalam czemu, to mówil, ze czasem chce sobie posiedziec sam(??!!??) no paranoja!
Dziwne to wszystko-współczuję .

A znajomych wspólnych nie macie?
Może ktoś by coś o nim wiedział,dlaczego jest taki dziwny?

Tak jeszcze myslę o tym sylwestrze i tym,co było później i na tej podstawie wnioskuję,że on chyba kogoś ma.
Wygląda na to,że dzieli czas między dwie osoby .

Stary 2007-04-19, 21:20   #7
Juncia
Zakorzenienie

Hmm a jak sie spotykacie i w ogole, i wczesniej i teraz, to wyglada(l) za zakochanego? Jest slodki, mily, lubi sprawiac Ci przyjemnosc? Czy moze masz wrazenie jakbyscie byli sobie troche obcy?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-19, 21:25   #8
Astra24.
Rozeznanie

Nie, żonaty i dzieciaty raczej nie jest. No w końcu bylam u niego i pieluch nie widzialam. Co prawda te moje wizyty byly praktycznie wywalczone, bo on nie chcial. Kilka razy bylo tak, ze ja mialam do niego jechac a on mi godzinę przed moim wyjazdem pisal, że jednak nie, bo on coś tam musi zrobić. Jak kiedys mu napisalam, że przelotem jestem w jego mieście to w ogóle się nie odezwal mimo, że wiem, ze odczytal tego smsa.
Stary 2007-04-19, 21:26   #9
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:

zapytałaś cytuję: "czy jemu już nie zależy?"...
przepraszam ale będę do bólu szczera i okrutna... odnoszę wrażenie, że jemu nigdy nie zależało...
ja bym tego nawet związkiem nie nazwała... może on nie mieszka z rodzicami, tylko ze swoją "byłą "... ten facet nie traktuje Ciebie poważnie... daj sobie lepiej z nim spokój...
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 21:30   #10
Juncia
Zakorzenienie

ehhh mam wrazenie ze poprzedniczka ma racje..
Stary 2007-04-19, 21:33   #11
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Przesuwam na Intymne i życzę mimo wszystko powodzenia
Stary 2007-04-19, 21:34   #12
Astra24.
Rozeznanie

Tak do stycznia bylo ok w miare, przyjeżdzal jak tylko mógl, czasem nawet na 2 godzinki po to, żeby mnie zobaczyć. Sam zaproponowal wyjazd do Krakowa na weekend. Pojechalismy tam, na wyjeździe bylo wszystko ok aczkolwiek gdzieś ciągle dzwonil wychodząc z budynku...tel byl ciągle wylączony, przez cale 4 dni pobytu tam. w walentynki też dziwnie się zachowywal. Pracowal niby do 21ej, mial do mnie przyjechać po pracy. Dzwonilam do niego, nie odbieral. Przyjechal dopiero przed 23 mówiąc, że szefa musial odwieźć :/ A już najgorzej dziala na niego jak zacznę coś mówić, że zapytam się jego rodziców o coś...wtedy nagle się zaczyna wkurzać, widać, że strasznie się boi, zeby nie doszlo do nich jak się zachowuje.
Stary 2007-04-19, 21:37   #13
Juncia
Zakorzenienie

Podejrzanie sie chlopak zachowuje.. ja bym chyba nie wytrzymala tych tajemnic i jego zachowania..
Stary 2007-04-19, 21:43   #14
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak do stycznia bylo ok w miare, przyjeżdzal jak tylko mógl, czasem nawet na 2 godzinki po to, żeby mnie zobaczyć. Sam zaproponowal wyjazd do Krakowa na weekend. Pojechalismy tam, na wyjeździe bylo wszystko ok aczkolwiek gdzieś ciągle dzwonil wychodząc z budynku...tel byl ciągle wylączony, przez cale 4 dni pobytu tam. w walentynki też dziwnie się zachowywal. Pracowal niby do 21ej, mial do mnie przyjechać po pracy. Dzwonilam do niego, nie odbieral. Przyjechal dopiero przed 23 mówiąc, że szefa musial odwieźć :/ A już najgorzej dziala na niego jak zacznę coś mówić, że zapytam się jego rodziców o coś...wtedy nagle się zaczyna wkurzać, widać, że strasznie się boi, zeby nie doszlo do nich jak się zachowuje.
Cytat:
Napisane przez Juncia Pokaż wiadomość
Podejrzanie sie chlopak zachowuje.. ja bym chyba nie wytrzymala tych tajemnic i jego zachowania..
Zgadzam się z Juncią .

A to,że w mieszkaniu nie ma pieluch -o niczym nie świadczy.
Teraz są pampersy,a poza tym-mogą mieszkać osobno-każde u swoich rodziców.Takie sytuacje też się zdarzają .

Stary 2007-04-19, 22:01   #15
Astra24.
Rozeznanie

Nie no z tymi dziećmi to nie sądzę, chociaż powiem Wam,że moja mama na początku to samo powiedziala. Cięzko się z nim rozmawia, on zwala calą winę na to, że jest pracoholikiem. Prawda jest jednak taka, że dla chcącego nic trudnego, tym bardziej, że nieraz móglby wczesniej przyjechać ale nie robi tego. Teraz ma wolną niedziele to dowiedzialam się, że chce ją spędzić sam...bo musi wszystko przemyśleć, bo nie najlepiej się dzieje. No ale powiedzialam mu, że ja nie widzę sensu bycia z nim, że szukam pracy w Warszawie i się tam wyprowadzam. Myślalam, ze będzie chcial jakoś to naprawić, ? Swoją drogę slyszalyście o facecie, który nie chce się nikomu pochwalic, że ma dziewczynę, że nikt o niej nie wie, rodzina, koledzy...jak sie spotykaliśmy to z moimi znajomymi, w moim mieście.

Edytowane przez Astra24.
Czas edycji: 2008-09-06 o 11:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-19, 22:03   #16
Juncia
Zakorzenienie

Ja o takim nie slyszalam.. ;/ <przytul>
Stary 2007-04-19, 22:06   #17
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no z tymi dziećmi to nie sądzę, chociaż powiem Wam,że moja mama na początku to samo powiedziala. Cięzko się z nim rozmawia, on zwala calą winę na to, że jest pracoholikiem. Prawda jest jednak taka, że dla chcącego nic trudnego, tym bardziej, że nieraz móglby wczesniej przyjechać ale nie robi tego. Teraz ma wolną niedziele to dowiedzialam się, że chce ją spędzić sam...bo musi wszystko przemyśleć, bo nie najlepiej się dzieje. Co lepsze, bylo już tak totalnie źle no i byla taka niepewna sytuacja co do możliwości bycia w ciąży. No ale powiedzialam mu, że ja nie widzę sensu bycia z nim, że szukam pracy w Warszawie i się tam wyprowadzam. Myślalam, ze będzie chcial jakoś to naprawić, że nie będzie mógl zyć, ze świadomoscią, że Jego dziecko może się gdzieś tam wychowywać samo, bez ojca tymczasem on mnie tylko zapytal: to jest obustronna decyzja? Jak potwierdzilam, żeby sprawdzić co zrobi to pocalowal mnie w policzek i powiedzial, ze przeprasza za wszystko. No i chcial normalnie zniknąć z mojego życia. Dopiero jak powiedzialam, ze dobrze byloby gdyby jego rodzice wiedzieli o tym, to zaczal mówić, że da się to naprawić, żebym tylko nic im nie mówila. No i rozmowa skończyla się na tym, że niby ma zacząć się starać...obawiam się, że to jednak nic nie da i szykuję się na rozstanie. Swoją drogę slyszalyście o facecie, który nie chce się nikomu pochwalic, że ma dziewczynę, że nikt o niej nie wie, rodzina, koledzy...jak sie spotykaliśmy to z moimi znajomymi, w moim mieście.
No własnie ja o takim nie słyszałam :/

Wcześniej pytałam Cię o jego znajomych-widzę,że jest tak,jak myslałam-żadnych nie znasz :/

A długo jesteście razem/spotykacie sie ze sobą ?

Stary 2007-04-19, 22:06   #18
Astra24.
Rozeznanie

no ja wlaśnie też nie. Wiem, że nawet jeśli chwilowo będzie dobrze, to nie zapomnę tego, co powiedzial, jak się zachowywal, więc sądzę, że i tak lepiej nie bedzie. On twierdzi, że jak się wyprowadzimy razem do wawy to będzie lepiej i nie bedzie klotni o odleglosc. No ale czy ja mam naiwnie czekać aż ten dzien kiedyś nadejdzie?
Stary 2007-04-19, 22:10   #19
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogę slyszalyście o facecie, który nie chce się nikomu pochwalic, że ma dziewczynę, że nikt o niej nie wie, rodzina, koledzy...jak sie spotykaliśmy to z moimi znajomymi, w moim mieście.
albo ma żonę albo inną dziewczynę... ewentualnie wykorzystuje Twoją miłość do własnych celów (seksualnych )...
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 22:12   #20
Juncia
Zakorzenienie

A czy on podaje jakis prawdopodobny termin tej przeprowadzki?
Stary 2007-04-19, 22:13   #21
Astra24.
Rozeznanie

Ja robię na początku lipca mgr, on już od 2 miesięcy szuka pracy w wawie no i jak oboje znajdziemy tam prace to sie wyprowadzimy, o ile z nim bede...
Stary 2007-04-19, 22:21   #22
Juncia
Zakorzenienie

Hmm.. jesli czujesz cos do niego.. a i on cos tez deklaruje.. i chce z Toba zamieszkac.. to ja juz nic nie rozumiem..
Stary 2007-04-19, 22:39   #23
dra
Zakorzenienie

oj sobie tak czytam i to jest dziwne,takie unikanie,jak by kochał by zawsze znalazł czas chociaz na pare godzin a nie ze musi przemysleć czy coś,dla mnie ta sytłacja jest dziwna...czy on jest ciebie wart??musisz z nim poważnie i otwarcie porozmawiać...bo jego zachowanie jest naprawde dziwne
Stary 2007-04-19, 23:38   #24
Sweet_21
Zakorzenienie

Dziewczyno radze Ci ze szczerego serducha:
Zwiewaj od tego faceta jak najszybciej
Nie dość, że zwykły krętacz, zasłania się szefem, dziwacznie się zachowuje, to po prostu traktuje Cię jak...osobę z innej planety, jakby się Ciebie wstydził W chwili kiedy czytałam o tej sytuacji z kozakami to myślałam, ze Cię schowa pod stół.
Facet traktuje Cię strasznie.Nie warto kimś takim nabijać sobie głowy.
Już sama zauważyłaś jak podejrzanie się zachowuje, całkiem jak nie-facet.

Tak sobie pomyślałam, a może to agent 007
Taki tajniak z niego

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 23:42   #25
bess
Zakorzenienie

moze nie ma od razu zony ale na pewno ma 2 dziewczyne
Czy jak sie widzicie te 5 h w tygodniu to przyjezdza przewaznie kochac sie z toba???
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-19, 23:52   #26
giraffe
Zadomowienie

Mocno podejrzane!!

Wiesz o nim TYLKO tle, ile on chce żebyś wiedziała. I do tego może Ci wciskać każdy kit (bo nie masz go jak zweryfikować)

Nie znasz rodziców, rodziny, jego znajomych.... Zastanów się nad tym!!

Byłam w związku na odległosć (160 km) ponad 2 lata, ale każdy możliwy weekend spędzałam razem z Partnerem. Prawie od razu zaprosił mnie do siebie (mimo iż mieszka z rodzicamy). Poznałam rodzinę, znajomych... A i tak byłam nieufna przez długi czas.

Dlatego patrząc na Twoją sytuacje po prostu bym tego nie wytrzymała!! Bo COŚ jest ewidentnie nie tak, skoro Cię skutecznie od wszystkiego co związane z jego osobą izoluje

Znam osobę, która miała taką sytuację. Skończyła się dla Niej bardzo boleśnie... Scenariusz prawie identyczny

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-20, 00:53   #27
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Myślę, że już nie ważne jest czemu on się tak dziwnie i podejrzanie zachowuje, ale to jak Ty przez to wszystko cierpisz, płaczesz. I dla własnego dobra powinnaś coś z tym zrobić. Bardzo Go kochasz? Na jakim etapie związku jesteście? Jak się poznaliście?

maryd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-20, 01:29   #28
Zuzannka
Zakorzenienie

moim skromnym zdaniem on prowadzi podwójne życie (nic nowego )
ale pogadaj z nim i powiedz mu prosto w oczy żeby nie leciał z Tobą w kulki
bo to źle sie to dla niego skończy (oczywiście nie chodzi tu o nasyłanie mafii
tylko to ze życie jeszcze mu rzuci porządna kłodę pod nogi za to co on wyprawia)

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-20, 06:12   #29
miphuhiz
Zakorzenienie

Ja nie wiem czy rozmowa z nim cokolwiek da. Pewnie sie nie przyzna. Ale sprobowac mozna.
Stary 2007-04-20, 09:01   #30
Astra24.
Rozeznanie

Poznaliśmy się przez neta, we wrześniu. On byl świeżo po rozstaniu, ja też, ale nawet na początku nie przyjeżdzal częściej. Czasem mu się zdarzylo np być jeszcze w tygodniu, ale zazwyczaj dopoludnia. Nie powiem, że nie zależy mi na nim, bo zależy, ale po poprzednim związku nie mam zamiaru dać sobą pomiatać. On jest dziwny z tego względu, że jak jest u mnie to jest wszystko ok, jest slodki, kochany, po prostu idealny facet...a jak wraca do siebie to zaczyna się wszystko od nowa. Potrafi się nie odzywać caly dzień mówiąc, że mial tyle pracy... Ta niedziele wywalczylam praktycznie placzem. no ale tak być nie powinno. Co do seksu. To nie jest tak, że jemu na tym zależy i przyjeżdza się wyżyć. Czasem mam wrażenie, że jemu wręcz w ogóle na nim nie zależy...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości