![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: COME BACK - zapraszam :)
WYMIENIONE Margot45 Iwostin - maseczka lipidowa na noc 1 szt Cetaphil płyn do oczyszczania skóry twarzy woda micelarna Provegol SVR Essence magic nail therapy - odzywka do skórek i paznokci w płynie, niecała połowa z 8 ml Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za sypkie cienie Inglota, 2 odcienie fioletu widoczne po lewej najchętniej na inne kolory Inglota - zielenie, brązy, złoto, cienie z kartonikami, raz testowane, 2 g?
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
interesuja mnie:
Clinique Colour Surge podwójne cienie w odcieniach: korektor Chanel Correcteur Eclat w odcieniu Beige Clair 20, puder Sisley w Poudre Transparente au Calendula odcieniu irisee 0 - soft glow podkład Shiseido Dual Balancing Foundation SPF 15 odcień I20 Shiseido korektor na cienie pod oczy, 5 ml, ubytek max 10%, odcień średniego beżu 01 Ivory DDML Clinique 2 buteleczki po 15 ml - jedna zuzyta w połowie, druga cała użyłam ok. 15 % a co z cienie szisejdo? tak w ogole to dzien dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będziesz przy okazji w perfumerii to możesz od razu sprawdzić czy w ogóle któreś z nich ewentualnie wchodzą w grę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
taka zdrowa jak i ja, czyli wszystko nie tak, jak być powinno, ale damy radę
![]() Bubku ![]() ![]() Olik, a czy ja w ogóle znajdę Nivea i Revlona w perfumerii ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nivea jak na razie widziałam tylko we Francji i w Niemczech. W Polsce na 100% ich nie ma. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
A to ja będę taka, że pożyczę Ci pierwsza urodzinowo
![]() A może jutro (dziś) powiem Ci, co mi się podoba ![]() Zajrzałam: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Część
![]() Madlaine, bardzo interesuje mnie Scent Intense. Nie wiem, czym mogłabym Cię zainteresować i co zaproponować. Ale spróbuję ![]() Z mniejszych pojemności miałabym: Cristobal EDP, Dune, Hot Couture białe, Flowerbomb, Champs Elysses, Lauren Style, Le Baiser Lalique, Bazar, Lou Lou, Emporio White, Iris Nandebary, 5-th Avenue. Znajdziesz coś ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Madlaine! Mnie też interesuje Scent Intense
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184776 Poza tym, może udałoby Ci się wybrałać coś z mojej skromnej oferty za Redermiki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() interesuje mnie Scent Intense ,zajrzyj proszę do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 Może zgodziłabyś się na wymianę za Agenta 25ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie wpadła mi w oko Nina PJ - ale nie wiem, czy rozważasz wymianę na kosmetyk, czy tylko zapach, będąc w mieście przetestuję, kiedyś chyba chciałam je mieć, dam znać wieczorem Małgosiu, muszę przetestować, jeśli mi się spodoba, jak najbardziej jestem chętna na wymianę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Mad, mnie by interesowała (bardzo) woda micelarna Provegol. Poza wątkiem mam jeszcze sypki puder Revlon New Complexion, odcień 01, najjaśniejszy.
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś spodoba Ci się u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-22 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
moze u mnie skusi cie idealist?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czekam na cynk, buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za ktoras z tych rzeczy:
korektor Chanel Correcteur Eclat w odcieniu Beige Clair 20, puder prasowany Rimmel Stay Matte odcień 01 transparent podkład YSL Perfect Touch odcień nr 1 puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/4-1/5 Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający) w odcieniu Gold, zużyte max 15 % http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8354 najnowszy podkład Shiseido Dual Balancing Foundation SPF 15 odcień I20, pojemność 30 ml zużyte ok. 30 %, używany ok. 2 miesięcy. może byc otwarty 24 miesiące Shiseido korektor na cienie pod oczy, 5 ml, ubytek max 10%, odcień średniego beżu 01 Ivory
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej Mad
![]() A mnie by interesowala Annick Goutal Les Nuits d'Hadrien Na wymiane bym miala: Laura Biagiotti Roma Mauboussin Mauboussin Gucci Eau de Gucci Guerlain Shalimar (w rezerwacji wiec nie na 100%) oraz mniejsze pojemnosci: Burberry Brit Red Fendi Fantasia (czerwona) Cacharel Lou Lou Jesli o czyms zapomnialam jeszcze dobijac sie bede ;-) Gdyby ktorys z nich mogl Cie zainteresowac na wymiane daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ja bym to gl chciala jesli mozna:
maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 10-15 % woda micelarna Provegol SVR połowa z 250 ml
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
za perfumy tylko perfumy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
cziki niestety nic
olik, nie udało mi sie przetestować Revlona, bo nie w ogóle tego podkałdu, o testerach nie wspominając, poszukam jeszcze w przyszłym tygodniu poziomeczko, jednak PJ nie dla mnie, ładne, ale pewnie stałyby jedynie w szafie z resztą nieużywanych zapachów, a ja sie staram już od roku zdecydowanie odchudzić stan posiadania ![]() Małgosiu, testowałam Crystal , wstępnie nawet bym mogła mieć, ale w poniedziałek mam dostać próbkę, więc zrobię sobie jeszcze domowe testy na spokojnie i z rozmysłem, wieczorem jutro obiecuję podjąć decyzję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Margot, tak przy okazji zajrzałam do Twojego książkowego kramiku, jeśli szukasz Histoire d'O w wersji filmowej polecam francuski Amazon, moi znajomi, kiedyś tam właśnie zakupili ![]() L'or, ale już nie masz ![]() bubu, patii, Mariola13, silencio, dida, zakręcona przykro mi, ale niestety nic ![]() zdecydowanie tak, ewentualnie kolorówka z górnej półki, na pewno nie ubrania, mam pełne szafy i sama je ciągle komuś oddaję |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
konturówka do ust Sephora maniac linerw odcieniu 12 miel dement - bardzo jasny blady róż, niestety dla mnie za jasny róż Sephora w musie 6 g, odcień beige pudique, kilka razy uzyty jedwab Biosilk - mała buteleczka, chyba to 14 ml, plus jedwab CHI - zostało na 2-3 użycia, w zależności od długości włosów - oddam jako całość
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.