![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
...::: Podkłady, cienie, perfumy :::...
Nieaktualne.
Rarytas! La Roche Posay Anthelios XL Fluide Extreme 50+ nowy, nieotwierany - tylko za coś ekstra, najchętniej pielęgnacja apteczna. Podkłady, pudry [Nouba, Earth Powder - brązer kolor numer 03, piękny, mocno napigmentowany, świetny do stopniowania efektu. Jednak - nie mój kolor ![]() ![]() ![]() La Roche Posay Unifiance Creme - do cery suchej, odcień 22 - kupiony w kwietniu, swieży, ale data ważności do czerwca 2007 - nie zauważyłam kupując. Zużycie ok. 1/5. Bourjois[/b] Happy Light odcień nr 10 Beige Clair - bardzo jasny beżyk - kupiony w styczniu br., użyty może 10 razytomama Dermacol nr 213, 5 minut temu otwarty, test pod 1 okiem, najchętniej za inny odcień Lumene Hydra Drops nawilżający podkład nr 16 (summer rain); ale nie wiem jak z datą ważności (kupiony na wyprzedaży w Naturze, nie moge doszukać się daty; właściwości (konsystencja, zapach) bez zmian, ubytek jakieś 30% (sądze że mniej ale trudno określić) Cienie Kryolan Satin Powder róż połyskujący na złoto (odsypka lub cały) zużycie 5% Mariola13 Kryolan satin Powder - chłodny beż, mocno, srebrzyście błyszczący (odsypka) zużycie 40% Gosh Effect Powder odcień Kiss, jasny lilaróż (odsypka lub cały) zużycie 10% Inglot sypki odcień nr 80, brudna platynowa śliwka (tylko odsypka) Sephora Nacres Shimmer połyskujący bialutki pyłek (odsypka lub cały) zużycie 5%Mariola13 ArtDeco, cień pojedynczy, zielono - złoty, khaki, nr 245 zużycie 10% IsaDora Cienie czwórki, nr 35 Pearls (biały + złotawy +beżowosrebrny + ciemna szara śliwka) zużycie 10% iceflower Nouba sypki cień kolor butelkowo - zielono - morski, odsypka [1/2 łyżeczki Róże Sephora róż matowy nr 7M - zgaszony brudny róż Perfumy Escada Magnetism EDP 25 ml, ubytek 1cmmisia17 Aquolina Pink Sugar próbki 1,8 ml Hermes, Un Jardin en Mediterranee próbka 2 ml Pielęgnacja (próbki) Aquolina[/B] balsamy i żele z lini tradycyjnej i jogurtowej: żel pod prysznic, 20 ml, 4 sztuki: pomarańcza/wanilia, czekolada orzechowa, czekolada balsam do ciała, 10ml: 2* karmel 2* czekolada orzechowa pianka do ciała jogurtowa, 10ml, 9*owoce leśne, 1 morela, 1 kokos, 1 wanilia Yves Rocher Bio Specific kojący krem pod oczy Yves Rocher Bio Specific Hydratant Dermo - Apaisant Jour krem na dzien do cery wrażliwej Yves Rocher Lipo Phenol Vegetal żel antylellulit. Dermedic Effectival regenerujący krem odżywczy Inne pędzelki We-Ma do cieni: duży zaokraglony, średni skośny Szukam Sypkie cienie Gosh, Inlot, Kryolan, Pupa, Mac Paletki cieni w chłodnej tonacji Miniaturki, próbki perfum, (sezonowe escady, inne owocowe) Apteczna pielęgnacja do cery suchej (próbki, miniprodukty) Szachownica Clinique Kredki do oczu selektywne inne niż czarne (moga być nawet ogryzki) Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2007-08-27 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ...::: Podkłady, cienie, perfumy :::...
tomama - interesuje mnie np. Avene Gommage doux purifiant, łagodny peeling oczyszczający 5 ml
Kolory cieni: chłodne róże, fiolety, sliwki, szarości, beże, granaty, cytryna, morski, wiśnia, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Witchdoctor
|
Mam pojedyńcze sypkie pupa:
05 granat ze złoto-zielonym połyskiem 08 jasny opalizujący na cytrynowo/zielono/beżowo 10 szary odsypka pigmentu mac morska zieleń próbek perfum sporo coś z pielęgnacyjnych miniaturek też się pewnie znajdzie
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie interesują te rzeczy. Może zjadziesz coś u mnie ?
1. La Roche Posay Unifiance Creme - do cery suchej, odcień 22 - kupiony w kwietniu, swieży, ale data ważności do czerwca 2007 - nie zauważyłam kupując, nie zużyję na pewno bo prawie podkładu nie używam użyty może 10 razy 2. Kryolan Satin Powder róż połyskujący na złoto (odsypka lub cały) zużycie 5% 3. Kryolan satin Powder - chłodny beż, mocno, srebrzyście błyszczący (odsypka lub cały) zużycie 10%
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-02 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
HEJ!!! Może cos u mnie za odsypki kryolan gosh i inglot??????? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184406
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś za:
IsaDora Cienie czwórki, nr 35 Pearls (biały + złotawy +beżowosrebrny + ciemna szara śliwka) zużycie 10%
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Escadę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
tomama a co Ciebie interesuje u mnie bo nie wiem?
![]() A foto morskiej zieleni maca mogłabym gdzieś znaleźć? Mariola13 ESTEE LAUDER- podwójne cienie satynowe, kolory 02 Tearose oraz 08 Dusk, lekkie wgłębienia, ale zostało jeszcze bardzooooo dużo - możesz coś o nich więcej napisać? Nie widzę ich w KWC Ana761 raczej nic, ale się staram wczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Witchdoctor
|
http://static.flickr.com/66/188865572_6d24b96c7a_m.jpg
to ten morski ![]() http://www.maccosmetics.com/template...CT_ID=PROD1519 tutaj trzeci w przedostatniej linijce
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Tomama fajny ten morski, troche zbyt zielony ale jestem wstępnie zainteresowana.
Czyli u Ciebie interesuje mnie: mac peeling Avene sama kasetka od ArtDeco (bo to rozumiem oryginalna kasetka jest?) i... szukam dalej ![]() Podkladu Bourjois bardzo chętnie się pozbędę, odsypkę Kryolana i próbki Aquoliny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Tomama: Pupa owszem tylko kolorki nie koniecznie - chyba że ten 08? A ten granat jest intensywny? Gdzieś zobaczę odcienie?
Próbki perfum głownie owocowych, słodkich i świeżych, żadne kadzidła i inne ciężary ![]() Co prawda widzę u Ciebie 20 ml Amor Amor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Witchdoctor
|
Amor klasyczny, nie bardzo chce się pozbyć
![]() granat intensywny, zrobię zdjęcia i wstawię ok? ![]() próbkę VI Sensual mam i kilka innych też pewnie Ci się spodoba
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się ten granat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
No dobra to czas jakies konkrety ustalić
![]() Co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Noooo to tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
[quote=pakosta;4176476]tomama a co Ciebie interesuje u mnie bo nie wiem?
![]() A foto morskiej zieleni maca mogłabym gdzieś znaleźć? Mariola13 ESTEE LAUDER- podwójne cienie satynowe, kolory 02 Tearose oraz 08 Dusk, lekkie wgłębienia, ale zostało jeszcze bardzooooo dużo - możesz coś o nich więcej napisać? Nie widzę ich w KWC Cienie super się rozprowadzają, nie osypują i nie blakną. Są z limitowanej złotej edycji Estee Lauder.
![]() |
#27 |
Przyjaciółka KWC
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wątku mam też dwie próbki do cery suchej i próbki perfum na stronie 2-nic z nich nie wybrałabyś? Zdjęcie kremu mogę zrobić ale dopiero jutro bo dziś muszę już wychodzić do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Bourjois Happy Light odcień nr 10 Beige Clair - bardzo jasny beżyk - kupiony w styczniu br., użyty może 10 razy La Roche Posay Unifiance Creme - do cery suchej, odcień 22 - kupiony w kwietniu, swieży, ale data ważności do czerwca 2007 - nie zauważyłam kupując, nie zużyję na pewno bo prawie podkładu nie używam użyty może 10 razy ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.