|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię![]() ![]() Oddam: --> L'oreal Nutri Summer balsam do ciała zużyte "mniejsze pół" ![]() --> L'oreal sublime bronze- dwufazowy krem samoopalający-użyty 4 razy-WYMIENIONY --> Avon Cellu-Sculpt Leg Perfector z drobinkami- ok 1/2 opakowania --> La Roche-Posay sunblock do twarzy SPF 60+ - 1/3 opakowania --> Planet Spa Avon kuracja parafinowa do rąk i stóp- użyty dwukrotnie --> Planet Spa Avon odżywka pod prysznic do ciała- 2/3 opakowania --> Dove Mgiełka Wygładzanie i Blask do włosów rozjaśnionych- 2/3 butelki --> Dove Hair Silk Intensywnie Regenerująca Maseczka do Włosów- na jeszcze kilka użyć --> Avon Visual Perfection- Rozświetlający krem koloryzujący- 1/2 opakowania --> Avon Krem do Stóp z kwasami AHA- 1/3 tubki --> La Roche-Posay Woda Termalna- raczej mniej niż 1/3 opakowania 150 ml --> L'oreal Liss Extreme Szampon wygładzający włosy- na spróbowanie, bo w buteleczce jest go już tylko na 1-2 mycia --> IsaDora poczwórne cienie Amethyst Crystal- opakowanie trochę przeszło w mojej przepastnej torebce, 3 cienie nieznacznie zużyte, 4 wyskrobany na środku do denka,ale tylko w środku...(nie wiem czemu ![]() ![]() ![]() Nie mam konkretnych targetów...hmmm...poszuku ję ewentualnie świeżych letnich zapachów perfum "na wykończeniu" oraz wszelkich specyfików oczyszczających skórę buzi i pory. Mile widziane też kolorowe maskary, fajne cienie i połyskujące eyelinery Buziaki gorące-czekam na kontakt i życzę miłego dnia ![]()
2 KILO W DÓŁ ![]() ![]() POLOWANIE NA ŻÓŁTE SZPILKI ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ssalsaa Czas edycji: 2007-04-24 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Moze cos u mnie za IsaDora poczwórne cienie Amethyst Crystal??
![]() Ps. Jesli bylabys czyms zainteresowana to prosze podaj mi odcienie tch cieni ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię
może cos u mnie za :
--> L'oreal sublime bronze- dwufazowy krem samoopalający-użyty 4 razy
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-24 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj
Ja mam poczworne cienie Pearly Minerals nr 28 jakbys chciala na zamiane bez ,rozowy bez,ecru ,gragit ciemny ,2 sa zuzyte w polowie,jeden bez 25%,grafit caly ,stan opakowania bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
--> Dove Mgiełka Wygładzanie i Blask do włosów rozjaśnionych- 2/3 butelki
--> Dove Hair Silk Intensywnie Regenerująca Maseczka do Włosów- na jeszcze kilka użyć --> Avon Visual Perfection- Rozświetlający krem koloryzujący- 1/2 opakowania http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Planet Spa Avon kuracja parafinowa do rąk i stóp- użyty dwukrotnie, Dove Mgiełka Wygładzanie i Blask do włosów rozjaśnionych- 2/3 butelki, Avon Krem do Stóp z kwasami AHA- 1/3 tubki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj kafetka ![]() kusi mnie zielona maskara....jaki to odcień zieleni?? trawiasty,czy bardziej pistacjowy?? A brzoskwinkowe cienie są matowe, czy błyszczą?
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
OK-dla mnie bomba ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Karolinka, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
--> Avon Cellu-Sculpt Leg Perfector z drobinkami- ok 1/2 opakowania
--> IsaDora poczwórne cienie Amethyst Crystal- opakowanie trochę przeszło w mojej przepastnej torebce, 3 cienie nieznacznie zużyte, 4 wyskrobany na środku do denka,ale tylko w środku...(nie wiem czemu ![]() --> L'oreal sublime bronze- dwufazowy krem samoopalający-użyty 4 razy cosik u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
komsetyki ktore wzbralas sa wolne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
To może tak:
za odżywkę do paznokci-samoopalacz albo odżywka i maseczka za cienie ![]() Na balsam z drobinkami mam już chętną...przepraszam ![]() Co Ty na to?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a cienie kiedzy byly kupowane? czy opakowanie jest bardzo zniszczone? i ktorz cien jest zuzyty? i jak mozesz to napisz jakie jest dokladne zuzycie kremu bo z tego co pamietam to jest malutki (30ml?)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Cienie kupowałam w zeszłym roku,małą dziurę wykopałam w ciemniejszym fioletowym,a opakowanie nie zatrzaskuje się do końca (trzeba umiejętnie zamknąć
![]() Samoopalcz faktycznie ma tylko 30ml,ale jest strasznie wydajny-jedno naciśnięcie wystarcza na posmarowanie całej twarzy.... Jeśli chcesz-możemy znaleźć inne rozwiązanie ![]() Czekam na Twoją propozycję ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551
--> L'oreal sublime bronze- dwufazowy krem samoopalający-użyty 4 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli maseczka 60% i odżywka do pazurków za cienie i samoopalacz ![]() Dobrze zrozumiałam? ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
chyba mnie ominelas ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
moze cos u mnie znajdziesz ?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
isiuuuuu...przepraszam ![]() Dziękuję bardzo,ale nie znalazłam nic dla siebie ![]()
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kremik przed chwilką został wymieniony... buźka
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jeśli Ci pasuje to adresiki na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.