|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: = = = CAPUCCINO = = = nowy wątek
interesują mnie nr 7, 9, 10, 11, 15, 17
zajrzyj do mnie, może coś ci wpadnie w oko - dodam tylko, że poza wątkiem mam lakier rose pearl (użyty 1 raz na obie dłonie) i paski do frencha z avonu (z 30 brakuje 3) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Margo80- u Ciebie jestem zainteresowana pędzelkiem do powiek Avon (najbardziej!), oraz tym lakierem i paskami.
Mam jeszcze sztyft "Softlips" o zapachu francuskiej wanilii z filtrem SPF 20, zostało ok 3 cm sztyftu (mało używany). Bodajże z mentolem, chłodzi usta. Ostatecznie może zgodzę się oddać jeszcze smackersa w tubce orzechowego ![]() Musze jeszcze poczekac na decyzje cinnamon girl (z poprzedniego wątku), ona zaklepywala któres smackersy ale nie wiem czy dojdzie do wymiany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok ja jestem za, żeby ci oddać pędzelek, lakier i paski (btw - chcesz fotki dla pewności?), tylko mi powiedz czy to wystarczy za te wszystkie numerki które podałam?
czekam w takim razie na decyzję cinnamon, w razie czego pomyślę, co mi się może jeszcze od ciebie przydać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Margo80- Jak tylko będę wiedziała, czy wszystko jest wolne, wtedy dogadamy sie konkretnie, dobrze?
PS. Zdjęcia nie sa konieczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jasne, nie ma sprawy. na razie pędzelkiem nikt oprócz ciebie się nie zainteresował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie cos za MAYBELLINE- korektor "EverFresh", 7,7 ml, zostało ok 1/3, data ważności 01.2008, odcien "medium beige" - to jest ten jaśniejszy odcień?, BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", truskawka. Pojemnośc 2,8 ml, raz uzyty, LOTTA LUV- balsam do ust o zapachu ciasteczek, dla mnie jednak pachnie nadzieniem z pączka rózanego...Jedynie sprawdzony zapach. Kupiony niecały miesiąc temu na allegro. 4,2 g i AVON- woda toaletowa "Sunny skies"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie te rzeczy:
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4188554] 7. BONNE BELL- smackers czekoladowy w tubce "lip frosting" , została wieksza połowa 9. JESSICA SIMPSON- błyszczyk w tubce o cudnym zapachu kokosa, seria "Dessert treats tropical", pojemność 13 g, ubytek ok 2 ml 11. BONNE BELL- smackers z aplikatorem "ice creamies", truskawka. Pojemnośc 2,8 ml, raz uzyty 14. SEPHORA- "piiink", błyszczyk do ust o zapachu kokosa, ciemniejszy róż z drobinkami, transparentny. Pojemnośc 9ml, zostało ok 6 ml (trzeba poczekać, aż błyszczyk "spłynie" z krawędzi- wtedy dokładnie widać ) 16. JESSICA SIMPSON- błyszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy użyty. Kolor lekko beżowy (właściwie bezbarwny), z drobinkami [/quote] zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Anitka11- korektor to ten ciemniejszy odcien. Niestety nic nie wybralam u Ciebie...
Cinnamon girl- ok, więc czekam Yoona- niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
stwiedzam, że na chwilę obecną smackersów pilnie nie potrzebuję, bo mam 2 całkiem nowe, więc na razie nie będę gromadzić większych ilości. wobec tego udostępniam je Margo
![]() ![]() pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Cinnamon girl- dobrze
![]() ![]() ![]() Margo80- zaraz napisze jak widze wymianke, tzn co moge oddać za to ![]() Przeglądałam jeszcze twój wątek z ubraniami i wybrałam pończochy samonośne (czy są wolne?). Podsumowałam na ile mniej więcej wyceniam moje rzeczy i mogłabym dorzucić jeszcze sztyft softlips i zabrac 2 pary pończoch? Tzn wszystkie rzeczy które wymieniłaś + waniliowy sztyft do ust SPF20 o którym pisałam za pędzelek, lakier, paski i 2 pary pończoch? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się na taką wymiankę
![]() zaraz piszę PW, a przy okazji specjalne podziękowania dla Cinnamon, z którą zresztą niedawno się wymieniałam (mam nadzieję, że już dziś dotrze do mnie paczuszka) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Interesują mnie: - 13. ORIFLAME- samoopalacz do ciała "natural bronze" (poprzednia wersja, zabarwiony na ciemny brąz!), 100 ml, zostało ponad 1/3. Data ważności 09.2007. - 26. BONNE BELL- smackers orzechowy w tubce "buttercream", seria "Lip Frosting". Pojemność 11,4 ml, została większa połowa. Zdjęcie dośc niewyrażne, więc napiszę ze to biały perłowy i jaśniutki perłowy róż, oczywiście oba odcienie sie ze sobą mieszają przy wyciskaniu. - 22. GARNIER- mleczko "skóra muśnięta słońcem", większa połowa z 400 ml. Data 06.2009 Poza wątkiem mam cienie do powiek Scorpio z Oriflame, minimalne zużycie, paski do frencha (SH) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Na cień byłabym chętna, za paski dziękuje, miałam z Sally Hansen lakiery do FM i chciałabym wypróbować inne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hmmm
![]() ![]() Jaka szkoda, że te smackersiki już poszły ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa no i mam jeszcze kolczyki hand made - turkusowe/niebieskie krople - ale nie wiem, czy interesują Cię używane (co prawda miałam je tylko dwa razy,ale zawsze ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4115651 Divine niestety nie mam - czaję się na nią już od dawna, ale opieram się pokusie patrząc na ilość moich wód toaletowych ![]() Ale skoro interesują Cię każde ilości, mogę postarać się o próbki ![]() Interesowałby mnie jeszcze: 25. L'OREAL- koncówka samoopalacza "Sublime bronze" koloryzującego, na spróbowanie (ok 1/4). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Niestety dokładek nie będzie- dałam te, które mi się juz znudziły
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie oczekuję na pędzelek z Avonu, nie wiem, czy ten nie jest podobnej grubości, ale chociaż aplikator mi sie sprzyda ![]() ![]() O, wypatrzyłam grzebyk jeszcze...To może zamiast tych pasków... Nie nie, nie fatyguj się o próbki ![]() Za kolczyki dziekuję, chciałabym troszke inny wzór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie to samo
![]() ![]() Oczywiście, że pasuje ![]() ![]() ![]() Może być grzebyk zamiast pasków ![]() To zastanów się jeszcze ostatecznie, a ja tymczasem spadam do anatomii ![]() Ale mi oczywiście pasuje wymianka: pędzelek, grzebyk i cienie za garniera-skóra muśnięta słońcem, resztę brązującego oriflame i smackersa ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mhmmmm no nie wiem, nie wiem.... :P
No pewnie, że możesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos za blyszczyk jessici simpson?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.