![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienie perfumy i kosmetyki- nieaktualne!!
Mam na wymiane:
soir de lune-sisley Rose esentielle-bvlgari 50ml, tester Pleasures intense-shower gel-100ml Błyszczyk Lancome star gloss-starlight Lancome flextencils-mała maskara, czarna Cienie guerlain-4 kolory, raz użyte-złoty, beż,róż,brąz Le feu light, 50ml, parę razy psiknięte-nieaktualne [COLOR="Gray"]Euphoria-Ck edp z 50ml pozostało więcej niż połowa( nieaktualne)[/color] Rose esentielle-bvlgari 25ml miss me stella cadente 30ml Daliflor-salvador dali Stella in two peony Hugo boss intense z brokatem Podkłąd versace nawilżający Paris-YSL z 75ml została połowa Błyszczyk Versace pomarańcz transparentny Błyszczyk chanel nr 49 Balsam do ciała miracle miniatura enjoy 3ml+żel pod prysznic ok 25ml miniatura classique 3,5ml by woman(panterka) dolce and gabbana Terracota guerlain brazująca meteoryty beige chick-kilka lub kilkanaście mogę odsypać płyn do kąpieli Lalique-zapach ten klasyczny lalique 200ml Good bye cellulite- żel na cellulit+ plastry antycellulitowe Błyszczyk Lancome Juicy Tubes-toffe pop Próbka Agent Maitresse, nowa Błyszczyk loreal glam shine nr 18 ok 50% i holografic nr 37 white gold ok 40% Złuszczjący peeling do stóp Avon ok 85% Balsam waniliowy Avon Balsam czereśniowy Avon Mleczko do suchej skóry Nivea 500ml Nawilżający balsam do ciała dior PURE POISON Paleta byszczyków Chanel, 9 odcieni, limitowana Olejek Skin So soft avon Balsam do Ciała Thierry Mugler- ANGEL, 30ml, nowy Ampułki wyszczuplające Bielenda na noc i na dzień poł opakowania Moge zrobić odlewki; dolce vita edp organza by woman-dolce&gababa baby doll pure poison chanel mademoiselle versace woman gucci edp2 desnuda Mam jeszcze sporo kosmetyków-cienie,balsamy niedługo postaram sie dodać fotki Jak ktoś zainteresowany to piszcie. Ja bardzo poszukuję allure-chanel Edytowane przez Nutella22 Czas edycji: 2007-05-25 o 16:38 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie perfumy i kosmetyki
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
![]() Może coś u mnie za błyszczyki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie, np. Theorema Esprit d'Ete, interesuje mnie Rose Essenetie
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za - Błyszczyk chanel nr 49 -
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a jeśli chodzi o celine fever to tylko możesz zrobić takie małe odlewki?? czy może by sie dało wymienić za całą buteleczkę? Oczywiście zależy jaka pojemnośc to cos jeszcze bym dorzuciła.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
to wąłsnie bylabym zainteresowana tym allure, a co byś chciała za niego?? napisz mi konkretnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
[quote=Nutella22;4237851]
Miniatura Enjoy-jean patou, 3ml Moge zrobić odlewki; baby doll Zapraszam do mnie, może coś znajdziesz w zamian za te dwie rzeczy? ![]()
![]() |
#14 |
|
coś się pomerdało w ustawieniach, w każdym razie - chciałam przytoczyć cytat z Twojego tekstu i zaprosić do mnie
![]()
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a co byś chciała za to kenzo Kashâya bo najbradziej tym bym była zainteresowana no chyba, że tylko inteersują Cie ta miniaturka i odlewka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Nutelko
![]() to ja bym była wstępnie jak najbardziej zainteresowana wymianą Mira Bai Chopard na Rose Essentielle Bvlgari ![]() Chciałabym jeszcze tylko znaleźć troszkę więcej opinii na temat Twojego zapachu i upewnić się na 100%, że zapach trafi w mój gust (na KWC są niestety tylko trzy recenzje - na szczęście bardzo zachęcające ![]() Prosiłabym o zarezerwowanie zapachu do wieczora; ja rezerwuję dla Ciebie Mira Bai ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
oki zarezerwuje to daj znać później co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
No niestety tylko zainteresowało mnie to co napisałam...Kashaye wymienie tylko na inny fajny zapach, miniaturka EnJoy to za mało
![]()
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.