![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Gucci, Revlon,Dior Addict
Mam na wymiankę:
-- perfumy Gucci da Parfum II, zostalo troszkę mniej niż połowa z 30ml -- Revlon Get Glossy Lip Palette, kolor 02 Twinkling Pinks limited edition. Zestaw 5 błyszczykow z pędzelkiem i lusterkiem, zużycie minimalne, tylko wyprobowane -- Rimmel Cool Matte 16h, kolor 201 classic beige, uzyty 3 razy. -- Max Factor Pan Stik, kolor 30 olive, użyty 2 razy,ale to nie mój kolor. -- Kuleczki APC, róż w kulkach, nr 8 i znowu nie mogę znaleźć pojemności, ale to mniejsze pudełeczko, w środku ok 24 kulki, zużycie ok 30%, pudełeczko troszkę obdrapane. -- Dior Addict błyszczyk Ultra Gloss, nr 781, użyty kilka razy. -- Vichy Lipidose 2 butla 400ml, zuzycie ok 50ml -- Veet plastry do depilacji do skóry wrażliwej, 19 plastrów -- Alfaparf SEMI DI LINO smoothing cream krem wygładzający, użyty ze 4 razy -- Alfaparf SEMI DI LINO kryształki , zuzycie ok 20% -- Jedwab Faraouk mogę odlać kilka ml, mam tą małą buteleczkę Mam jeszcze końcówke Weledy irysowej do twarzy. Większość kosmetykow była kupiona w Irlandii, są oryginalne. Poszukuję: dobrego pudru sypkego ( APC, Dr Hauschka) może być odsypka Korektora pod oczy (Art Deco np) roświetlacza pod oczy L'oreal różów, brązerów do policzkow profesjonalnych odżywek, masek do włosow ( mogą być odlewki na spróbowanie) SVR Xerialine 500 Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2007-05-13 o 13:40 Powód: dodaje fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gucci, Revlon,Dior Addict
dziękuję za podpowiedz, ze to 30ml ![]() A czy u Ciebie w wątku będą jakieś zdjęcia? wstępnie jestem zainteresowana zalotką i podróżnym zestawem Clinique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ze zdjęciem zalotki Clinique może być problem, ponieważ ta zalotka jest oryginalnie zafoliowana, a ja nie chcę niszczyć tej oryginalnej folii; nie wiem, jaka będzie w związku z tym jakość fotki, tym bardziej, że do dyspozycji mam aktualnie tylko aparat wbudowany w telefon komórkowy. Zaraz postaram się zrobić te fotki i je wkleję tutaj. EDIT: zrobiłam i wkleiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie wyżej wymienione na dość długich (kilkanaście cm) trzonkach (czarnych w białe groszki). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
lukrecjo
![]() a czy dysponujesz fotką, na której byłoby widać, jle zapachu zostało we flakoniku? Jeśli jest go niewiele mniej niż połowa z początkowej pojemności, to oddam za niego i zestaw 3 kroków Clinique i zestaw akcesoriów do makijażu Sephory ![]() Prosiłabym też o podanie czteroznakowego kodu produktu (powinien być umieszczony na naklejce na spodzie flakonika oraz - dodatkowo - nadrukowany lub wytłoczony gdzieś z boku lub na spodzie kartonika). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Vichy i perfumy Gucci.Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oto jest i fotka
A ten kod to 01D3 znalazlam na spodzie. Czy o ten chodziło, dodam tylko, że perfumy nie były w Polsce kupowane, nie wiem czy ma to znaczenie, nie znam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przy tym kształcie "zasobnika na zapach" (szerszy u góry, węższy u dołu), to ja bym była wdzięczna za wykonanie fotki, na której flakonik będzie leżał na jednym z boków a aparat będzie się znajdował mniej więcej na wysokości flakonika. Bo na tej fotce, którą wkleiłaś, to strasznie ciężko ocenic faktyczne zuzycie zapachu ![]() Generalnie jak na razie jestem "na tak" dla naszej wymiany ![]() Uprzedzam, że jako Przekupkę bez dorobku w indeksie bedę Cię prosiła, abyś zapach wysłała jako pierwsza; mam nadzieje, że jest to dla Ciebie opcja "akceptowalna". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Gucci da Parfum II, zostalo troszkę mniej niż połowa z 30ml
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czy za
Kuleczki APC, róż w kulkach, nr 8 i znowu nie mogę znaleźć pojemności, ale to mniejsze pudełeczko, w środku ok 24 kulki, zużycie ok 30%, pudełeczko troszkę obdrapane. -- Dior Addict błyszczyk Ultra Gloss, nr 781, użyty kilka razy. -- Vichy Lipidose 2 butla 400ml, zuzycie ok 50ml znajdziesz cos u mnie?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183325 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
astronomiczna.aniu- przepraszam, ale jednak nie piszę się na tą wymiankę, doszłam do wniosku, że nie potrzebuje tych rzeczy, a nic innego nie widzę.
Przepraszam najmocniej za kłopot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.