![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
rozmiar 42-44 POMOCY chce się zmienić
Szukałam wątków z ubraniami dla osób niech grubszych i znalazłam tylko takie gdzie była duża przewaga ubrań dla pań z rozmiarem 46 i w góre. Ja bym bardzo prosiła o wklejanie zdjęć nastolatek noszących ubrania w rozmiarze 42-44 w takich ciuszkach które eksponują ich zalety a ukrywają mankamenty. Jakieś fajne spódniczki (bo je uwielbiam
![]() Chce się zmienić. Siedze zamknięta w domu, katuje głodówkami i nieakceptuje siebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: rozmiar 42-44 POMOCY chce się zmienić
Kochana! Na początek powiem Ci jedno: pokochaj siebie! Nie tylko zaakceptuj, ale pokochaj! Wiem, że łatwo powiedzieć, gorzej wprowadzić w życie, ale to jest bardzo realne. Popatrz w lustro, obejrzyj dokładnie, co masz w sobie piękne, a na pewno jest wiele takich rzeczy i niech te części Twojego ciała królują w Twoim myśleniu o Tobie. Zapytaj się ludzi otaczających Cię, co im się w Tobie podoba. Zobaczysz, jak wiele nie dostrzegałaś. Rozmiar 42-44, jeżeli nie zagraża zdrowiu jest bardzo kobiecy
![]() ![]() ![]() Najlepiej wklej jakieś foteczki, to pomyślimy nad wszystkim ![]() Głowa do góry! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie znam się zabardzo na modzie, ale z tego co widzę na ulicach radzę nie zakładać niskich bidrówek wpisnających się w brzuch+obcisły top
![]() co do spódnic - polecam lekkie zwiewne spódniczki rozszerzane ku dołowi. a teraz co do głodówki - nie sądze żeby to było dobre rozwiązanie, raczej wejdz na dietetykę lub fitness i wybierz dla siebie ćwiczenia - żadna dieta nie zatsąpi ruchu, chociaż także jest potrzebna.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Własnie nie mam żadnych moich aktualnych zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Moje inspiracje przedstawiam na fotkach.
Przede wszystkim szukaj rzeczy ładnie układających się, nie wciskaj się na siłę w coś nawet ciut za małego, noś rzeczy w miarę dopasowane, ale nie nazbyt obcisłe, szukaj dobrych, porządnych materiałów - w byle czym dobrze wyglądają tylko bardzo szczupłe dziewczyny. Nie bój się mierzyć rzeczy z pozoru pogrubiających - ja odkryłam, że paski - w niektórych wydaniach - wręcz wyszczuplają. Acha, nie dołuj się tym, że w lustrze przymierzalni wyglądasz okropnie - najczęściej mają tam kijowe oświetlenie i każdy wygląda blee. Mierz dużo rzeczy a powoli zobaczysz co Ci pasuje. Staniki kupuj tylko wygodne, ładnie podnoszące biust - nie ma nic gorszego, niż krągła dziewczyna z biustem leżącym na brzuchu. Nie daj sobie wciskać w sklepach rzeczy, czy bielizny , która Ci nie pasuje, jest przymała. Sprzedawczynie zawsze ściemnią, że "coś się rozejdzie, rozszerzy" albo, że ten stanik "ma miseczkę B ale wychodzi jak C". I uwierz w siebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
C.d.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
C.d. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
I zamiast się głodzić - zacznij ćwiczyć. Szybkie półgodzinne spacery, trochę brzuszków, rowerek. Jędrne, krągłe ciało jest dużo lepsze, niż galaretowate. Zamiast się głodzić - ćwicz i dbaj o siebie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
A podstawa dobrej wagi to jedzenie śniadania (max. do godziny 10) a rezygnacja z kolacji (lub bardzo lekka kolacja). I ostatnio się przekonałam, że to prawda!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() To ,że masz rozmiar 42 nie znaczy, że nie możesz się cieszyć z tego jak wyglądasz, z tego co nosisz. Oczywiście, że możesz pięknie wyglądać. Najważniejszy jest uśmiech na twarzy a ubrania to dodatek do niego. Jeśli spodnie to z ciemnego dżinsu, jeśli bardziej eleganckie to w pionowe paski, spódnice nie do kostek i " nie tnące " Twojej figury. Musisz znaleźć swój typ, taki w którym Twoje łydki będą się ładnie prezentować, to samo z sukienkami. Żakiety, sweterki, kurtki, nie przykrótkie, lekko za biodra. Unikaj "krzyczących" ubrań pod względem kolorów i wzorów, ale to nie znaczy, że masz ubierać się smutno. Postaw na dodatki. Do spodni najlepiej wyższe obcasy, buty z wydłużonym czubkiem, co optycznie wydłuży nogi. Eksponuj zalety ![]() Na początek dodatki ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja znajoma ma dokładnie to samo tylko ona troche mniej się rusza bo niby gra w siatkę, także nosi rozmiar 44 ale z tego co po niej widze za niedługo edzie nosiła rozmiar 46 pomimo że ma 15 lat. Tylko właśnei takiego toku rozumowanie nie mogę zrozumieć ma obiad na stole grzebie w ziemniakach i mówi że już nie może poczym za 20 minut wychodzi w wpiernicza 2 kebaby. Ja jestem w szoku. No cóz jej nie zmienie bo widać to jest śilniejsze od niej. Gratuluje zrzucenia 30 kg. bo wiem że to nie łatwe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Noo kochanie bede śledzić uważnie Twój wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
śnieżka_ jak stracilas 27 kg?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
sory za offtop, ale muszę zapytać
![]() jak dziewczyny udało wam się zrzucić ponad 25 kg? ![]() ja chcę schudnąć 3kg i nie wiem jak się do tego zabrać - po skończeniu A6W zaczęłam robić inne ćwiczenia, a co dalej? dziewczyny wielkie gartulacje ![]()
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ogólnie długa historia..
zaliczone nawet przymusowe odchudzanie w szpitalu.. a potem wielka determinacja, walka ze słabościami, motywacje, ćwiczenie silnej woli, a nawet zapoznanie się textami pro-any. Teraz staram się przede wszystkim MŻ bo na WR nie zawsze jest czas ![]() no ale wątek nie o tym.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze gratuluje dziewczynom zrzucenia kg.
Ja muszę zrzucić jeszcze 13 kg (było 17kg ![]() Szkoda, ze producenci ubrań uważają inaczej ![]() A takie wklejanie zdjęć to nic nie daje, bo i tak w rozmiarze większym nie można ich kupić. Ostatnio kupiłam sobie ten żakiet. W końcu udało mi się coś kupić na moje 104cm w biuście. Polecam ![]() http://allegro.pl/item191088924_welu...kolory_46.html
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item192432237__tur...ka_42_44_.html
Ta tunika od dłuższego czasu mnie kusi, ale nie wiem, czy będę w niej korzystnie wyglądać. http://allegro.pl/item192576665_edit...enka_nowa.html Za duże wzory co?
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
na wstepie napisze z czym sie nie zgadzam...natalka napisala ze zadna dieta nie zastapi ruchu...moim zdaniem blad---dieta + cwiczenia w tej kolejnosci.ale tez nie dieta taka dwa tygodnia i koniec tylko zmiana nawykow zywieniowych na cale zycie.tyle na temat odchudzania
a teraz o ciuchach-mam kolezanke rozmiar 46..moze wiecej nie wiem.od czasu gdy zaczela tyc wygladala okropnie...w ogole o siebie nie dbala,zadne sugestie jej nie przekonywaly ze moze wygladac pieknie i ze jest pikna tylko trzeba to podkreslic. jak zaczela nowa prace cos w niej peklo-pokupowala nowe ciuchy,zaczela myslec o dodatkach...chodzi wyprostowana ,codziennie sie maluje i uklada wlosy....jest wesola i o wiele bardziej pewna siebie-wyglada bosko.jest seksowna i naprawde jest na czym oko zawiesc.hihi -czyli z tego wniosek ze w rozmiarze 46 mozna wygladac bajecznie.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze się wtrącam
![]() ![]() Pozdrawiam i gratuluję świetnego wyniku chudnięcia, tylko się proszę nie głodzić ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Saswatii, ja chodzę do lumpeksów, ale zwykle nic na siebie nie znajduję. Natomiast dużo jest ciuchów o rozmiarze M. Jak widzisz reguły nie ma
![]() Zgadzam się, ale osoba o takim rozmiarze musi naprawdę się natrudzić, żeby coś modnego na siebie kupić. Po za tym zauważyłam, że ciuchy większym rozmiarach na Allegro są po prostu droższe. A jeśli są licytacje to sprzedający najwięcej uzyskuję na większy rozmiar. Mnie nie stać, żeby za coś przepłacać. Czasem nawet 50zł
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hmm na pewno spiczaste dekolty, ubrania ktore nie zakrywaja sylwetki, czyli zadne luzne swetry, koszulki, tuniki. Nie napisalas, jaka masz sylwetke. Moze Ci pomoze ta stronka: http://www.trinnyandsusannah.com/
Co do odchudzania, to ja polecam aerobic, dziala swietnie. A z diet, to metode montignaca. W sumie nie tylko jako diete, ale jakos posob odzywiania na cale zycie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pisałyście, że cięzko znaleźć ubrania w rozmiarze 42-44, mi się wydaje, że nie, ja nie mam większych problemów ze znalezieniem fajnych ciuchów, praktycznie w każdym sklepie jest rozmiar L, ale też w dużo sklepów jest rozmiar XL, ja już się na szczęście mieszcze bardzo często w L, nie wiem jaki to rozmiar 40?
Ciężko mi powiedzieć jaką mam figure, taka całkiem proporcjonalna, biust C-D, lekkie wcięcie w talii, bardzo szczupłe łydki, dlatego często nosze spódniczki, brzuch całkiem płaski co mnie dziwi z moją wagą. Chce pokupować sobie dużo spódniczek, bluzek kolorowych, fajne torebki, buty, biżuterie, bo takie grubsze dziewczyny kojarzą mi się z wesołymi, przyjemnymi i dlatego chce tak wyglądać. Ubiorem odwracać uwage od wagi. Napewno zrobie napad na lumpeksy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.