![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
nieaktualne
Wiatm. Zapraszam do wymiany,Jestem otwarta na Wasze propozycje, pozatym ma swoja listę poszukiwancyh.Sprawdź, bo może nie potrzebujesz czegoś, co mi się przyda ![]() Wątek połączono więc zapachy sa w poście 30-na samym dole, zapraszam! DOKŁADKA -tusz lash architect, loreal, brązowy, mokry zuzycie ok 30 %, jak to z tuszami sięzko powiedziec ile go jest, ja ma go z wymiany, poprzednia uzytkowniczka uzyła go kilka razy i ja ok 3-4 razy. -tusz rimmel extra super lash, czarny, użyanany kilkanascie razy, mokry, gratis dodaje końcówke tego samego tuszu, tez mokry, nie wiem ile go tam jest, ale szkoda wyrzucac, bo cos jest ![]() -moge zrobic odlewke preparatu Farouk do stylizacji, aktywowany cieplem pomaga ułożyc włosy(wyprostować, bądź skręcić)za cos fajnego - clinique happy, edt, 8ml -vichy homme -żel do oczyszczania twarzy zawierający kwas salicylowy, zuzycie ok 50%, OD NAPISU GEL w dół jest żel -krem tonujący LUMENE, użyty 3-4 razy Blue Hydra Luminous Tinted Moisturizer, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12123, kolor okreslam na brzoskwiniowy, dla cery nie białej, ale lekko opalonej,śniadej lub brzoskwiniowej -Paletka cieni MAC, chromozone 3, każdy użyty max. do 5 razy, biały cień ma małe drobinki, reszta to mat, cień w dolnym lewym rogu nie jest do końca matowy, ma troszke perelki-tu będę wybredna, wymienię na coś fajnego - tusz do rzęs manhattan, odcien turkusowy, morski, podobny jak napis "morski", uzyty 2 razy, świeży ,mokry, kupiony troszkę ponad miesiąc temu -pomadka Margaertt Astor, czerwona, ilość jak na zdjęciu -Soleo Żelowy olejek do opalania w solarium, z 20ml zużyte ok 7 ml --Ruby Rose kredka do oczu oliwkowa z brokatem, raz uzyta Próbki aptecznych kosmetyków CERA SUCHA, ODWODNIONA -vichy nutrilogie 2, 13 x1,5 ml -LRP Hydraphase mleczko do demakijażu z 15 ml uzyłam raz -LRP Hydraphase xl riche 2 ml CERA DOJRZAŁA -vichy liftacivpro 2x1,5 ml - vichy novadiol nuit-5 ml CERA TŁUSTA, TRĄDZIKOWA -Pharmaceris T, Sebostatic -Krem sebostatyczny dla skóry trądzikowej-próbka w tubce -Avene Clean-Ac 5ml -SVR Lysanel Active 5 ml -Dermika MAT-B dzień 1.5 ml -Dermika MAT-B noc 1,5 ml KAŻDY TYP CERY -Vichy Dermablend podkład 45 gold(do baaardzo opalonej cery)4x1,5 ml -lrp MELA-D 2 ml WŁOSY -lrp Kerium 10ml AKCESORIA zlaotka Wszystkie kosmetyki sa świeże i oryginalne przepraszam za jakośc tego jednego zdjęcia ale musiałam użyc telefonu, bo aparatu nie miałam pod ręką ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANKI!! wymienione:Będą częste dokładki, więc zadlądajcie -podkład rozświetlający Rimmel Recover kolor 103, zużyto ok 15 %(kupiony 2-3 tygodnie temu)wymienione -podkład loreal true match, kolor C5, zużyte ok 50%(trudno mi to ocenić, bo nic nie widać przez buteleczkę, zastrzegam że może być więcej lub mniej)wymienione -lrp redermic 6 saszetek po 1,5 ml wymienione -Avene Diacneal 5 ml wymienione -Vichy Aera teint podkład nr 35 3x1,5 ml wymienione -lrp Effaclar A.I. 2ml wymienione -Vichy Normateint podkład nr 35 sand 4x 1,5ml wymienione Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2007-06-08 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
Cytat:
![]() A już dzisiaj mam pytanie - czy nadal masz ochotę na miniaturkę Dalissime? Jesli tak - to może za te dwie rzeczy się skusisz...dołożę jakieś próbencje czy "cuś" jeszcze...jakby co - jestem chętna, bo interesują mnie te dwie rzeczy u Ciebie jeszcze ![]() Pozdrawiam, dam znać jutro co z paczuszką ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
Joasiu niestety ale nie potrzebuję już zapachu, pierwsza sparawa jest taka, że brałabym go w ciemno, bo go nie znam, a druga taka, że na promie dotałam perfum i juz musze zuzywać te co mam, bo się zmarnują, dlatego dziękuję za propozycję, ale gdybyś miała cos z mojej listy poszukiwanych to sie odezwij, tymczasem pozdrawiam i mam nadzieję, że ta przesyłeczka to ode mnie będzie jutro.buźka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Phdwao,
znajdziesz coś u mnie za próbki redermica? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
-krem tonujący LUMENE, użyty 3-4 razy Blue Hydra Luminous Tinted Moisturizer, link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12123, kolor okreslam na brzoskwiniowy, dla cery nie białej, ale lekko opalonej,śniadej lub brzoskwiniowej -podkład rozświetlający Rimmel Recover kolor 103, zużyto ok 15 %(kupiony 2-3 tygodnie temu) -podkład loreal true match, kolor C5, zużyte ok 50%(trudno mi to ocenić, bo nic nie widać przez buteleczkę, zastrzegam że może być więcej lub mniej)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może z probek podkładów bym coś wybrała, napisz jakimi dysponujesz, a jeśli sie orientujesz jakie mają kolory, to dla mnie dobre byłyby w odcieniach golden i podobne, czyli lekko złociste bez domieszek rózowego:-P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wszystkie sa w saszetkach - Vichy - flexilift - kolor 35 sand - 1,5 ml - Vichy - aera teint - kolor 12 tres opal - 1,5 ml - Clinique - perfectly real makeup - shade (08) - 1,5 ml - Clinique - superbalanced - (05) vanilla - 1,5 ml - Sephora - all over skin - D30 warm beige - 2 ml - Sephora - hydrating & smoothing founadtion - D30 3 ml (3 saszetki po 1 ml) - Bourjois - repulpant/reboosting - 63 beige - 0,7 ml - sisley - phyto teint eclat - 3 natural - 2 ml mam jeszcze aera teint w kolorze opal, ale saszetka jest nieco zarysowana - nic nie wycieka ale nie wiem jak zachowalaby sie w transporcie. I jeszcze 3 saszetki bazy pod makijaz Sephory. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jakie to kolory - nie znam się kompletnie na podkładach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
zainteresowal mnie:
-podkład rozświetlający Rimmel Recover kolor 103, zużyto ok 15 %(kupiony 2-3 tygodnie temu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Bardzo chętnie!
Piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
cześć chwilowo się wstrzymuję z robieniem kolczyków na zamówienie - tzn do egzaminu ktory mam za tydzień, jak już będzie po egzaminie dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Szukam jednego zpachu wzamian Donna Karan DKNY Red Delicious, Naomagic Naomi Campbel
szukam zapachu, nie wiem do końca jakiego, możecie mnie kusić tym co macie
do oddania: Donna Karan DKNY Red Delicious ok 21 ml/30(jest kartonik) Naomagic Naomi Campbel ok 20 ml/30(jest kartonik) Clinique happy 8 ml/15 ml zapachy oryginalne niżej fotki, lepiej widac ubytek perfum, zdjęcia są niestety złej jakości, bo robiłam je komórką Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2007-05-29 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.