|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wypraszam sobie obrzydliwe komentarze pod moim adresem !!!!!
Droga Werter ! Wypraszam sobie i mówię to głośno - tak obrzydliwe komentarze na mój temat - chodzi mi o pomoc dla afrykańskich dzieci. Ja mam pytanie -ile Ty werter przejadłaś batoników czekoladowych , obiadków , kawek ? Ile zakupiłaś kremów Nivea ? I co ? Nie myslisz wtedy o głodujących afrykańskich dzieciach ?
Powiem Ci coś - może nie wiesz ale zawsze było mozna odliczyć darowizny od podatku . I powiem więcej ! Ja mieszkam w POLSCE nie w AFRYCE . I dostrzegam ubóstwo polskich dzieci !!!!!!!! Głodne bo rodzice często odliczają każdą złotówkę lub są pozbawieni środków do zycia i ciężko jest im kupić choć kawałek chleba - Jest taka wspaniała placówka u nas SKRAWEK NIEBA - życzę Ci żebyś miała okazję zobaczyć kiedyś gwiazdy i zachwyt w oczach dzieci które przychodzą na ciepły obiad . Pomyslałaś ile w Polsce jest małych istot które są chore na nieuleczalną białaczkę , potrzebujące kosztownej rehabilitacji, z nieuleczalnymi guzami , te dzieci najczęściej słyszą słowa jak remisja , nawrót , infekcja . Kont Fundacji znam masę ale nie czuję potrzeby wyjaśniania na wizażu ile wpłacam na np. Fundację spełnionych marzeń kupując jednocześnie kosmetyki które lubię . Są rzeczy któr należy zachować dla siebie , tak myślę . Każdy chory dzieciak ma nadzieję że ktoś wymysli jakieś lekarstwo , że ktos pomoże ich cierpieniu - i dlatego zawsze myślę w pierwszej kolejności o pomocy dla naszych dzieci TU w Polsce . Widziałam nie raz łzy ludzkiej bezradności , rozczarowanie , rozpacz . Widziałam w oczach rodziny przyszłość której nie ma . Nic o mnie nie wiesz - i nie masz prawa ani żadna z Was wypowiadać takich opinii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz ktoś tak ładnie powiedział kiedyś ,, Pochylcie się , zapytajcie o imię i jeśli nawet nie dostaniecie odpowiedzi , przytulcie '' - nic a nic nie możesz o mnie wiedzieć . I powtarzam raz jeszcze wszyscy chcą pomagać najuboższym w Afryce a nie dostrzegają cierpienia w polskich szpitalach dzieci które nie rozumieją dlaczego spędzają całe życie w cierpieniu , odizolowane , patrzące na łzy swoich rodziców którzy są bezsilni bo państwo nie ma pieniędzy na drogie leki a akcja motylkowe szpitale ich nie uleczy ![]() Nie stać mnie na pomoc afrykańskim dzieciom - dlatego pomagam naszym ![]() Jestem diorkiem - nie masz pojęcia ile razy rozmawiałam na ulicy z żebrakami ( czy miałaś odwagę kiedyś podejść do staruszka z psem , śpiewaka operowego który zbiera na chleb w świąteczny mroźny dzień i porozmawiać , wyciąnąć do niego rękę ? ) Nie mam wyrzutów sumienia , moi znajomi mogą powiedzieć o mnie wszystko ale nie to że nie reaguję na ludzkie cierpienie i biedę . To są dla mnie pojęcia które nie znają żadnych granic . Potrafię podać rękę wysmarowaną kremem diora człowiekowi na ulicy który na niej siedzi cały deszczowy dzień - nie boję się , bo ja dostałam bardzo wiele od życia . I odnoszę się do wszystkiego co mam z szacunkiem ponieważ spotkały mnie w zyciu ciężkie chwile i bardzo dobrze znam widok po drugiej stronie lustra . Czy komuś przypadnie do gustu moja wypowiedź jest mi obojętne ale nie pozwolę obrażać mnie osobom które mnie nie znają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: wypraszam sobie obrzydliwe komentarze pod moim adresem !!!!!
Werter obrazila Cie z imienia czy chcialas byc obrazona przez kogokolwiek i dlatego reagujesz takim wypracowaniem?
#3 |
Raczkowanie
|
Diorku, spokojnie, nie ma się co denerwować komentarzami jakiegoś (jakiejś?) kolejnego nawiedzonego, który powtarza hasła o głodujących dzieciach w Afryce przy każdej okazji ale pewnie nie robi N I C
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Werter dała mi do zrozumienia że smarując tyłek kremem za prawie cztery stówy mogłabym przeznaczyć kasę na afrykańskie wyzyskiwane dzieci - czytać potrafię .
Znikam z wiażu - ja jestem tu niepotrzeba w ogóle . Kontakt mailowy dalej będę utrzymywała z osobami które mnie poznały . A reszta nie powinna płakać . Pewnie palomino zamiast mojego wypracowania i prawdy wolałabyś przeczytać milionowy post typu jak farbować odrosty . Znikam , nic tu po mnie . Nie musicie komentować tego wątku ponieważ jest przeznaczony dla Werter . Koniec . |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
diorek napisał(a):
> Werter dała mi do zrozumienia że smarując tyłek kremem za prawie cztery stówy mogłabym przeznaczyć kasę na afrykańskie wyzyskiwane dzieci - czytać potrafię . no coz - ja tez potrafie niemniej jednak jest mi obojętne co ktos sądzi na temat moich pieniedzy i tego co z nimi robie. I naprawde musialabym bardzo chciec sie z kims poklocic zeby taki bzdet uznac za obraze. > > Pewnie palomino zamiast mojego wypracowania i prawdy wolałabyś przeczytać milionowy post typu jak farbować odrosty . mam naturalny kolor wlosow i nie farbuję. Ale dzieki za wskazowkę i informację jakiego typu posty najchetniej czytam. Milo sie czasami dowiedziec czegos o sobie - szczegolnie od innych - prawda? ![]() > > Znikam , nic tu po mnie . Nie musicie komentować tego wątku ponieważ jest przeznaczony dla Werter . przepraszam ze osmielilam sie wtracic juz na samym początku tego co mialo sie rozwinąc w klotnie ![]()
#6 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: wypraszam sobie obrzydliwe komentarze pod moim adresem !!!!!- do Diorka
Chciałam wysłać Ci @ ,ale niestety wracają do mnie-czy możesz się ze mną skontaktować? Beata.Krajnik@wizaz.pl
#7 |
Raczkowanie
|
tez probowalam wyslac ci maila ale niestety, bez powodzenia, odezwij sie...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ale jak to tak? bez Diorka na wizażu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Melodramatyczne wyjscia :-)
Diorku
Sklonny jestem uwierzyc, ze jestes wielka zwolenniczka melodramatycznych pozegnan w stylu wloskim, czyli takich zakonczonych trzasnieciem drzwiami i spadajacymi obrazkami... ![]() Zawsze sie tak unosisz, jak trafisz na jakiegos werterowskiego obywatela? Wyglada to co najmniej tak, jabys specjalnie czekala na okazje... Dlatego proponuje: - napic sie krotko parzonej zielonej herbatki, pozwala to nieco obnizyc szalenstwa hormonalne ![]() - zaprzestac robienia przeciagiow na forum i nie trzaskac tak drzwiami ![]() - olac Wertera i jego Klub Czlonkow. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Re: Melodramatyczne wyjscia :-)
i spokojnie pójść na
![]()
#11 |
Rozeznanie
|
po pierwsze: wyluzuj. dawno nie widziałam tylu wykrzykników.
po drugie: diorku, to znaczy że nie doczekamy się konkretów obalających niektóre tezy z artykułów Basi? czemu mi się wydaje, że to nie przypadek, że teraz tak ostro zareagowałaś? po trzecie (i jest to garść luźnych impresji, moich i tylko moich, prosze wszystkich o nie branie ich do siebie ![]() po czwarte: czemu nagle zaczęło mi się wydawać, że jesteś internetowym trollem? tylko bez obrazy, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A ja podejrzewam, ze forum kosmetyczne nie jest odpowiednie dla tego teamtu
![]() może zrobić nowe forum "pokłóćmy się" ![]() ![]()
#14 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, Diorku kochany?
PIĘKNIE to napisałaś. ![]() ![]() I nie uważam, że przesadziłaś, czy wyolbrzymiłaś całą sprawę - mnie również doprowadzają do furii takie komentarze, obojętnie pod czyim adresem wypowiadane. I wiesz? Nie będę czytać wszystkich postów z odpowiedziami do Twojej wypowiedzi, bo niepotrzebnie się zdenerwuję i jak nic dałabym się wciągnąć w idiotyczną dyskusję. Niektórzy postrzegają świat bardzo wąsko, ponieważ to zawiść im go tak ściska, że aż się duszą przepełnieni jadem. Całuję i nie przejmuj się negatywnymi komentarzami! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
A teraz głęboko - wdech i wydech, wdech i wydech, wdech i... - niech nastanie spokój.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Świetny pomysł! Będziemy teraz rozładowywać swoje złe emocje wirtualnie
![]() Będziemy "wyżywać" się wirtualnie na forum zamiast w rzeczywistości na najbliższych. Żartowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.