|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podkład do naczynkowej
Szukam podkładu do cery naczynkowej, delikatnej i raczej suchej, możecie cos polecić? wiem ze jest LRP, nowy mi nie pasuje, starego nie próbowałam, ale wydawało mi się że ma dosć ciemne odcienie. Co jeszcze? Może jest coś nowego o czym nie wiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: podkład do naczynkowej
milkyway napisał(a):
> Może jest coś nowego o czym nie wiem? A musi być nowego? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pytam ogólnie, co stosują dziewczyny z tym samym problemem. Nie chodzi o ukrycie poszczególnych naczynek bo nie są u mnie widoczne, ale o zamaskowanie zaczerwienienia , a nawet sinienia skóry pod wpływem zimna. Kremy ochronne stosuję, co z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Aaa... Ja mam niestety tłustą, a naczynka w postaci pajączków właśnie, toteż wiele Ci nie pomogę... A pzeglądałaś KW? Może np. Air Wear Loreala, albo Colorstay Revlona, zwłaszcza ten ostatni dobrze kryje podobno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jasne że przeglądałam,nie we wszystkich opisach znalazłam informacje na temat jak podkład sprawdza się na cerze naczynkowej, w ogóle największy akcent pada na to jak podkład matuje, a mnie matowanie nie jest potrzebne. Air wear oddałam koleżance, a Colorstay raczej chyba nie nadaje się do suchej cery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No tak... Utarło się, że podkład powinen matować, a jak ma kryć, to łustą, trądzikową. Może być problem, ale dziewzyny na pewno coś znają i doradzą.
![]() Do boju dziewoje!!! ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki lejko, liczę na jakieś pomysły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.