|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
____*calkiem nowy watek Marsi,firmoweczki(s/m) i cos dla dzieci____*
Zakladam nowy watek bo w tamtym sie zrobila troszke mamałyga
![]() Moje ciuszki nie pochodzą z lumpeksow, sa zadbane z domu, w ktorym sie nie pali, wysylam czyste i pachnace i tego samego wymagam od osob wymieniajacych sie ze mna.Sa to zwykle efekty niezbyt udanych zakupow,a co sie z tym wiaze,mialam je na sobie zwykle raz,jesli jest inaczej zaznaczam to w opisie Jestem wybredna i bede sie trzymac mojej listy,a oto czego szukam: Z gory dziekuje za sportowe ciuszki a oto co mam do zaoferowania: tunika jakby w cętki z lejacego sie materialu, raz zalozona,rozmiarek uniwersalny torebka mango, jakby lakierowana, ale to nie tak do konca ;-) kolor taka kawka z mlekiem, ma delikatna ryske na przodzie, widac na foto, niewiele noszona bokserka long, kupiona w sobote, i zalozna raz na impreze, swietnie wyglada do granatowych rurek, rozmiar s balerinki czerowne,rozm 40, kupione 2 tyg temu, zalozne raz (do sklepu na 10 min) ale nie bardzo mi pasuja rybaczki firmy R&B, kupilam je w tamtym roku na allegro, mialam je niewiele na sobie, wnerwia mnie,ze sa na zatrzask, rozmiar s/m dla zainteresowanych podam wymiary szara bluzeczka kikiriki,mialam ja na swietach wielkanocnych i jakos sie nie polubilysmy czerwona bluzeczka terranova,rozmair s,blagam zabierzcie ja ode mnie,ubralam ja raz pod sweter, nie lubie takich ciuszkow wiec pozbede sie jej jak najszybciej staniczek Intimissimi,nowy, zdublowany prezent, jest przesliczny w pudelku jeszcze,miseczka C ale to jest B bo oni dla poprawy samooceny zawyzaja numeracje,kosztowal 150 zl wiec wymienie na zapach lub kolorowke gornopolkowa rozowy trencz firmy orsay, rozmiar m ale na s tez bedzie dobry, zamienie tylko na inny trencz lub perfumy.kolorowke mam rowniez dla chloczyka kilka ciuszkow gap i cool club na ok 2-3 latka oraz lego duplo,w razie czego wkleje photo ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2007-05-18 o 08:47 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ____*calkiem nowy watek Marsi,firmoweczki(s/m) i cos dla dzieci____*
marsi bylabym chetna na golfik i tuniczke mango
.podasz mi wymiarki tych rzeczy? *ta szara tuniczka jest na wymiane bez paska-tak dla jasnosci.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
niestety pasek strasznie mi sie podoba wiec go nie oddam
.wiec zeby nie bylo. proponuje wymiane golfik za tuniczke. a i moge rposic ywmiarki golfiku?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
marsi bylas kiedys zainteresowana portretem synka pamietasz? Chcialam sie tylko spytac czy dalej jestes zainteresowana czy nie? Czy o tym poporstu zapomnialas?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wtedy odpisalam,z rozwazaniem czy oby oferowany ciuch to nie za malo za obrazek ale golfik zolty juz wymienilam.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderatoreska
|
bylabym chetna na szara bluzeczke
i podobaja mi sie jeszcze rybaczki,moze jeszcze cos wyszukasz za nie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184401
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się trencz, ale chcesz go odddać tylko za inny trencz
podoba mi sie też staniczek moze masz coś ejszcze poza wątkiem z mojej listy??
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4357145
znajdziesz cos u mnie za ta bokserke?? Odpisz u mnie!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ciuszki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187322 Kosmetyki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
Co chciałabys za botki http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4323004 ?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderatoreska
|
Odpisalam u siebie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hej, żakiecik śliczny
tylko ze mam jeden biały i nie bardzo mi się opłaca na 2 wymienić. Masz moze coś jeszcze ciekawego?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
one były kupowane u optyka, więc mozlwie że przepłacono za nie. mogłabym je zamienic na jakieś kosmetyki i coś dla mojego futrzastego potwora
a i jeszcze tak zapytam, te soczewki na prawde mają ciemny kolor, oczy w nich będą grantowe. piszę żeby potem nie było nieporozumień itp
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
wiem juz wszystko przeczytalam na ten temat
![]() zatem teraz czekam na Twoja propozycje,jaki balsam preferujesz co konkretnie dla kota (mam kolo siebie supersklep zoologiczny a jaki pan tam pracuje uhuhuh sama przyjemnosc isc popatrzec ) no i co z watku sobie wybierzesz, napisz mi czego z ciuszkow szukasz jeszcze, ja jeszcze przepatrze szafe a Ty wstepnie zarezerwuj mi soczewkia kosmetyki kolorowe uzywasz? mam cienie estee lauder kolor jasny roz i fiolecik, opakowanie gwp , uzywane troszke byly ale jakos slaby efekt dawaly wiec stoja bez sensu u mnie |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
z ciuszków to interesują mnie łaszki w stylu orsay.
kosmetyki to odżywki do włosów (dove , garnier ) balsamy do ciała ( nivea, garnier). z kosmetyków kolorowych to ciężko mi się na coś zdecydować, bo zazwyczaj uzywam podkładu, pudru i tuszu z rzeczy dla kocura, to pomyślę i dam Ci znać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
oddam wszystko za balerinkI!!!
![]() ile cm ma wkładka? zajrzyj do mnie |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem o jakie wymiary chodzi, ale zrobiłam cos takiego:
http://i18.tinypic.com/54kqioj.jpg Narazie nie widze nic dla siebie.Ale bede wpadac. ![]() Pozdrawiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

.

i podobaja mi sie jeszcze rybaczki,moze jeszcze cos wyszukasz za nie