![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy Zapraszam
[COLOR="White"]Wiosenne porządki w mojej kolekcji:
1.ESCADA PACIFIC PARADISE 25 z 50 ml, brak kartonika +balsam z tej samej serii zostało go raczej na wypróbowanie będzie gratisem-NIEAKTUALNE leci do ewelinkka20 2.RL HOT 30ml bez jednego psika, posiadam kartonik i rachunek-NIEAKTUALNEw drodze do nevady 3.RL HOT 7,5 ml-zostało około 5-6 ml, z kartonikiem-NIEAKTUALNEw drodze do nevady 4.Aigner too femine z 30ml zostało trochę więcej niż 20 ml-brak kartonika-NIEAKTUALNE leci do ewelinkka20 Interesują mnie wyłacznie perfumy, najlepiej o podobnej pojemności. Wciąż szukam swojego zapachu więc możecie kusić różnymi zapachami z wyjatkiem Guerlain i OBSESSION CK (ale już OBSESSION NIGHT jak najbardziej ![]() Ponieważ jestem nowa i nie posiadam jeszcze przekupek więc paczki będe wysyłać jako pierwsza. DOKŁADKA1. 1.Planet SpaAvon dwa żele do mycia twarzy, każdy raz użyty 2.D&G light blue - połowa z 25 ml, z kartonikiem 3.Avon skin sa soft dwa balsamy do ciała-jeden raz użyty, drugi nowy 4.Sunsilk odżywka do rudych włosów- raz użyta 5.Nivea -krem nawilżający + lekki podkład-raz użyty 6. Adidas Refleashing deo natural spray, zużycie około 5 ml z 100 7.Avon prale gold(?) zuzycie widoczne na fotce, poczatkowa pojemność to 50 ml 8.AQUOLINA Pianka do ciała wanilia z 125 zostało 100-NIEAKTUALNE W DRODZE DO aga79 9 Ziaja płyn do makijażu oczu - raz użyty 10 Essense paletka 4 cieni do powiek w odcieniach brązu używana kilka razy-NIEAKTUALNE 11.Avon ujędrniajacy balsam do ciała- zostało trochę więcej niż połowa 12.YRIA YR 15 ml raz uzyta 13. Elizabeth Arden SPICED GREN TEA[/COLOR] z 50 ml pozostało gdzieś koło 5 ml, na wypróbowanie zapachu, traktuje jako dużą próbkę 14.BIOTHERM AGE FITNESSNUIT z 50 ml pozostało około 30- nieaktualne 15.WELLA -lotion do prostowania włosów, początkowa pojemność 200 ml, brak korka 15.Killys preparat do paznokci witaminowa bomba, uzyty kilka razy 16.Lovely Preparat do usówania skórek, uzyty kilka razy 17.p2odzywka do paznokci z wyciągiem z kiwi 18.Inglot lakier numer 920 - jasny róż kilka razy użyty 19 oriflame French manicure- użyty kilka razy 20.Avon Planet spa, maseczka z minerałami z morza martwego nowa 21 Dior-miniatura Jadore używana-NIEAKTUALNE 22. Davidoff cool wather game - miniatura używana-NIEAKTUALNE 23.AQUOLINA -błyszczyk, smak brzoskwinia i morela nowy-NIEAKTUALNE 24.Avene cleanance K uzywany dodam do większej wymianki jako gratis 25 sally Hansen - ultima shield- używany poziom zuzycia na zdjęciu 26. Avon - błyszczyk glazwear uzywany kilka razy dodam do większej wymianki jako gratis, smak waniliowy 27.oriflame - lip spa balm używany, poziom zuzycia na zdjęciu 28.Blistex -Lip splash- kilka razy uzyty 29.essence oliwka do skórek, uzywana poziom zużycia na zdjęciu 29.Sensique żel do skórek, kilka razy uzyty 30.Visions oriflame różowy lakier do paznokci , raz uzyty 31.Oligo VICHYbłyszczyk kolor różowy zostało na wypróbowanie z 10 ml jakieś 3-4 ml 32.Rimmel pomadka nr 882 Choc ice brąz używana kilka razy 33. Versace Versus Time for action -męskie, z 40 ml zostało ok 15, brak kartonika 34 .La Roche-Posay Effaclar K z 30 ml zostało 15 ml z kartonikiem-nieaktualne ZAPRASZAM DO WYMIANKI Edytowane przez eldl Czas edycji: 2007-06-05 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy Zapraszam
Witaj! Za Escade mogę Ci zaproponować:
24/50 Cerruti Image ok. 40/90 Boss Intense edp tester albo 200 ml doskonałej maski Bonacure Hairterapy Repair rescure - maska intensywnie regenerująca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tomama masz sporo interesujacych zapachów. Zainteresowana jestem :
Hugo Boss, Femme 30 ml nowe i ChanelAllure, edt 35/100 ml Napisz co podoba ci się u mnie. jestem zdecydowana rozstać się ze swoimi zapachami bo mam ich za dużo i już mi się trochę znudziły. jak tylko znajdę troche wolnego czasu, postaram się dodać zdjęcia do wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Gosia 197 za ok. 40/90 Boss Intense edp tester dziekuje bo jestem już ich szczęśliwą posiadaczką
cerutii image nie znam ale jak sadze są świeże z nutką cytyny? No w każdym razie jutro zapoznam się z zapachem w perfumerii i dam ci znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja mam Versace Red Jeans i Coco Mademoiselle około 10 ml na wypróbowanie
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wymienie najchętniej za:
LOLITA LEMPICKA KENZO L'EAU PAR KENZO AMOUR CACHAREL Promesse CHRISTIAN DIOR ADDICT 2 NINA RICCI NINA GAULTIER 2 ale możecie kusić innymi zapachami bo tak jak napisałam wcześniej wciąż szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
tomama a pasowała by ci wymiana za Hugo Boss, Femme 30 ml nowe?
Hm mogę jeszcze coś dołożyć bo to różnica około 5 ml, może jakaś miniatura Aha wyśle ci jeszcze jutro na priv zdjęcia escady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Przykro mi itako ale nic mnie nie zaintresowało, czy masz jeszcze jakieś zapachy nie wystawione?
A Aigner to dobry wybór, naprawdę piękne perfumy ale ja jak na prawdziwego chomika przystało zgromadziłam 4 flakoniki i sama nie dam rady tego zużyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() No cóż - trudno, zyczę owocnych wymianek i zapraszam do odwiedzania mnie ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
tomama zdjęcia zamieszczone, jak pisałam wcześniej pasowałaby mi wymianka za Hugo Boss, Femme. Balsamu jest końcówka ( jakoś szybciej mi schodził niż same perfumy) dodaje go jako gratis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za którąkolwiek pojemność Hot?
mój wątek w podpisie
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
escada jest wstepnie zarezerwowana dla tomama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witaj
![]() Może coś u mnie za Hota? ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wymianę mam m.in. woda toaletowa 24 Faubourg 7.5ml + balsam perfumowany do ciała 15 ml + krem perfumowany pod prysznic,nowy zestaw tylko testowany, jednak zapach kupiony w ciemno i całkiem nie mój - miniatury : nie posiadają atomizerów Escada Margaretha Ley, Lalique EDT, Organza, Amarige, - Puma Woman, flakon 50ml, ubytek widoczny na zdjęciu, brak kartonika - Puma Red, tester bez korka i kartonika, wyjściowo 50ml - Avon, Extraordinary, ubytek widoczny na zdjęciu, wyjściowa pojemność 50ml, mam kartonik - Oriflame, Nomadic, pierwotna pojemność 50ml, ubytek widoczny na zdjęciu, mam kartonik - Sephora Brown, ubytek widoczny na zdjęciu, brak kartonika, pierwotna pojemność 50ml - Yves Rocher, woda malinowa, wyjściowo 100ml - odlewka Noa EDT, ok 20ml, we flakoniku Nicole
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
nevado masz coś z mojej listy marzeń Kenzo Amour 30ml ,minimalny ubytek.
narazie pytała o niego tylko jedna osoba i proponowała coś z poza zapachów które mają u mnie pierwszeństwo Jestem chetna na tą wymiankę nawet bardzo, zarezerwować ci wstępnie Hot? Kurcze własnie spostrzegłam,że masz też Lolitkę a ile jej dokładnie zostało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Lolitki zostało ok45ml ,ale jeszcze waham się nad jej oddaniem ![]() To co przechodzimy na PW ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.