|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Profesjonalny korektor, bądź baza pod podkład do wizażystek!!!
Hej hej,
zwracam się z prośbą do wizażystek, które dysponują profesjonalnymi kosmetykami, w szczególności potrzebuję dobrego korektora maskującego blizenki po wypryskach bądź kryjącej bazy pod podkład. Mam 20 listopada przymusowe zdjęcia do katalogu reklamującego odzież mojej małej firmy i muszę ![]() Dziewczyny jesli macie coś takiego na zbyciu, bądź możecie zakupić to ja natychmiast wysyłam pieniążki!! Aparaty mnie przerażają, tym bardziej że na każdym zdjęciu widać moje niedoskonałości, a co dopiero przy dużym zbliżeniu ![]() ![]() Mam nadzieję, że mnie poratujecie! Z uściskami Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Profesjonalny korektor, bądź baza pod podkład do wizażystek!!!
<font color="red">CISZA JAK MAKIEM ZASIAŁ</font>
<font color="blue">KTOŚ POMOŻE POTRZEBUJĄCEJ ???</font> ![]() <font color="green">Pozdrawiam</font> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Chyba najlepiej by było, gdybyś umówiła się na tę okoliczność z wizażystką, żeby Ci zrobiła porządny makijaż. Pod hasłem Wizażyści (w lewym górnym rogu strony) znajdziesz adresy mailowe i numery telefonów. A jeśli to niemożliwe (np. w Twojej miejscowości nie ma wizażysty), to po prostu podzwoń po różnych wizażystach, bo tu w tym natłoku postów Twoja prośba może zostać przeoczona. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A tak w ogóle, to w złym miejscu umieściłaś tę prośbę. Masz oddzielne forum "Pytania do wizażystki", dlaczego umieściłaś to w pytaniach do kosmetyczki?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.