![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wymiany !!!
NIEAKTUALNE
*White LInen 10/30 - nie ma już *Ming Shu YR 40/50 - wymienione * Diesel Plus Plus i Zero Plus po 75 ( minimalny ubytek) *Jil Sander Sport 48/50 PIELĘGNACJA *Estee Lauder Clean Finish tonik 100 ml no *Clinique DDM gel 30 ml (brak 1/4) *CliniQue Pore Minimizer thermal active skin refiner 30 ml (nowy) * YSL instant firming gel zel-maseczka ujędrniający ponad połowa z 30 ml opak z pompką *Bielenda krem z serii Powitanie z Afryką (nowy) The Sanctuary Spa Covent Garden krem do skorek i paznokci 15 ml [FONT=Arial]Eris under 20 tonik ten różowy (nowy) Planet Spa Avon Icelandic Mineral Water purifying facial cleanser nowy Planet Spa Avon Icelandic Mineral Water toning gel moisturiser (nowy) [FONT=Arial]Bath & Body Works Toasted Hazelnuts mgiełka do ciała 236 ml (zostało 30%) Balsam The Healing garden Lavenda 200 ml nowy balsam Powitanie z Afryka brak 20% Balsam Still J.Lopez 200 ml brak 20 % - nie ma (iza94) Balsam YR Vanille Bourbon 400 ml nowy Balsam Pollena Eva Cynamonowy Mus 2oo ml (nowy) - nie ma już Balsam Eris bialy nowy Balsam Eris czerwony zostalo 30% John Frieda serum Frizz Ease 25 ml brak 10% - nie ma już Galenic seria Cauterets zel do mycia twarzy 150 ml nowy - nie ma The Body Shop Shower Gel Green Olive 60 ml nowy Sephora Body Whipped Body Souffle krem o konsystencji musu 200 ml tylko sprawdzilam jak pachnie Coty Calgon Havaiian Ginger balsam do ciala 200 ml brak 30% szminka Lancome rouge absolu creme kolor Mauvette ciemnorozowy z polyskiem Juicy Tubes Pop kolor fruity pop rozowy z drobinkami zostalo 30% z 6g Nie szukam raczej kolorowki ,chetnie wzmienie sie na perfumy. Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2007-08-04 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany !!!
DOKŁADKA :
* Tempore Donna 40ml z 100 ml testera - nieaktualne * błyszczyk Manhattan Wanted! - złocisto miedziany , mnóstwo drobinek , uzyty 3 razy. Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2007-06-26 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie sander sport .
moj watek w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej;..zerknij czy u mnie cos za to znajdziesz?--------YSL instant firming gel zel-maseczka ujędrniający ponad połowa z 30 ml opak z pompką-------The Sanctuary Spa Covent Garden krem do skorek i paznokci 15 ml---------John Frieda serum Frizz Ease 25 ml brak 10%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czy znalazlabys cos u mnie za:
*Boot's The Spa peeling do dłoni i stóp z wyciągami z alg The Sanctuary Spa Covent Garden krem do skorek i paznokci 15 ml Galenic seria Cauterets zel do mycia twarzy 150 ml nowy The Body Shop Shower Gel Green Olive 60 ml nowy moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Maggie -79 - podoba mi sie krem neutrogeny i korektor inglot - co bys za to chciała?
Weonika18 - niestety nic, masz dużo kolorowych a ja tego raczej nie potrzebuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Still - mogę oddać Hot couture 30/100 edp, 25/50 24 Faubourg edp, Safari R.laurena 60/75, Style R.laurena 45/75, żółtą i różową wodę toaletową YR z serii O de...( kształt liścia, prawie po 50 bez paru psików), M.Kors Michael 28/30 edp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
jakich zapachow szukasz? interesuje mnie still j.lo
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś byś jeszcze wybrałą na taką większą wymianę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51#post4436851 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Madleine - masz mnóstwo wszystkiego ale ja raczej tylko pielęgnacji szukam i zainteresowała mnie redermic, co do którego jesteś wybredna..
Olka 19 - dzieki ale z kosmetyków nic nie znalazłam na wymianę. Maggie 79 - cięzko mi będzie cos wycenić bo dostałam te rzeczy w prezencie i w ogóle jak cos mi sie spodoba to wartość moich nie ma dla mnie aż takiego wielkiego znaczenia. peeling ma 100ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poszperalam w sieci i cos niecos udalo mi sie znalezc ----z Boots co prawda maslo do ciala z serii Spa - 100 ml kosztuje 1,5 funta; z The Sanctuary znalazlam tylko oliwke (czy Twoj produkt to czasem nie oliwka?) do rak i paznokci: http://www.thesanctuary.co.uk/New_Hand_Care - |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ragutko- interesują mnie zapachy, bo z moją alergią różnie bywa po kolorówce. Myślę, że mogłabym oddać za Still i Jil Sander Sport Safari i Korsa. Pojemności by się mniej więcej zgadzały. Co Ty na to? Co zaś do liści YR to posiadam je na wymiankę - może masz coś jeszcze z zapachów poza wątkiem? Interesowałoby mnie też Emotion, ale widzę, że jest rezerwacja. Szkoda! Pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Maggie-79 - to krem do skórek i paznokci w takiej małej tubce w szacie graf. jak te kosmetyki z serii classic.
iza94 - rozumiem, co do safari to zapach znam a michael to byłaby wymiana w ciemno i dlatego nie jestem do końca pewna. czyli, rozumiem że za samo still nie jsteś gotowa pozbyć sie safari? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Piers do przodu
|
Heh marzę o White Linen - mogę poza wątkiem zaproponować jeszcze 2 tubki a 3 ml kremu na noc 60/80 Anti Rides do cery normalnej i mieszanej Diora ....
![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może masz jeszcze resztkę jakiś perfum i poświeciłabyś za WL? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Piers do przodu
|
Hmm no mam 7 ml atomizerek wolny w który mogłabym odpsikać Victorian Posy Penhaligon's EDT, Poison Diora EDT, Safari RL EDP lub dzikie róże YSL (Paris Roses de Bois) EDT ....
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mogłabyś tylko powiedziec mi cos o kremie pullanna , czy to raczej żelowa konsystencja i to regulujące z thalgo. A czy mleczko vichy jeszcze ? Napisz co Ty byś chciała i dogadamy się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.