|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Rajtuzy, rajtki, rajstopy..
Hej Dziewczyny,
Mam dosć dziwny problem ![]() ![]() MAm problem z rajtuzami. Kupuję 2 i zjeżdzają mi ![]() Kupuję tylko te lepsze, z lycrą, bo te tańsze, zwykłe to marszczyły mi się kolanach i w ogole były za szerokie. A co z 1? Są takie w ogole czy tylko w sklepach dziecinnych? Nie będą za krótkie? MAm dość czucia się skejtem ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rajtuzy, rajtki, rajstopy..
Może własnie są za małe i dlatego Ci się zsuwają bo są ściagane w dół jak chodzisz ... Ja tak zawsze mam z za małymi rajtkami. Ze własnie zjeżdzają i krok miałam w połowie ud. Jak ubrałam więsze to było już ok.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
za male? nie jestem do konca przekonana bo 3 mogę podciągać pod pachy i też zjeżdżają bo są za luźne...
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja tez 3 moge podciagnac pod pachy... zreszta czasami 2 tez
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Ech mi to nawet czesto 4 zjezdza bo za krotka. A ze 5 to sie w 99% roznia od 4 tylko szerokoscia, dlugoscia juz nie to pozostaje mi chodzic w rajstopach tylko w ostatecznosci. Ale sproboj 3 np. Mirelli (dosyc waskie ale i ciut krotsze niz zazwyczaj)
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Skorzystam z Waszych rad, poszukam Mirelli. Zwykle, tradycjonalne 3 w ogole odpadają, bo są za duże w każdym wymiarze.
Jak na razie to tylko rajstopy z Biedronki są najznośniejsze, a Gatta to jakis koszmar. Poza tym mama jutro idzie obadać 1nki bo w tabeli jest napisane że do 160cm i 55kg są ok, a ja mam 166 i 53kg, więc a nóż ![]() A jak nie to pozostaną pończochy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.