![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Woskownica, zapachy,pielęgnacja
Nieaktualne
Wymienię PROSZĘ WAS, NIE PISZCIE "MOŻE COŚ U MNIE" TYLKO KONKRETNIE CO WAM SIĘ PODOBA, WTEDY ŁATWIEJ SZUKAĆ ![]() zapachy **Mont Blanc Presence d'une Femme z 50 zostało ok.20ml, mam kartonik **5 Alejka z 15 zostało 3/4, z kartonikiem **Clarins Eau Dynamisante zostało 80/100ml, bez kartonika kolorówka **Róż Guerlain Divinora- Rose Passion nr. 285 z kartonikiem, użyty kilka razy **leci do Kenzo Róż E.Lauder Tender Blush nr. 214 Rose Nuance piękny przenikający się jaśniejszy i ciemniejszy róż, ogólnie jasny róż bez drobinek, używany kilkanaście razy , z pędzelkiem i kartonikiem **Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40% **Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco pielęgnacja **Serum dla cer dojrzałych-rekonstruujące przeciwzmarszczkowe Jeanne Piaubert z 30 zostało ok17-18ml http://www.douglas.de/DGCatProductPa...oduct_Id =39614 **Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml- użyty 2 razy **Balsam Gosh 500 ml zostało 80-85%, bardzo dobre opinie na KWC poleciała do vilandry Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy **Samoopalacz Avene Autobronzant hydratant zostało ok. 1/3 inne **Pędzel do podkadu- Sephora **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora **Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami ![]() wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator Próbki zapachów Są w różnym stopniu zużyte , ale każda nadaje się jeszcze na parokrotne wypróbowanie zapachu, wymienię sie na nie tylko przy okazji wymian, nigdy jako osobna wymiana S. Lutens -Datura Noir S. Lutens - A La Nuit Black Cashmere Cristobal edt L'eau D'issey Eternity Shalimar edt Le Baiser Du Dragon Słonik Kenzo Coco Mademoiselle Poszukuję przede wszystkim - Krem doskonalący cerę-Eris, każda ilość ![]() - 24Faubourg Eau Delicate - Bright Cristal-Versace - inne letnie zapachy - Szampony profesjonalne i innych o których teraz nie pamiętam Za Avon , Oriflame i kosmetyki niskopółkowe dziękuję, nie szukam też cieni, tuszy i ubrań Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Woskownica, zapachy,pielęgnacja
Dusiu, może znajdziesz coś u mnie za:
**Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Balsam Gosh 500 ml zostało 80-85%, bardzo dobre opinie na KWC **Szampon Kerastase Nutritivebain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie interesują mnie pędzelki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Witchdoctor
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4460176]
**Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy **Pędzel do podkadu- Sephora **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora próbka Coco Mademoiselle [/quote] Dusiu może znajdziesz coś w moim wątku?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
interesowalaby Cie moze stella cadente+ cos z mojego watku(zajrzyj prosze) za mont blanc?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4460176]Wymienię
**Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora **Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami ![]() wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator Próbki zapachów S. Lutens - A La Nuit Le Baiser Du Dragon [/QUOTE] jak wyceniasz zestaw do depilacji ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190192 poza wątkiem mam jeszcze Sensi balance Loreal w dużej butli, więc mogę odlać do 500 ml, jeśli byłabyś zainteresowana Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-05-31 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dusiu interesuje mnie róz El lub Guerlain- czy Guerlain ma drobinki? jesli tak to czy widac je na twarzy? bo ja uwielbiam róze drobinkowe
![]() Dodatkowo interesuje mnie Kerastase ![]() Moge oprocz watku dodac 250ml szamponu Loreal prof Sensi Balance- bo mam duza butle , a w watku jest szampon 250ml Loreal prof Volume Extreme. A dlaczego chcesz wyminic Kerastase? co ci w nim nie pasuje? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos za peeling Lirene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
tomamciu ,przepraszam ,ale nie mam coś dzisiaj głowy.Pierwsze skojarzenie Gucci Homme to te brązowe, dopiero teraz doczytałam że to II, to ta niebieska,prawda? Jeśli niebieska to niestety , nie ta bajka,przepraszam za zamieszanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, interesuje mnie róz guerlaina, mogę w zamian zaproponować:
oryginalna ziemia egipska BI KOR, zuzycie max 20% + mat&shine guerlain (fuksja + brąz), zuzycie ok. 20%
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
-Flavonex -Scent -Szampon L'anza Za zestaw do depilacji może jakiś zapach? nie znam jego wartości , bo dostałam w prezencie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Paul Mitchell szampon Super Skinny Daily Shampoo-może jednak się nie sprawdza-to ja chetnie ![]() Róże obydwa są bezdrobinkowe tzn bez widocznych drobinek Guerlain jest rozświetlający i na pliczku ładnie błyszczy, lśni ale nie drobinkami ![]() Szampon Kerastase jest fajny ale ja mam suche ,sztywne i króciutkie włosy i potrzebuje raczej czegoś mocniej nawilżającego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
**Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40%
**Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml- użyty 2 razy **Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy znajdziesz coś u mnie za to ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
**Pędzel do podkadu- Sephora
**Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator znajdziesz cos u mnie za którąś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
PUPA - Face block - puder brązujący 4-odcienie, waga 8,0 g. - nowy tester czy ma on drobinki i do jakiej karnacji? CLARINS – TEINT ECLAT LISSANT AUTOFOCUS – iol free, podkład, kolor 05 coquilla shell, poj. 30 ml, ubytek ok 5 ml- oczywiście o kolor |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Dusiu to ja jestem chetna na róz EL - bo kolorek bardziej mi pasuje
![]() Moge oddac kremik, miałam go zostawic dla siebie jak wykocze swoje zapasy ale mam jeszcze sporo kremow a róz bardzo mi sie podoba. Na ile wyceniasz ten róz? Czy ewentualnie jesli cena bedzie wieksza niz krem to dobrałabys cos sobie z moejgo watku? No i chciałabym tez Kerastase ale szampon Paula Mitchela narazie zostawiam sobie, czy znalazlabys cos za niego z watku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
byłabym chetna na podkład Lancome i szampon Kerastase http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189962 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1.DERMIKA SPECIALITE "Microzastrzyk" Kosmetyczny wypełniający bruzdy i zmarszczki, ubytek ok. 2cm z 50ml te 2 cm ubytku to mniej więcej ile ml ? za szampon niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za szampon nic jednak nie wybrałam, bo podobał mi sie tylko ten którego zatrzymałaś sobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.