|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Woskownica, zapachy,pielęgnacja
Nieaktualne
Wymienię PROSZĘ WAS, NIE PISZCIE "MOŻE COŚ U MNIE" TYLKO KONKRETNIE CO WAM SIĘ PODOBA, WTEDY ŁATWIEJ SZUKAĆ ![]() zapachy **Mont Blanc Presence d'une Femme z 50 zostało ok.20ml, mam kartonik **5 Alejka z 15 zostało 3/4, z kartonikiem **Clarins Eau Dynamisante zostało 80/100ml, bez kartonika kolorówka **Róż Guerlain Divinora- Rose Passion nr. 285 z kartonikiem, użyty kilka razy **leci do Kenzo Róż E.Lauder Tender Blush nr. 214 Rose Nuance piękny przenikający się jaśniejszy i ciemniejszy róż, ogólnie jasny róż bez drobinek, używany kilkanaście razy , z pędzelkiem i kartonikiem **Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40% **Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco pielęgnacja **Serum dla cer dojrzałych-rekonstruujące przeciwzmarszczkowe Jeanne Piaubert z 30 zostało ok17-18ml http://www.douglas.de/DGCatProductPa...oduct_Id =39614 **Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml- użyty 2 razy **Balsam Gosh 500 ml zostało 80-85%, bardzo dobre opinie na KWC poleciała do vilandry Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy **Samoopalacz Avene Autobronzant hydratant zostało ok. 1/3 inne **Pędzel do podkadu- Sephora **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora **Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami ![]() wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator Próbki zapachów Są w różnym stopniu zużyte , ale każda nadaje się jeszcze na parokrotne wypróbowanie zapachu, wymienię sie na nie tylko przy okazji wymian, nigdy jako osobna wymiana S. Lutens -Datura Noir S. Lutens - A La Nuit Black Cashmere Cristobal edt L'eau D'issey Eternity Shalimar edt Le Baiser Du Dragon Słonik Kenzo Coco Mademoiselle Poszukuję przede wszystkim - Krem doskonalący cerę-Eris, każda ilość ![]() - 24Faubourg Eau Delicate - Bright Cristal-Versace - inne letnie zapachy - Szampony profesjonalne i innych o których teraz nie pamiętam Za Avon , Oriflame i kosmetyki niskopółkowe dziękuję, nie szukam też cieni, tuszy i ubrań Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 09:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Woskownica, zapachy,pielęgnacja
Dusiu, może znajdziesz coś u mnie za:
**Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Balsam Gosh 500 ml zostało 80-85%, bardzo dobre opinie na KWC **Szampon Kerastase Nutritivebain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie interesują mnie pędzelki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Witchdoctor
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4460176]
**Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy **Pędzel do podkadu- Sephora **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora próbka Coco Mademoiselle [/quote] Dusiu może znajdziesz coś w moim wątku?
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
interesowalaby Cie moze stella cadente+ cos z mojego watku(zajrzyj prosze) za mont blanc?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4460176]Wymienię
**Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-raz użyty **Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora **Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami ![]() wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator Próbki zapachów S. Lutens - A La Nuit Le Baiser Du Dragon [/QUOTE] jak wyceniasz zestaw do depilacji ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190192 poza wątkiem mam jeszcze Sensi balance Loreal w dużej butli, więc mogę odlać do 500 ml, jeśli byłabyś zainteresowana Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-05-31 o 09:55 |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Dusiu interesuje mnie róz El lub Guerlain- czy Guerlain ma drobinki? jesli tak to czy widac je na twarzy? bo ja uwielbiam róze drobinkowe
Dodatkowo interesuje mnie Kerastase Moge oprocz watku dodac 250ml szamponu Loreal prof Sensi Balance- bo mam duza butle , a w watku jest szampon 250ml Loreal prof Volume Extreme. A dlaczego chcesz wyminic Kerastase? co ci w nim nie pasuje? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189007 |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos za peeling Lirene?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
tomamciu ,przepraszam ,ale nie mam coś dzisiaj głowy.Pierwsze skojarzenie Gucci Homme to te brązowe, dopiero teraz doczytałam że to II, to ta niebieska,prawda? Jeśli niebieska to niestety , nie ta bajka,przepraszam za zamieszanie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hej, interesuje mnie róz guerlaina, mogę w zamian zaproponować:
oryginalna ziemia egipska BI KOR, zuzycie max 20% + mat&shine guerlain (fuksja + brąz), zuzycie ok. 20%
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
-Flavonex -Scent -Szampon L'anza Za zestaw do depilacji może jakiś zapach? nie znam jego wartości , bo dostałam w prezencie |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Paul Mitchell szampon Super Skinny Daily Shampoo-może jednak się nie sprawdza-to ja chetnie ![]() Róże obydwa są bezdrobinkowe tzn bez widocznych drobinek Guerlain jest rozświetlający i na pliczku ładnie błyszczy, lśni ale nie drobinkami , jest ciemniejszy a raczej bardziej nasycony od LauderSzampon Kerastase jest fajny ale ja mam suche ,sztywne i króciutkie włosy i potrzebuje raczej czegoś mocniej nawilżającego |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
**Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40%
**Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml- użyty 2 razy **Szampon Kerastase Nutritive Bain Satin nr.2 250ml, użyłam 2 razy znajdziesz coś u mnie za to ?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
**Pędzel do podkadu- Sephora
**Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator znajdziesz cos u mnie za którąś z tych rzeczy? |
|
|
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PUPA - Face block - puder brązujący 4-odcienie, waga 8,0 g. - nowy tester czy ma on drobinki i do jakiej karnacji? CLARINS – TEINT ECLAT LISSANT AUTOFOCUS – iol free, podkład, kolor 05 coquilla shell, poj. 30 ml, ubytek ok 5 ml- oczywiście o kolor |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Dusiu to ja jestem chetna na róz EL - bo kolorek bardziej mi pasuje
Moge oddac kremik, miałam go zostawic dla siebie jak wykocze swoje zapasy ale mam jeszcze sporo kremow a róz bardzo mi sie podoba. Na ile wyceniasz ten róz? Czy ewentualnie jesli cena bedzie wieksza niz krem to dobrałabys cos sobie z moejgo watku? No i chciałabym tez Kerastase ale szampon Paula Mitchela narazie zostawiam sobie, czy znalazlabys cos za niego z watku ? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
hej
byłabym chetna na podkład Lancome i szampon Kerastase http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189962 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1.DERMIKA SPECIALITE "Microzastrzyk" Kosmetyczny wypełniający bruzdy i zmarszczki, ubytek ok. 2cm z 50ml te 2 cm ubytku to mniej więcej ile ml ? za szampon niestety nic |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za szampon nic jednak nie wybrałam, bo podobał mi sie tylko ten którego zatrzymałaś sobie |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

me