![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Clarins, Dior, Armani, Max Mara, CH. Jourdan
Mam na wymianę:
Gio Armani męski z 50ml ubytek 5ml jest kartonik Ambre Baldessarini z 50 zostało 45ml Fendi Fantazja został z 75ml jakie 5-8 ml 1. Clarins Par Amour Toujours z 50ml ubytek 5ml jest kartonik NIEAKTUALNE 2. Dior Homme z 50 ubytek kilka psikow NIEAKTUALNE 3.Max Mara 20ml ubytek kilka psikow- jest kartonik Nieaktualne 4. CHARLES JOURDAN - The Parfum z 50 zostało 45 ml - NIEAKTUALNE 5. Odlewka Ogródka Nilowego Hermesa w atomizerze z 7ml została połowa.- nieaktualne Edytowane przez agu.s Czas edycji: 2007-06-18 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clarins, Dior, Armani, Max Mara, CH. Jourdan
znajdziesz cos za
2. Dior Homme z 50 ubytek kilka psikow- rezerwacja 3. Gio Armaniego męskie z 50ml ubytek 5ml jest kartonik
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie mam perfum, ale inne ciekawe rzeczy,
czy znalazłabyś coś za 1. Clarins Par Amour Toujours z 50ml ubytek 5ml jest kartonik poza wątkiem mam ok. 50 ml Perceive-Avon 45 ml - Puma Jamaica
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-06-01 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mariola niestety nic
Dorotko interesuję Mnie OI, wlasciwie klasyczna Organza tez i nie wiem co wiecej, moze meskie Allur Sport, i zapachy w ktorych nie czuc rózy. Edytowane przez agu.s Czas edycji: 2007-06-01 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Agu,
Shalimar EDT 45/50 ml za Jourdana? Pozdr Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Interesuja mnie twoje perfumy ,na wymiane mam Pola Elizejskie ponad 90ml ,jest kartonik,Dune ponad 90ml ze 100 ml ,Dunhil Desire 50ml ,wszystkie orginalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mnie by interesowaly Pola Elizejskie, tylko musze sprawdzic jeszcze w perfumeii a co by Ciebie u mnie interesowalo?
Czy czuc w nich różę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190192 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Noseknosek The perfum juz nieaktualny.
Madlaine u Ciebie podoba mi sie: Organza Givenchy - 30 ml, kartonik zostało przynajmniej 20 ml Neonatura Cocon 15 ml, miniaturka Joy - 5 ml, Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
W Polach nie czuc rozy ,ich byloby 9o ml na pewno ,jest to delikatny zapach na lato kwiatowy radzej z rodzaju neutralnych ,sprawdz ,interesowalby mnie meskie zapachy ale nawyzej cos dolozylabym Ci,sa w dekoracyjnym flakonie z logo frmy w kartoniku i folia jescze jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro sie odezwę, jeśli nadal będą mu się podobały, to jestem bardzo chętna na wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ewo Dior mi sprzedalam na gazecie, wiec nie wiem czy jestes wogole jeszcze zainteresowana, mam jeszcze Baldessariniego Ambre z meskich, tylko moj małż nie dokońca jest przekonany co do checi pozbycia sie go. Chociaz za Diora obiecalam mu kupic Allure Sport, tylko sprawdz czy Cię to interesuje. Z 50 zostalo 42-45ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.