|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: ♥ H&M, Reporter, Amisu, New Yorker, Tally Weijl - XS/S/M. Uporządkowany wątek.
Nieaktualny.
Edytowane przez edycja_limitowana Czas edycji: 2007-06-22 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: ♥ H&M, Reporter, Amisu, New Yorker, Tally Weijl - XS/S/M. Uporządkowany wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie FISHBONE, rozmiar XS. Po bokach dresowe wstawki. Bardzo wygodne (plamki powstały przez aparat). Przywiezione z Niemiec.
mozesz podac dlugosc tych spodni i ile w pasie? i jescze wieksze zdjiecie tych spodenek i dorazu napisz czy cos bys za nie chciała z moich reczy ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Baleriny będą na mnie za duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
podobaja mi sie:
2.Zielona boksereczka firmy REPORTER, seria GIRL ZONE. Rozmiar S. Założona zaledwie dwa razy! 3. Bluzeczka w kolorze Ecru, firmy Someti. W prawym dolnym rogu ma emblemat serca zrobionego z gumowych kuleczek (bardzo fajny efekt.) Rozmiar S. 4. Czarna bluzeczka wiązana na szyję z rozciągliwego materiału firmy H&M, rozmiar S/M. znjadziesz cos u mnie ? P.S. Jutro dokladka dodatków ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.