![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
lipcowy shape????
Wie ktoś czy jakaś płytka z ćwiczeniami jest w najnowszym Shape???????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: lipcowy shape????
Powinna być ale niestety nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A co miało być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Spalanie kalorii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
wie ktos moze dlaczego nie ma tej plyty?byla przeciez chyba nawet reklama w jakies gazecie,ze ta plyta bedzie dodana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
no własnie też nie wiem i jestem wściekła!zawsze dawali co drugi numer płytkę! Może ich zasypiemy mailami z zapytaniami? W środku numeru nic nie ma temat tej płytki! A wogóle nic się nie wytłumaczyli!
Jak bedziecie cos wiedziały dajcie któraś znać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie zawsze bylo tak ,ze dawali co drugi numer,czasami sie zdalazo,ze co trzeci.
tak wiec spokojnie,napewno bedzie w przyszlym miesiacu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Shape
Mam pytanie, czy ktoras z was kupuje shape? ta gazeta jest warta przeczytania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: Shape
ja osobiscie nie kupuje ale ostatnio weszlam na ich str internetowa i musze powiedziec ze maja duzo fajnych cwiczen na kazda partie ciala. ogolnie spoko.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Czytują SHAPE już od jakiegoś roku i jestem naprawdę zadowolona. Jest w nim wiele naprawdę dobrych i motywujących artykułów o fitnesie, dietetyce, itp. Nie jest on jednak naćkany manią bycia patyczakiem prezentuje on racjonalny sposób odrzywiania się oraz równego typu zestawy ćwiczeń pozwalające utrzymać lib zdobyć dobrą formę. Jest też wiele ciekawych pozycji dotyczacych spraw nie zwiazanych z fitnesemi dietetyką. Przewaznie co 2 miesiące dołączony jest dodatek w postaci płyty z fajnymi ćwiczeniami lub jakaś ksiażeczka. Moim skromnym zdaniem gazeta warta jest kupowania chociaż mogła by kosztować ciutę mniej.
Jeżeli chodzi o stronę SHEPA to ja preferuję raczej amerykańską bo zawiera ciekawsze informacje i jest ich przede wszystkim więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
czy wiecie juz dziewczyny ze będzie w kolejnym numerze płytka z ćwiczeniami ,,BollydDance '' zapowiedz shape w magazynie jest na 21lutego!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam na imię Edyta i jestem nową forumowiczką
![]() wiec powiem tak orjetuję sie w nowościach jeżeli chodzi o ćwiczenia na płycie dvd czy vhs w dodatkach do gazet . W tym roku czyli 2008 prawdopodobie maja się ukazać wraz z shape 4 płytki dvd i jakieś cd ale co na niej będzie to nie wiem no i jakieś dodatki też w formie małych mini książeczek . Wiem to ponieważ napisałm maila do naczelnej w tej sprawie i to mi napisała . A co jest fajne ze w obecnym numerze jest zapowiedz na lutowy numer właśnie z dodatkiem dvd ,, BollyDance" ma wyjść 21lutego . No a w magazynie VITA ma też być teraz płytka ,,BOLLWOOD DANCE' ale mają opużnienie chyba z wydaniem . A i w TINIE też ma coś być min. w dodatkach jakieś ćwiczenia ale musicie to sprawdzić bo tylko tyle wiem co do tej tiny .Także jak wam zależy to obserwujcie rynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hm moze się skzusze kiedys...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem namietną czytelniczka shape już od dwóch lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co wy uważacie o tych płytakach?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich powiem szczeże jak lubie SHAPE I ich płytki uwielbiam jestem już z Shape naprawde bardzo długo jak sie nie myle to od 2003 roku troche czasu mineło wiec załapałam się nawet na wszystkie płytki które zaczeli wydawać . Bo wcześniej tylko był sam magazyn bez dodatków.
W sumie to dzieki Shape spostrzegłam czego chce w życiu a myśle o zajęciu się fitnessem na poważnie i to mi się w tym magazynie spodobało ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie zwolenniczki SHAPE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
DO viki 1988
co do CARMEN to tylko są trzy części które mają lektora polskiego reszty nie ma wogule na naszym rynku a jeżeli są to sprowadzone i bez lektora pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Kiedys czytalam SHAPE.
Kiedys to znaczy jakies 2-3 lata temu i nie wiem czy wrocic do lektury czy tez nie. W porownaniu do tych numerow sprzed 2-3 lat.. czy cos sie zmienilo na lepsze? Myslicie, ze warto zaczac znow kupowac? Nie powiem, przydalo by sie zrzucic to i owo.. ![]() A dobrze by bylo miec pod reka cos przyatnego.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() resztę Carmen ściągam przez internet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
do Isdes
no powiem tyle to czy zaczniesz kupować Shape to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie bo sama wiesz najlepiej na co masz wydawać własne pieniążki !! a od samego czytania i przeglądania Shape nie schudniesz jeżeli na tym tobie zależy to musi wyjść od ciebie a Shape może tylko Tobie pomóc w formie porad czy pomysłów pozdrawiam serdecznie a i przypomninam ze 21lutego jest płytka ,BollydDance ' wraz ze Shape także polecam ale nie zmuszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Szczegolnie jesli ktos stale kupuje to pismo i widzi w jakim kierunku sie rozwija. Wiem,ze kupowanie Shape mnie nie odchudzi ![]() Za dobrze by bylo. Dziekuje za podpowiedz z plytka. Na pewno sprawdze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
już jutro shape z płytką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
vomen- a z jaką, czytałam ze z boolydance-to prawda ?? bo nie wiem czy kupić
opd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to prawda
![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
dziękuje viki1988!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
jest SHAPE JUż NOWY z płytką Bollydance jest róznorodna i to jest w tym fajne bo ja tego szukam już dziś 21lutego jest w kiskach ja już kupiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
he he he - zresztą jak ma ukazać się shape z płytką to dzień wcześniej reklamują to w TV na kanale TVN STYLE - ZAWSZE GDY JEST ZAPOWIEDZ to sprawdzam i cały prawie dzień sucham z ciekawości czy to prawda i jest co reklama to śpiewają i huczą na tym kanale że jutro ma ukazać się Shape z płytką ,a kolejnego dnia idę do kiosku i mam shape
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ja też kupuję od dłuuuugiego czasu shape - niestety jak dotąd bardziej siedziałam i czytałam, najczęściej w międzyczasie podjadając jakieś paluszki czy co...ale teraz wszystko się zmienia
![]() no i doszłam do wniosku że szkoda mi kasy na gazetę z kiosku i zamówiłam prenumeratę....i tak właśnie czekam i czekam na ten numer (teraz ten numer marcowy z płyta bollywood) bo to od niego mam zacząć prenumeratę i nie ma go ;( Czy któraś z Was prenumeruje? Jeśli tak to kiedy Wam przychodzi? Bo w kiosku już widziałam i ja też już chcę mieć!
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki Fitnesski
![]() Prosze Was abyście wyraziły opinie co do nowego Shape i płytki ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Shape'a mam chyba cale trzy roczniki i szczerze mowiac, artykuly zaczynaly sie powtarzac i sa nudne.... Treningi zreszta tez zaczely sie powtarzac, wiec przestalam kupowac. Kupuje tylko wtedy jak jest fajna plytka.
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja kupuje shape ze wzgledu na artykuly,plyta jest tylko dodatkiem,jednak ta Z BOLLYDANCE
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.