![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~ciuszki, Torebki, Biżu I Coś Hand Made-najnowszy (!) Wątek Susanny~~zapraszam!
Drogie Panie chętnie powymieniam się z Wami ciuszkami
![]() Wszystkie rzeczy na wymianę znajdziecie na 1 i 4 stronie tego wątku. W moim wątku znajdziecie: * bluzeczki * topy * sukienki i spódniczki * biżuterię hand made * kosmetyki ![]() Zerknijcie proszę a jeśli coś wpadło Wam w oko to dajcie znać w tym wątku ![]() O swoje ubrania naprawdę dbam- jestem krawcową i stawiam na estetykę. Ponieważ noszę rozmiar 36/38 więc na ogół w takim rozmiarze spotkacie tu rzeczy (inne rozmiary też mogą się pojawić). Pozdrawiam i ZAPRASZAM! PS. Staram sie wszystko dokładnie opisać ale jeśli macie jakieś niejasności PISZCIE a postaram się je jak najszybciej wyjaśnić ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ POSZUKUJĘ: * LONGA w kropki lub gładkiego * bucików peep toe - rozmiar 37 * balerinek na płaskiej podeszwie rozmiar 37 * czerwonego paska * bolerka * spódniczek retro w kropki * czegoś co mi po prostu wpadnie w oko ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-08-25 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ciuszki, Torebki, Biżu I Coś Hand Made-najnowszy (!) Wątek Susanny~~zapraszam
BLUZECZKI:
1. Turkusowa bluzeczka odcinana pod biustem, dekolt zakładany, krótki rękawek i troczki po bokach - rozmiar 36/38 (nie ma! Poleciała do Paulinki) 2. Topik na jedno ramię w kolorze piaskowym, naszyte cekinki - rozmiar 36/38 3. Delikatna bluzeczka Atmosphere z głębokim dekoltem. Rękawki 3/4. Jest przeze mnie lekko zwężona po bokach bo była za duża. Metka wypruta gdyż "gryzła" mnie w szyję. Rozmiar 36/małe 38. 4. Bawełniany szary topik w groszki. Jest to małe S. (nie ma! - morelkaaaa) 5. Bluzeczka moro z lekkim marszczeniem przy dekolcie i wiązaniem. Rozmiar 36. 6. Biały golfik bez rękawów w rozmiarze 36/małe 38. PS. Dziewczyny na życzenie mogę podać dokładne wymiary, zastrzegam że ciuszki wystawiam też na allegro więc może się nagle okazać że coś jest już sprzedane. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-08-21 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ciuszki, Torebki, Biżu I Coś Hand Made-najnowszy (!) Wątek Susanny~~zapraszam
BLUZECZKI:
1. Seksowny golfik Orsay, metka odpruta gdyż gryzła mnie w szyję. Ciekawe geometryczne wzory, ładny kolor. Rozmiar to małe S. (nie ma!) 2. Przecundny biały topik z ozdobnym marszczeniem, koronką z koralikami i cekinami oraz podwójnymi ramiączkami. Niestety okazał się na mnie za duży ![]() 3. Różowa krótka bluzeczka na jedno ramię - nowa bez metek. Rozmiar S. 4. Białe body z łezką z tyłu. Świetnej jakości bawełna, super dopasowują się do figury. Rozmiar 36/38. PS. Dziewczyny na życzenie mogę podać dokładne wymiary, zastrzegam że ciuszki wystawiam też na allegro więc może się nagle okazać że coś jest już sprzedane. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-08-17 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
1. Cień do powiek Inglot VERTIGO, róż, kod z opakowania: 80 HC06CJ - użyty tylko kilkakrotnie. 2. Podkład matujący w musie WIBO Matte Mousse Make Up, kolor nr 3- ubytek niewielki, pozostało praktycznie 90% słoiczka ![]() 3. Błyszczyk pielęgnacyjny do ust VICHY Oligo 25, nr 15 "Fizzy Rose" - pozostało w tubce (6,5 ml) z 80%. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-08-25 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BUCIKI:
1. Białe klapki JAPONKI wyszywane i przyozdobione cekinami! Stan: praktycznie NOWE, ubrane ze 2 razy (kupiłam inne i te leżą, szkoda aby się marnowały), na przyjemnej wkładce z korka. Rozmiar 37. (nie ma!) BLUZY: 1. Czerwona bluza na zamek Fishbone, z przodu małe kieszonki. Dekolt w łódkę, uszyta z bardzo przyjemnej i grubszej dzianiny. Na metce jest rozmiar S ale to także M. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-08-17 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE:
1. Czarna spódniczka z ozdobną falbaną - flamenco. W pasie gumka, ładnie układa sie na figurze. Rozmiar 36. 2. Czarna spódniczka z efektownym rozcięciem na lewej nodze. Rozcięcie i dół spódniczki wykończony marszczoną tasiemką. W pasie gumka. Rozmiar 36/38 SUKIENKI: 1. Sztruksowa sukienka (cienkie prążki) z kieszenią "kangurką" - długość do kolan. Wkładana przez głowę. Kolor taki jak na zdjęciu, rozmiar 36/38. Używana ale w bardzo dobrym stanie. Zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary. 2. Piękne sukienka w stylu RETRO - uszyta z przyjemnej dzianinki, która nie prześwituje! Super dopasowuje się do figury... u dołu efektowna falbana. Miałam ją ubraną tylko JEDEN raz - nie mam jej gdzie nosić więc wisi sobie w szafie ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-07-06 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DODATKI:
1. Torebka Terranova miałam ją w łapce tylko 1 RAZ. (nie ma!) 2. Kolorowy pasek - stan idealny, długość całkowita: 94 cm 3. Bransoletki: metalowa srebrzysta z wzorkami i brązowa na gumeczce. Brązowa jest zrobiona z drewnianych koralików i plastikowych - a'la drewno (naprawdę ciężko odróżnić czy to drewno czy plastik ale to plastik) 4. Portfelik-schowek na dokumenty. Można powiesić na szyi (ma sznureczek). Jest NOWY, dostałam go w prezencie, nie mam tylko oryginalnej folii. Bardzo ładny dodatek 5. Różowo-biała torebka do rączki lub na ramię. Stan idealny! Całkiem pojemna, zapinana na zamek Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-07-31 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI:
1. Delikatna bluzeczka uszyta z dwóch warstw, z ładnym motywem kwiatków - pochodzi z wymiany. Jest prześliczna ale to niestety nie mój styl. Stan bardzo dobry - wymienię za coś fajnego. Rozmiar 36/38 KOSMETYKI: 1. Błyszczyk w tubce H&M z serii Hello Kitty o pojemności 16 g! Błyszczyk jest w delikatnym jaśniutko różowym kolorze, przyjemnie pachnie (owocowo). Praktycznie nowy, użyty kilkakrotnie, kupiłam go bez zastanowienia i wiem że z powodu mnóstwa innych błyszczyków - ten będzie leżał. (nie ma! - morelkaaaa) 2. Odżywka do paznokci Sally Hansen w formie bezbarwnego lakieru do paznokci. Pozostała ponad połowa buteleczki a buteleczka to jest dość duża ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-07-31 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
HAND MADE:
1. Piękne satynowe broszki-kwiaty - każdą wykonuję własnoręcznie! Zapięcie to mała agrafka. Broszki mają średnicę 9-10 cm i mogę je wykonać w następujących kolorach: czarny, czerwony, turkusowy, brąz, złoty, oliwkowy. Przykładowe zdjęcia: 2. Kolczyki ze złoto-miodowych kryształków Jablonex, bardzo delikatne, ślicznie mienią się w słońcu. Nowe! Długość: 7,5 cm wraz z biglem. (nie ma! - morelkaaaa) 3. Kolczyki-groty wykonane z masy perłowej i kryształków w kolorze wrzosowym. Nowe! Długość: 8 cm wraz z biglem. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-07-31 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
1. Smackers Fanta Truskawkowa pięknie pachnie i słodzi usta. Opakowanie lekko odrapane ponieważ miałam go w torebce wraz z innymi kosmetykami ![]() 2. Dwa Smackersy o smaku Różowej Mięty - dają uczucie chłodzenia ust i świetnie pachną. Były razem w komplecie dlatego oddaję oba! Jeden to błyszczyk z pędzelkiem a drugi to wykręcany sztyft. Oba zużyte MINIMALNIE! (nie ma, poleciał do cziki) 3. Smackers Malinowy Sorbet z drobinami brokatu. Ma dość mocno odrapane opakowanie ponieważ nosiłam go w torebce wraz z innymi kosmetykami. Pozostało 90%. (nie ma, poleciał do alorah) 4. Zakręcony Smackers Truskawkowo-Śmietankowy. Również ma zdrapane napisy na opakowaniu ponieważ nosiłam go w torebce wraz z innymi kosmetykami. Pachnie super i nadaje ustom delikatny kolorek ![]() 5. Szminka "Lustrzany Blask" Watershine MAYBELLINE, kolor Icy Mauve (nr 03). Niestety nie trafiłam z kolorem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-07-31 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI:
1. Błyszczyki smakowe Jessica Simpson o smakach: cynamon i pomarańcz-śmietanka (oddaję oba razem). Błyszczyki nadają lekki kolorek ale co najważniejsze smakują! Trudno ocenić ile pozostało w opakowaniach ale napewno po 70% (nie ma, poleciały do alorah) 2. Puder mozaika 3 kolorów INGLOT raz z gąbeczką i lusterkiem. Najbardziej zużyty biały natomiast odcienie brązu zużycie minimalne. (nie ma! - morelkaaaa) 3. Dwie pomadki Oriflame: w białym opakowaniu to balsam do ust, w niebieskim opakowaniu to szminka nawilżająca (kolor Delicate Rose nr 4282). Balsamu ochronnego pozostało 20% natomiast pomadki 35% (nie ma, poleciał do cziki) 4. Sztyft antyperspiracyjny DOVE, który nie brudzi ubrań. Jak widać pozostało go 40%. 5. Cienie do powiek Oriflame Day Dream z wymiany (znudziły mi się) wraz z dwoma aplikatorami. Nr z katalogu: 3355 I Sweet Love. Praktycznie całe, tylko lekko zużyte. (nie ma! poleciały do emilii730) Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2007-08-25 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej zalezałoby mi na kilu broszkach hand made z tym ze wolałabym zeby były mniejsze srednica nie wieksza niz 5-6 cm..
dałabys rade takie zrobic?? turkusowa brąz oliwkową ![]() czekam na odpowiedz
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie??
![]() Odpisz u mnie!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ciuszki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187322 Kosmetyki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# Książki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
ale smakowicie brzmią te smackersy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191093 i mam jeszcze tą bluzke o kiedyś Cis ie podobała: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4027597 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie
5. Szminka "Lustrzany Blask" Watershine MAYBELLINE, kolor Icy Mauve (nr 03). Niestety nie trafiłam z kolorem ![]() ![]() ![]() . Cienie do powiek Oriflame Day Dream z wymiany (znudziły mi się) wraz z dwoma aplikatorami. Nr z katalogu: 3355 I Sweet Love. Praktycznie całe, tylko lekko zużyte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Smackers Fanta Truskawkowa pięknie pachnie i słodzi usta. Opakowanie lekko odrapane ponieważ miałam go w torebce wraz z innymi kosmetykami ![]() 2. Dwa Smackersy o smaku Różowej Mięty - dają uczucie chłodzenia ust i świetnie pachną. Były razem w komplecie dlatego oddaję oba! Jeden to błyszczyk z pędzelkiem a drugi to wykręcany sztyft. Oba zużyte MINIMALNIE! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1182013168 - komplecik nocny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic więcej dla siebie nie widzę, a strój ten chciałabym wymienic na coś naprawde fajnego z biżu albo ciuchów, za smackersy mi się nie opłaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za smackersy 1, 2, 3 i 4?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Smackers Fanta Truskawkowa pięknie pachnie i słodzi usta. Opakowanie lekko odrapane ponieważ miałam go w torebce wraz z innymi kosmetykami Pozostało 95 %!
2. Dwa Smackersy o smaku Różowej Mięty - dają uczucie chłodzenia ust i świetnie pachną. Były razem w komplecie dlatego oddaję oba! Jeden to błyszczyk z pędzelkiem a drugi to wykręcany sztyft. Oba zużyte MINIMALNIE! 3. Smackers Malinowy Sorbet z drobinami brokatu. Ma dość mocno odrapane opakowanie ponieważ nosiłam go w torebce wraz z innymi kosmetykami. Pozostało 90%. 4. Zakręcony Smackers Truskawkowo-Śmietankowy. Również ma zdrapane napisy na opakowaniu ponieważ nosiłam go w torebce wraz z innymi kosmetykami. Pachnie super i nadaje ustom delikatny kolorek Pozostało 80% aż zgłodniałam od czytania opisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj u mnie czegoś za:
-Smackers Różowa Mięta - rózowy -Zakręcony Smackers Truskawkowo-Śmietankowy -Puder mozaika 3 kolorów INGLOT raz z gąbeczką i lusterkiem. Najbardziej zużyty biały natomiast odcienie brązu zużycie minimalne. -Dwie pomadki Oriflame: w białym opakowaniu to balsam do ust, w niebieskim opakowaniu to szminka nawilżająca (kolor Delicate Rose nr 4282). Balsamu ochronnego pozostało 20% natomiast pomadki 35% -Cienie do powiek Oriflame Day Dream Bardzo Cię proszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dlugosc wkladki to ok. 23,5cm , ja mam mała stopę ,bo 22cm i na mnie te buty są za duże ,chodziłam w nich ,ale miałam dużo luzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z longów mam tylko tą do oddania.. Reserved rozmiar M, raz włożony i wyprany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kurcze podoba mi sie ta bluzeczka moro http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1182011761 i te blyszczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1182070256 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1182070256
ale to chyba za duzo jak za 2 staniczki?? Odpisz u mnie!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ciuszki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187322 Kosmetyki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# Książki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Susanna ten biustonosz ma usztywniane miseczki, nie taką siateczkę, i do tego jeszcze wkadki, ma niezbyt głebokie miseczki. Wszystkie biustonosze jakie mam w wątku są nieduże.Jezeli byś zdecydowała sie na wymiankę to uwazam ze jeden biustonosz to za mało. Pozdrawiam
Chyba gdzieś mam zdjęcia w tych biustonoszach, robiłam dla innej wizażanki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za smackersy 1,2(czyli te dwa) i 3 oraz za błyszczyki Jessicki? ;D Odpisz u mnie jesli mozesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witam wizażankęę
![]() może coś u mnie za : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1182070256 pozderkii ! odp u mnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...70#post4578170 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No spoko ![]() I tylko ta szminka Loreala Ci sie u mnie spodobała? Bo ja bym chciała to wszystko od Ciebie co napisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
staniczki sa w stanie idealnym, przelezaly w szafie takze oczywiscie przed wysylka wrzucam je do pralki
![]() ![]() ![]() Odpisz u mnie!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ciuszki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187322 Kosmetyki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# Książki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183744# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.