|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Vitax wellness tea
Witam, jest to moj pierwszy watek na tym forum. Nie bardzo wiedzialam gdzie go zamiescic, wiec w razie czego prosze o przesuniecie.
Od tygodnia pije herbatke Vitax sekret piekna no i...poza doznaniami smakowymi nic mi chyba nie daje. Prosze wiec o opinie na jej temat, czy warto kupic ponownie i czekac na jakies efekty.Komus pomogla wzmocnic paznokcie, polepszyla sie cera, wlosy..itd? Jesli przynajmniej jedno, to warto pic dalej. Dodam sklad: jablko, koszyczek rumianku, lisc pokrzywy, herbata zielona, ziele skrzypu, owoc dzikiej rozy, aromaty, ziele bratka, ziele mniszka, ziele owsa. Jesli nikt nie moze doradzic mi z wlasnych doswiadczen to prosze o analize skladu - czy pic taka, czy lepiej zielona. Z gory dziekuje za odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Vitax wellness tea
Może zobacz tutaj:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...x+wellness+tea
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tez ja pilam kilka razy.
Ja polecalabym jednak zwykla zielona a nie z dodatkami ja ta. Zielona naturalna to jednak zielona ![]() pozatym taka herbatka na odchudzanie za wiele nie pomoze, najwazniejsza jest dieta i cwiczenia. Wiec nie licz na magiczna moc herbatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Angel´ka dzieki za link, szukalam wczesniej ale znalazlam wiele o Smuklej Talii a moja to Sekret piekna (widac jak sie czlek postara to znajdzie :P )
Karolajna - masz oczywiscie racje, ze w takich mieszankach nie znajde tyle zielonej herbatki co ´w samej zielonej´. Nie chodzi mi jednak o odchudzanie (nawet nie ludzilabym sie, ze dzieki wypiciu czegos moge stracic na wadze :P ) Tak wiec zabieram sie do czytania podanego watku ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.