|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Zapachy :)
NIEAKTUALNE
Posiadam takie oto zapachy, mam je z wymiany, po testach okazało się, że nie bardzo mi pasują. Wymienię je na zapachy świeże, typowe świeżuchy, mogą być z nutką wodną. Chętnie przygarnę " Provocative" E.ARDEN, " ARDENBEAUTY " E.ARDEN ale chętnie rozważę tez inne propozycje. ![]() Tu link : http://www.fragrancesupplier.com/wom...STON%20UNBOUND ![]() Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-06-28 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Zapachy :)
Czy za Jil Sander interesowalby Cie deo Lou Lou Blue Cacharel ze 150 ml, mam ja z wymiany, poprzednia wlasciwcielka ocenila ubytek na conajmniej polowe. Ja sugerujac sie rowniez gramatura 97 gr, zwazylam deo i teraz wazy ok.70 gr, zatem jest jej 3/4 pojemnosci pierwotnej. Moge dodac cos z kolorowki. (mini paletka clinique -brazer , roz, blyszczyk-nowa, tusz magna scopic estee lauder conajmniej polowa, mokry, jest kartonik)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jest zdecydowanie bardziej subtelny wedlug mnie niz lou lou klasyk, choc oba to sa raczej dosc intensywne zapachy. Mysle, ze bardziej na wieczor niz do noszenia za dnia. Moge jeszcze zaoferowac dodatkowo Lacoste pour famme ok.10 ml z 30 ml, ten zdecydowanie na dzien, swietny na lato. + oczywiscie kolorowka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dorotko, dobrze więc za Jil Sander chciałabym :
- deo Lou Lou Blue Cacharel - Lacoste pour famme ok.10 ml z 30 ml Jeżeli Ci odpowiada to czeka na PW. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Może ktos zechce sie wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.