![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienie kosmetyki
[B]!!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!! !!!!
TEN WĄTEK KOSMETYCZNY MOŻNA UZNAC ZA ZAMKNIETY GDYŻ ZOSTAŁOMI BARDZO MAŁO KOSMETYKÓW NA WYMIANE,WSZYSTKIE FORUMOWICZKI KTÓRYM NIE ODPISAŁAM NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM,NASTAPIŁO TO Z POWODU WYCZERPANIA ZAPASÓW.POJEDYNCZE KOSMETYKI MOZNA ZNALEZC NA PROWADZONYM PRZEZE MNIE WATKU :CIUSZKI I DODATKI. NA KTÓRY SERDECZNIE ZAPRASZAM ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...81#post4666781 Edytowane przez millanka Czas edycji: 2007-06-29 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymienie kosmetyki
Mam pół tubki Effaclaru i inne rzeczy. Interesują mnie buteleczki Biosilk.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174844 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie buteleczki Biosilk oraz cienie Clinique.
Mam nowy Effaclar K,SVR Lysanel Active kilka razy użyty.Może coś jeszcze z kolorówki Cię interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie za cienie Clinique?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie? interesuje mnie kilka rzeczy , zwłaszcza biosilk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za: Shock Waves Massive Guma Plastik Elastik Welli,uzyte 3 -4 razy
5.Brylantyna w wosku Joanny Miękośc i połysk w op jest 45 gram,sądze na oko że złużyłam 10,na bank 3/4 zostało 6.L'oreal Elseve Krem rozświetlający Energia i Blaskz proteinami z perły
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dokładki:
1.pomadka neutrogena spf 20-za drobiazg,bo wydaje mi sie ze po terminie,albo blisko terminu waznosci,malo uzywana 2.lakier Astor Ultra Diamant 60 sec,perłowy uzywany ok 3 razy 3.lakier Simple Beauty-różowo -bordowy uzywany 2 razy 4lusterko w złotym kolorze w kształcie serca(zdjecie nizej) 5.bizuteria-tak jak na zdjeciach, +buty Clara Barson rozmiar 37(ale to taki większawy 37 bo ja zawsze nosze 38)raz uzywane,pasek house,bluzka czarna house(ani razu nie noszona!!!),kurtka czerwona diverse-w bdb stanie,kometyczka,torebka czarna-skaj,stan niemalze idealny,ale ma minimalny feler-czesto spada jedno ramiączko ![]() Przepraszam że zamieszczam zdejcia ubran na tym topiku,ale mysle ze to ułatwi sprawe bo jak któras wizazanka bedzie wybierała kosmetyki a nic odpowiedzniego nie znajdzie to moze ciuszki ją zainteresują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie biosilk i jeszcze kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
oprocz a ktore bransoletki ci się u mnie podobają ? mogę oddać wszystkie które zostały na jeden albo dwa biosilki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Najpierw: za wode toaletowa Sensual i tinik Ziaji wymienilabym sie chetnie na:
6.L'oreal Elseve Krem rozświetlający Energia i Blask z proteinami z perły 9.Rexona activ reserve citrus 0% alcohol,cos ok 50% zostało,moze minimalnie mniej 4.Taft Silk-Flex 2,zostało ok połowa, 5.Shock Waves Massive Guma Plastik Elastik Welli,uzyte 3 -4 razy 7.Lirene dermoprogram żel pod prysznic waniliowo-brzoskwiniowy,została połowa a co do kurteczki Diverse. Jaki to rozmiar? i ejszcez jedno pytanie czy płyta Psałterz..... jest oryginalna? odp. prosze u mnie i napisz czy odpowiadalaby Ci wymianka tych kosmetykow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mojego wątku, mam troszke preparatów na trądzik, w próbkach włąsnie z avene, pharmaceris, mam taze żel vichy do oczysczania twarzy z kwasem salicylowym, mnie interesuja cienie clinique i buteleczka lub 2 biosilk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Psałterz na top H&M, i kosmetyki tak jak sie umawialysmy = to mi pasuje
![]() Kurteczka bedzie na mnie za duza bo znam rozmiarowke Diverse ![]() Jak wyciagalam z szafki wode toaletowa to zauwazylam ze zniej ubylo :O wiec zrezygnuje z Lirene, ubyło moze kolo 5ml z 50ml, i nawte nie wiem w jakich okolicznosciach wymieniamy sie adresami? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
6.L'oreal Elseve Krem rozświetlający Energia i Blask z proteinami z perły,zostało 40%-->spisywała sie swietnie jak miałam blond włosy,farbnęłam się na czarno i widac drobinki swiecace na włosach,czego przy blond nie było tylko slicznie sie błyszczały,wiec radze ten krem dla blondynek
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś u mnie za: 1.Max Factor Pan Stik 3.Cienie Clinique
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za
1.Max Factor Pan Stik-łuszcze sie po atredermie i widac mi po nim skórki,wiec z przykroscia go oddaje,zostało 1,6cm sztyftu,nowy ma ok 2,1cm 1 buteleczke biosilku 9.Rexona activ reserve citrus 0% alcohol,cos ok 50% zostało,moze minimalnie mniej 10.Johnsons Holiday Skin do normalnej i ciemnej karnacji zostało oko 80%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Oto zblizenia niektórych rzeczy do wymiany:
1.Wszystkie kolczyki są Brigitte Bijou 2.Cienie Manhattanu są niemieckie,ale mają juz swoje 2 latka prawie.NIetstey nie ma terminu na nich. 3.Cienie Clinique z lusterkim są nowe,praktycznie tylko raz mazniete do wypróbowania niestety to nie moja kolorystyka ja potrzebuje jasnych turkusów i srebra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana tymi ciniami clinique+2 biosilk i jak sie zgdzodzisz to te czerwone kolczyki, wzamian krem brązujący, te próbki avene, lysanel+ cień inglota turkusowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
REZERWACJE:
1.Max Factor Pan Stik-łuszcze sie po atredermie i widac mi po nim skórki,wiec z przykroscia go oddaje,zostało 1,6cm sztyftu,nowy ma ok 2,1cm-K.D.M. 2.6 buteleczek biosilku-zostało mi z hurtowego kupowania na allegro z kolezankami ![]() ![]() ![]() ![]() 3.Cienie Clinique,w opakowaniu z lusterkiem kolory:biały,różowy,jasny i ciemny brąz wszystkie połyskujące-dostałam,ale to nie moje kolory ;/ prawie wcale nie uzywane,2 kolory nietkniete 4.Taft Silk-Flex 2,zostało ok połowa,-Gamma 5.Shock Waves Massive Guma Plastik Elastik Welli,uzyte 3 -4 razy-Gamma 5.Brylantyna w wosku Joanny Miękośc i połysk w op jest 45 gram,sądze na oko że złużyłam 10,na bank 3/4 zostało-Gamma 6.L'oreal Elseve Krem rozświetlający Energia i Blask z proteinami z perły,zostało 40%-->spisywała sie swietnie jak miałam blond włosy,farbnęłam się na czarno i widac drobinki swiecace na włosach,czego przy blond nie było tylko slicznie sie błyszczały,wiec radze ten krem dla blondynek ![]() ![]() 7.Lirene dermoprogram żel pod prysznic waniliowo-brzoskwiniowy,została połowa-Gamma 8.mascary:IsaDora Build-up extra volume z panthenolem i Gosh 2 step Mascara-trudno powiedziec ile zostało,mam je od bożego narodzenia oprócz tego uzywałam jeszcze 2 innych tak codziennie na zmiane....cos około połowy w obu,w goshu odżywki o wiele wiecej gdyz w pospiechu uzywałam tylko czern 9.Rexona activ reserve citrus 0% alcohol,cos ok 50% zostało,moze minimalnie mniej-Gamma 10.Johnsons Holiday Skin do normalnej i ciemnej karnacji zostało oko 80%.-K.D.M. Jak pomyliłam sie z nickami wizazanek to przepraszam) mam nadzieje ze sie to nie stało.W najblizszym czasie uporzadkuje ten watek tak aby było wszystko na jednym miejscu oraz załoze nowy z ciuszkami,prosze o cierpliwosc,choc postaram sie to zrobic juz jutro ![]() Edytowane przez millanka Czas edycji: 2007-06-28 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a jaki to rozmiar http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4658699 i jak wygląda przód?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej, w odpowiedzi na Twoją wiadomość piszę jeszcze raz co ostatecznie mnie interesuje:
- Shock Waves Massive Guma Plastik Elastik Welli,uzyte 3 -4 razy -.Brylantyna w wosku Joanny Miękośc i połysk w op jest 45 gram,sądze na oko że złużyłam 10,na bank 3/4 zostało -.L'oreal Elseve Krem rozświetlający Energia i Blaskz proteinami z perły -buteleczka biosilku -kolczyki te wiszące Jak już pisałam z tego co chciałaś ode mnie wolne jest wszystko z wyjątkiem próbek zapachów ale sporo tego więc mogłybyśmy się wymienić. Niestety widzę, że pare produktów jest już zarezerwowanych a szkoda bo bardzo mi na nich zależy szczególnie na Elseve. To co proponujesz?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Do Chii 1986:brylantynę,biosilk i kolczyki wiszące mam wolne jakbys chciała,przepraszam że tak wyszło czasem jak duzo jest chetnych na dany produkt to trudno sie połapac,mam nadzieję że naszza wymiana ułozy sie pomyslnie i cos cie zainteresuje jeszcze u mnie ,pozdrawiam i jeszcze raz sorki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.