![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Avene, LRP, Vichy, Avon (filtry, kolorówka,pielęgnacja wlosów i ciała)
NIEAKTUALNY
FILTRY: La Roche Posay, Anthelios Dermo-pediatrics Lait Ecran SPF 50+ (pierwotna poj.:100ml, zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) La Roche Posay, Anthelios XL Creme Fondante SPF 50 + (próbka, 5ml) BioDerma, Photoderm AR SPF 50 (próbka, 5ml) Vichy, Capital Soleil, IP 50+ enfants, Lait ecran visage et corps (mleczko ochronne do twarzy i ciała dla dzieci) (próbka, 7ml) Vichy, Capital Soleil, IP 30 enfants, Lait Protecteur visage et corps (mleczko ochronne do twarzy i ciała dla dzieci) (próbka, 7ml) Vichy, Capital Soleil, SPF 50+, écran anti-réactions visage et zones très sensible, Krem do twarzy przeciw reakcjom alergicznym (próbka, 1,5ml) TWARZ/CIAŁO: Avene, After-Sun Repair Lotion, Balsam po opalaniu (próbka, 3x5ml) Avene, Diacneal, Treatment care for acne-prone skin smoothes skin surface (Krem - emulsja pielęgnacyjna do skóry tłustej i trądzikowej) (próbka, 1x5ml) Avene, Ystheal+ Creme (Krem przeciwzmarszczkowy dla skóry suchej) (próbka,1x5ml) La Roche Posay, Effaclar K (próbka, 3ml) Iwostin, Intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu SPF 20 (pierwotna poj.:75ml, zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Avon Clearskin, Oil Free Balancing Lotion (Lekki krem antybakteryjny), (pierwotna poj.: 75ml, praktycznie nieużywany) Avon Solutions, Hydrofirming Bio6 Eye Cream (Głęboko nawilżający krem pod oczy) (pierwotna poj.: 15ml, użyty może 3 razy) Avon, Anew Alternative, Intensive Age Treatment (Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa) (próbka) Avon Solutions, Visual Perfection Tint Releasing Moisturizer SPF 20, Rozświetlający krem koloryzujący (próbka) Avon, Planet Spa, White Tea, Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą (pierwotna poj.:75ml, z czego zostało ok. 40%) Avon, Planet Spa, White Tea, Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą (próbka, 7ml) Dermedic, Hydrain 2, Żel intenstywnie nawilżający o przedłużonym działaniu (próbka) Vichy, LiftActiv Pro, Krem przeciwzmarszczkowy i ujędrniający (próbka, 1,5ml) Vichy, Novadiol Nuit, krem na noc (próbka, 3x1,5ml) Vichy, NeOvadiol, Krem na noc (próbka, 2x1,5ml) Vichy, Thermal Fix 1 [Soin profond rehydratant] (próbka, 6x1,5ml) Olay, Total Effects, Serum odmładzajace (próbka, 3ml) Dax Cosmetics, Samoopalacz Extra Bronze (pierwotna poj.:75ml, z czego zostało ok. 70%) Eveline, Age Control Botox Effect, Odżywczy krem na dzień (próbka, 2x3ml) WŁOSY: Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Szampon, Revlon Professional, Volume Shampoo, pH 6,0 (pierwotna poj.:400ml, poziom zużycia widoczny na fot.) Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów (pierwotna poj.:30ml, z czego zostało ok. 80%) Emulsja utleniająca, Rene Blanche, Emulsja utleniająca o zapachu mięty, 20 volumes (=6%) [chcę się nią podzielić, bo nie zdążę zużyć 1000ml w ciągu roku ![]() STOPY: Sally Hansen, Pedicure in a Minute (pierwotna poj.:113g, zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Vichy, Podexine, Reconditioning Care for Dry Feet (Odżywczy krem regenerujący do suchych stóp) (próbka, 3ml) PERFUMY: Avon, Treselle Silver EDT (pierwotna poj.:30ml, poziom zużycia widoczny na fot.) Avon, Always EDP (próbka, 2 szt.) Avon, Today Tommorow Always in Bloom EDP (próbka, 1 szt.) KOLORÓWKA: Astor, Anti Stress & Lift (Podkład relaksująco-liftingujący), odcień 301(próbka, 1ml) Rimmel, Cool Matte 16 Hr Mousse Foundation, (podkład o konsystencji musu) odcień 303 – true nude (próbka 2x1,5ml) Rimmel, Recover, Illuminating Anti - Fatigue Foundation (podkład rozświetlający) odcień 103 – true ivory (próbka, 1ml) Vichy, Dermablend Corrective Foundation (podkład korygujący w kremie) odcień 35 – Sand (próbka, 1,5ml) Vichy, Aera Teint, Fond de Teint Fluide Mat (podkład matujący) odcień 46 – dore honey (próbka, 1,5ml) Vichy, Aera Teint, Fond de Teint Creme Satinee (podkład jedwabisty) odcień 35 – moyen Sand (próbka, 1,5ml) Vichy, Normateint (podkład do skóry z niedoskonałościami) odcień 25 – nude (próbka, 1,5ml) Soraya, Adapting Make-up przeciwzmarszczkowy, odcień 01 – jasny beż (próbka, 1,5ml) Coty, Miss Sporty, Fabulous Glam Liquid Eye Liner (Tusz do kresek) (pierwotna poj.:3,5ml, użyty może trzy razy – jednak nie umiem posługiwać się eyelinerami) Avon Color, Shine Supreme Reflections Lipcolour (Superlśniąca szminka) kolor succulent berry, (pierwotna poj.:5ml, użyty dwa, trzy razy) Avon Color, Christmas Gotta Have It Lipstick (Odświętna szminka do ust) kolor Coneflower (użyta kilka razy) Wibo, Glam Shine (Błyszczyk) kolor cukierkowy róż (pierwotna poj.:5ml, użyty dwa, trzy razy) Wibo, Silky Lips, pomadka kolory nr 67 i 69 poj. 4,5ml Wibo, Your Fantasy, Lakier do paznokci, kolor nr7(beżowo-brązowy, perłowy/opalizujący) (pierwotna poj.:11ml, z czego zostało ok. 75%) Wibo, Konturówka do ust, kolory nr 35 (czerwona) i 04 (różowa) Wibo, Konturówka do oczu, kolory nr 02 (czarna) i 05 (trawiastozielona) (kosmetyki Wibo oddam jako gratisy) Edytowane przez green.eyed Czas edycji: 2007-08-02 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avene, LRP, Vichy, Avon (filtry, kolorówka,pielęgnacja wlosów i ciała)
Znajdziesz cos za kosmetyki profesjonalne do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów (pierwotna poj.:30ml, z czego zostało ok. 80%) Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Iwostin, Intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu SPF 20 (pierwotna poj.:75ml, zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zielona30 zainteresowały mnie:
Tesori d'oriente Muschio Bianco White Musk-Profumo Aromatico Perfume Tesori d'oriente Mirra Mirh Dolce &Gabbana The One DKNY new York ale musiałabym wiedzieć więcej o tym pierwszym (bliższy opis zapachu), nio i który konkretnie kosmetyk Cię interesuje ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
olik04:
wymieniłabym Iwostin za Inglot- sypki - Nie osypuje się i pięknie sie mieni. Bez żadnej bazy! "ozdoby do ciała" nadaje się jako cienie do powiek. (efekt widoczny na zdjęciu poniżej) użyty ok 4 razy jeśli by Cię to satysfakcjonowało. Co do reszty to najpierw musi sie wypowiedzieć zielona30, bo pierwsza zapytała o te kosmetyki Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Szampon, Revlon Professional, Volume Shampoo, pH 6,0 (pierwotna poj.:400ml, poziom zużycia widoczny na fot.) Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów (pierwotna poj.:30ml, z czego zostało ok. 80%)
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-07-09 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie cos z tego:
Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Szampon, Revlon Professional, Volume Shampoo, pH 6,0 (pierwotna poj.:400ml, poziom zużycia widoczny na fot.) Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów (pierwotna poj.:30ml, z czego zostało. Co do Tesori to wiem,że inna nazwa jest :białe piżmo,zapach bardziej świeży niż mirry ale obydwa ciekawe,mało spotykane.Link jaki znalazłam to: http://esentia.pl/Tesori_dOriente_Wo...ana_p26222.htm Chętnie je oddam . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Iwostin, Intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu SPF 20 Avon Clearskin, Oil Free Balancing Lotion Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz coś za:
Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów (pierwotna poj.:30ml, z czego zostało ok. 80%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
zielona30:
wymienię Szampon, Revlon Professional, Volume Shampoo, pH 6,0 na Tesori d'oriente Muschio Bianco White Musk-Profumo Aromatico Perfume Jeśli Ci to pasuje. Mirra chyba będzie dla mnie zbyt ciężka/słodka *Chyba, ze wolałabyś Farouka ![]() olik04: u Ciebie interesuje mnie tylko Inglot- sypki zaakrecona: u Ciebie niestety nic droga A: u Ciebie niestety nic Mariola13: u Ciebie niestety nic Karolinka u Ciebie niestety nic rocki u Ciebie niestety nic
Edytowane przez green.eyed Czas edycji: 2007-07-09 o 20:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.)
moze cos u mnie?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Może u mnie coś za serum i szampon Farouk? Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183449
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za krem pod oczy Avonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za to:
Avon Solutions, Visual Perfection Tint Releasing Moisturizer SPF 20, Rozświetlający krem koloryzujący (próbka) Avon, Planet Spa, White Tea, Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą (próbka, 7ml) Serum, Viki, Profi Silk, Jedwabne serum do włosów (pierwotna poj.:30ml, z czego zostało ok. 80%) Szampon, Farouk, Biosilk, Silk Therapy Shampoo pH 5,5 (pierwotna poj.:300ml, użyty dwa razy – zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) Vichy, Podexine, Reconditioning Care for Dry Feet (Odżywczy krem regenerujący do suchych stóp) (próbka, 3ml) Sally Hansen, Pedicure in a Minute (pierwotna poj.:113g, zużycie zaznaczone czerwoną linią na fot.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Madlaine:
u Ciebie interesują mnie: ‘Farmona, Magic SPA, Kwiat Pomarańczy i Wanilia - Aksamitne masło do ciała ubytek 10% z 200 ml’ i ‘maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 10-15 %’, ale najpierw musze uzgodnić z zieloną30 czy będzie chciała ‘Szampon, Revlon Professional, Volume Shampoo, pH 6,0’, bo to ona pierwsza o niego zapytała Kimberley u Ciebie niestety nic lalicja u Ciebie niestety nic aneczka_1984 u Ciebie niestety nic margo80 u Ciebie interesowałby mnie ‘Żel oczyszczająco-tonizujący Źródło Młodości (Avon, Anew Retroactive+). NOWY’. Ale nie wiem czy odpowiadałaby Ci taka zamianka _Koniczynka_ u Ciebie podoba mi się ta czarna torebka z postu nr24, ale o te kosmetyki które wymieniłaś pytały wcześniej inne osoby…więc jeśli się nie zdecydują, to możemy popertraktować ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hm... a miałabys coś jeszcze, co mogłabyś dorzucić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
W tej chwili tylko to, co znajduje się w 1 i 3 poście (chyba, ze masz jakieś konkretne/specjalne życzenie
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście,że mi pasuje i chętnie oddam.
Co do mirry to ja raczej nie przepadam za ciężkimi zapachami a ten podoba mi się wyjątkowo,wcale nie jest ciężki i mocny.Początkowo dla mnie był taki dziwny ale póżniej nie mogłam oderwać nosa od nadgarstka,bo jest w nim coś przyciągającego,napewno nie ciężkiego. Napisz mi na PW Twój adres,jutro jadę wysłać inną przesyłkę więc od razu do Ciebie tez poleci.Dołożę też próbkę Dkny i cos jeszcze. Gdybys zdecydowała się też na tę Mirrę to napisz. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana:
La Roche Posay, Anthelios XL Creme Fondante SPF 50 + (próbka, 5ml) BioDerma, Photoderm AR SPF 50 (próbka, 5ml) Avene, Ystheal+ Creme (Krem przeciwzmarszczkowy dla skóry suchej) (próbka,1x5ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie???
jak nie za jedna rzecz to moze za kilka?? zajrzyj moze cos wpadnie ci w oko?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197443 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
niestety on juz jest nieaktualny, nie zdążyłam edytować. czy nie zainteresowało Cię nic innego? czego szukasz, może wygrzebię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Frownies, Facial Pads (plasterki na zmarszczki mimiczne) Weleda, Krem nawilżający z irysem (próbka/odlewka) Pierre Rene, Odżywka do rzęs z keratyną i pantenolem Carmex, Balsam do ust Musy i masła do ciała (najchętniej z Farmony, ale mogą tez być inne) Kremy, emulsje itp. dla cery naczyniowej np.: Farmona, Dermacos, Koncentrat wzmacniający naczynka z witaminą K 3% Pollena-Aroma, Dr Beta Aromaterapia, Żel B na rozszerzone naczynka Odżywki i maski do włosów(mogą być odlewki): L'Oreal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Kolorane, Phyto, Kallosa (oprócz placenty i latte) L'anza, Hair Repair Formula, Reconstructor Framesi, Rigenol - lipoproteinowy krem odżywczy Kolorówka: Max Factor, Creme Puff (Puder w kompakcie) nr 5 (ew inny jasny, bezowy) Paul Sagane, Puder prasowany matujący odcień 102 Odsypki pudrów sypkich próbki/odlewki filtrów Avene (szczególnie tegoroczne nowości) oraz filtrów Kolorane Ale mogą mnie zainteresować również inne kosmetyki, perfumy,z wątków ciuszkowych raczej dodatki: torebki, paski, kolczyki itd.
Edytowane przez green.eyed Czas edycji: 2007-07-24 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.