|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy
NIEAKTUALNE
Witajcie Wizażanki ![]() Oto perfumy, które mam na wymianę. Nie koniecznie musi to być wymiana perfumy za perfumy, chociaż chciałabym przygarnąć jakąś 30-kę. Nie interesują mnie zapachy kwiatowe, mogą być kwiatowo - orientalne, mogą być tez słodkie ale nie ulepkowate. Jestem otwarta na Wasze oferty ![]() Mile widziane Coty, Esprit Collection for Woman za nie mogę oddać dużo. MOGę ODDAC DWA LUB TRZY FLAKONY ZA JEDEN ALE TAKI KTóRY NA PEWNO ZUżYJę ![]() ![]() :HUGO BOSS WOMAN[/B] edp 30/50mL[/COLOR] - (pochodzenie wizaż) - nieaktualne NEIGES LISE WATIER edt 45/50 ml - (pochodzenie wizaż)- perfumy nie dostępne w Polsce, zapach bardzo ładny, z tym że bardzo mocny i bardzo długo sie utrzymuje.[/COLOR] - nieaktualne http://www.perfumeshop.com/058655007738.html ![]() ![]() Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-07-14 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
Ja bym z chęcią przygarnęła jakieś świeże albo słodkie perfumy i ten dezodorant na wypróbowanie, ale nie wiem czy coś znajdziesz w zamian, ale zajrzyj do moich kramików
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja bylabym zainteresowana
UGO BOSS WOMAN edp 30/50mL - (pochodzenie wizaż) - NEIGES LISE WATIER edt 45/50 ml - (pochodzenie wizaż) zerknij do mnie: UGO BOSS WOMAN edp 30/50mL - (pochodzenie wizaż) - NEIGES LISE WATIER edt 45/50 ml - (pochodzenie wizaż)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jedno podejście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
jestem zainteresowana perfumami lise watier neiges. moge wymienic za night life by esprit 50 ml.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.