|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię perfumy - szukam Agenta.
Zapraszam do nowego wątku.
Nieaktualne Witam! Mam do ewentualnej wymiany: Tommy Girl SUMMER COLOGNE ok.40/100 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17077 Theorema Fendi ok.30/50 ml rezerwacja Neonka Angel le Lys - edp ok.20/50 ml Escada Magnetism - 25 ml edp ubytek ok. 5 ml pudełko ( nie ma na zdjęciu) Allure Sensuelle 25/50 edp bardzo ewentualnie... Wszystkie wody są orginalne i używane.Ubytek widać na zdjęciu Poszukuję AGENTA , oraz MOSCHINO I LOVE LOVE ale rozważe też inne propozycje. Nie chcę wymieniac tych zapachów na siłę, bo wszystkie bardzo lubię Z góry więc przepraszam,że będę kręcić nosem... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-07-27 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy - szukam Agenta.
cos u mnie za magnetism?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a interesują Cię tylko zapachy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no ja tez nosze 36/38
rozmiar rurek to 27 x 32.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
gosiu wczoraj w moim watku spodoba³ ci sie YSL, mnie u ciebie podoba sie angel, zajrzyj do mnie jeszcze raz, moze jednak dasz sie na tego YSL skusic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam,że wczoraj nie odpowiedziałam. Faktycznie YSL jest więcej niz Angela,a ja nie oddam 2 zapachów za jeden.Poza tym nie znam tej wersji ,klasyka wąchałam dawn temu i nie bardzo pamiętam szczerze mowiąc.To zapach z grejfrutem? Zaraz poczytam,ale tej Twojej wody chyba nie ma na KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
gosiu ja nie chce od ciebie dwóch angeli, tylko jednego le lys, w swoim pierwszym poscie piszesz ze ma on pojemnosc 50ml, wiec to ja musia³abym ci co¶ do³o¿yc, a co do zapachu YSL to jest on bardziej kwiatowy ni¿ owocowy, choæ nutkê grejfruta tez da sie tam wyczuc, na pewno jest to zapach niebanalny, nietypowy nudny kwiecisty, tylko prze³amany, zastanow sie i daj mi znac, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
gosiu a by³aby¶ chêtna cos dorzuciæ i siê wymieniæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Byłam specjalnie u koleżanki,która ma próbkę YSL,wąchałam i raczej podziękuję.ŁAdny jest,ale Angela za niego nie dam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
mam brazer z francuzkiej profesjonalnej lini kosmetykow make up forever
http://www.sephora.com/browse/brand_...l?brandId=4028 mam nowy, raz u¿yty i umyty, kupiony w zesz³ym tygodniu jeszcze z paragonem, pêdzel do nak³adania fluidu z sephory, os³awiony na wiza¿u, mam maskarê dior show czarn± ubytek ok 45% jeszcze mokra i mam ok 12ml Bvulgari blanch, a jeszcze nowy krem To³py borowinowy wzmavcniaj±c0-ujêdrniaj±cy z serii kuracja na rozstêpy i celulitis pojemno¶æ 270ml, sama nie wiem, a moze czegos konkretnego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
to link do br±zera:
http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=4028 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
gosiu post powyzej poda³am ci do niego linka, jego warto¶c to ok 32euro, a tak z innej beczki juz wiem, wymieni³y¶my siê na gucci jaki¶ czas temu.
zauwa¿y³am te¿, ze wystawi³a¶ zapach na allegro, wiec rozumiem, ze wola³aby¶ go sprzedaæ, mo¿emy sie umowic tak, z ejak go nie sprzedasz, to sie do mnie odezwiesz, mnie te¿ tak bardzo nie zalezy, mam jeszcze zakopanych troche zapasów angela, po prostu próbujê sie zabezpieczyæ na przysz³o¶æ ;-) a i pozdrawiam nauczycielke, tez sie tym param, czego uczysz jak mozna wiedziec? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.