![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Perfumy I Spółka :-)
1. Puma Jamaica z 50 ml zostało 23 ml
![]() 2. Neonatura Souffle EDP Yves Rocher 50 ml - użyta z 5 razy,pochodzi z wymiany,jednak zapach nie przypadł mi do gustu. 3. GOSHE z 50 ml zostało 20 ml. 4. Nivea Body Summer Beauty brązująco-ujędrniający balsam do ciała do jasnej karnacji - NOWY! WYMIENIONY 5. Intensywne serum antycellulitowe w żelu AA, użyte 2 razy 6. Połyskujący spray do ciała True Glow firmy Avon ze 100 ml ubytek 30 %,jest bardzo wydajny 7. Dwufazowy delikatny płyn do demakijażu oczu i twarzy firmy Bell,użyty 3 razy 8. Podkład do twarzy Rimmel Stay Matte odcień 005 Warm Honey,użyty z 5 razy 9. Błyszczyk czekoladowy do ust firmy Avon,tylko raz maźnięty ![]() 10. Mus do ciała Farmona melon&arbuz - raz użyty. WYMIENIONY 11. Dove Jedwabista Gładkość - krem wygładzający bez spłukiwania,użyty z 3 razy. 12. AA Jogurtowy Balsam do Ciała z ekstraktami z żurawiny i granatu, z 300 ml zostało 100 ml. WYMIENIONE 13. Farmona mgiełka do włosów farbowanych Radical, z 250 ml została ponad połowa. 14. FLOWER BY KENZO PRóBKA 1,5 ML, 2 RAZY PSIKNIETA. ![]() ![]() 15. La Roche Posay Kerium DS Intensywna kuracja przeciwłupieżowa - 2 próbki po 10 ml 16. SEPHORA WODA TOALETOWA SEXY MUSK z 10 ml zostało 40%. DOKŁADKA!! Night life by Esprit pochodzi z wymiany jednak zapach nie przypadł mi do gustu. ZAPRASZAM!! ![]() Edytowane przez jaszczurka_2007 Czas edycji: 2007-11-04 o 17:25 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy I Spółka :-)
Hej a u mnie cos za pume jamaice?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168178 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 A jesli nic nie znalazlas to czego szukasz wogole? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 1. Puma Jamaica z 50 ml zostało 23 ml ![]() 12. AA Jogurtowy Balsam do Ciała z ekstraktami z żurawiny i granatu, z 300 ml zostało 100 ml. 14. FLOWER BY KENZO PRóBKA 1,5 ML, 2 RAZY PSIKNIETA. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za to?
4. Nivea Body Summer Beauty brązująco-ujędrniający balsam do ciała do jasnej karnacji - NOWY! 6. Połyskujący spray do ciała True Glow firmy Avon ze 100 ml ubytek 30 %,jest bardzo wydajny 10. Mus do ciała Farmona melon&arbuz - raz użyty. 14. FLOWER BY KENZO PRóBKA 1,5 ML, 2 RAZY PSIKNIETA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
5. Intensywne serum antycellulitowe w żelu AA, użyte 2 razy 11. Dove Jedwabista Gładkość - krem wygładzający bez spłukiwania,użyty z 3 razy. 12. AA Jogurtowy Balsam do Ciała z ekstraktami z żurawiny i granatu, z 300 ml zostało 100 ml. 13. Farmona mgiełka do włosów farbowanych Radical, z 250 ml została ponad połowa. ?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Słoniku zainteresowała mnie tylko woda DKNY ale wolalabym pelnowymiarowy produkt a nie odlewkę
![]() do reszty dziewczyn - nie interesuja mnie ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
szkoda
![]() pozdrawiam .
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś w moim kramiku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Może u mnie cos za
14. FLOWER BY KENZO PRóBKA 1,5 ML, 2 RAZY PSIKNIETA ????? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 1. Puma Jamaica z 50 ml zostało 23 ml i Mus do ciała Farmona melon&arbuz - raz użyty.?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Neonatura Souffle EDP Yves Rocher http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199065 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj, przepraszam za zawracanie głowy ale dostałam potwornego uczulenia na nogach, w tej chwili porzebuję jedynie czegoś aptecznego do smarowania , może masz próbki lub możesz zrobić odlewki jakiegos łagodzacego twora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Byłabym chętna na balsam brązujący Nivea i mus do ciała Farmony
![]() Mogę zaproponować: - maskę do włosów farbowanych Vitamino Color L'oreal Proffesional 75ml, użyta jeden raz - piankę oczyszczającą do twarzy Happyderm L'oreal użyta 4-5 razy - żel + tonik + żel-krem oligotermalny (wszystkie produkty po 30ml) z linii Aquasource Biothermu dla cery normalnej i mieszanej. Zakupione wczoraj i użyte raz - lekki krem nawilżający dla cery tłustej Iwostin - cień sypki Bourjois z linii Suivez Mon Regard, mocno błyszczący - różowy opalizujący na złoto
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana 1,4,9,10. Za co możesz to oddać
![]() W avie masz mojego wymarzonego psiaka ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
aneczko balsam Nivea I mus Farmony są już wymienione :/ co jeszcze Cie interesuje za te 2 rzeczy które u Ciebie wybrałam?
ps. ja też choruje na te śliczne buldożki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.