|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podkłady Chanel, perfumy, filtry apteczne
NIEAKTUALNE!!!!
Witajcie! Mam na wymianę: - podkład Chanel Vitalumiere Fluid, kolor 20 Clair, jasny, zużycie max. 25 %. Jest kartonik i ulotka. - błyszczyk DiorKiss, Dior, kolor 008, 8 ml, użyty parę razy, bezbarwny z mnóstwem srebrnych drobinek, not for individual sale. - Emporio She, Armani, edp, z 30 ml zostało około 10-15. Trudno to stwierdzić jednoznacznie. - In Love Again YSL, ze 100 ml zostało około 15 ml. - Dolce Vita, Dior, edt, miniatura z atomizerem. Z 7 ml zostało 4,5-5 ml. - Rose Absolute, Yves Rocher, edp, z 50 ml zostało 20. Leciutko nieszczelny atomizer, tzn. przy dużym wstrząsaniu lekko się poci. - Glyco-A, Isispharma, 30 ml, otwarty z 4 m-ce temu, użyty 3 razy na twarz. - Ecran Tinte, 100% mineral, SVR 50, próbka 5ml w saszetce. - Hydrance Optimale Riche, Avene, próbka 5 ml - After Sun repair lotion, Avene, próbka 5 ml - Creme spf 50, Avene, tegoroczne wydanie, zostało ponad 10 ml, otwarty 2 m-ce temu. - Retinol contra Cellulite żel aktywny, Norel, 250 ml, zużyte max. 25 ml. Jest kartonik, lekko sfatygowany. - Aktywny żel-krem antycellulitowy, Lirene, 2 sztuki, po 150 ml każda, nowe. Jeden ma krótką datę ważności: do 09.2007, drugi 05.2008 - Aktywne serum antycellulitowe, Lirene, 75 ml, nowe, krótka data ważności: do 09.2007. - Mleczko-serum do modelowania włosów koloryzowanych, Color Show, L’Oreal Professionnel, zostało około 20 ml z 250. Idealnie na kilkakrotne wypróbowanie. Szukam: - Matmate Givenchy w kompakcie, kolor 03 lub 01 - Lavertu puder brązujący kolor 03 najjaśniejszy - kremu Anthelios LRP, nowego albo w próbkach, bo to na zapas. - wód termalnych Avene, Vichy, LRP - zapachów: Aqua Allegoria Tutti Kiwi i Madarine Basilic, Nu edp, letnich Opium. - próbek olejków Clarinsa - kosmetyków do włosów L’Oreal Professionnel lub Kerastase z serii słonecznej. Nieaktualne: - podkład Chanel Vitalumiere Creme, kolor 10 Limpide, bardzo jasny, zużycie max. 50%, nakładany był zawsze szpatułką. Jest kartonik i ulotka. - Par Amour Clarins, edp, z 30 ml zostało około 23. Jest kartonik. - Redermic, La Roche-Posay, 14 próbek po 1,5 ml - Photoderm AR spf 50, tonujący krem z filtrem do skóry naczyniowej, Bioderma, 8 próbek po 5 ml w tubkach. Edytowane przez nikielka Czas edycji: 2007-08-07 o 14:24 Powód: zamknięcie kramiku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: podkłady Chanel, perfumy, filtry apteczne
znajdziesz cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witaj, znajdziesz cos?
podkład Chanel Vitalumiere Fluid, kolor 20 Clair, jasny, zużycie max. 25 %. Jest kartonik i ulotka. Retinol contra Cellulite żel aktywny, Norel, 250 ml, zużyte max. 25 ml. Jest kartonik, lekko sfatygowany. Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2007-07-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Emporio ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Par Amour Clarins, edp, z 30 ml zostało około 23. Jest kartonik.
moge robic mala probke oleju clarinsa Lotus i odlewke santal zajrzyj jeszcze do mojego watku ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Karolinka
![]() ![]() KENZO, przy najlbliższej okazji przetestuję MaxMarę i Gucci. One mi wpadły w oko. phdwao, niestety nic. Pozdrawiam ciepło. alorah, niestety nic. Pozdrawiam ciepło. Najnikar, mhmh, olejki byłyby fajne. Szkoda, że odlewki. Pomyślę jeszcze i zobaczę, czy będą jakieś inne propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
-Dolce Vita, Dior, edt, miniatura z atomizerem. Z 7 ml zostało 4,5-5 ml.
- Podkład Chanel Vitalumiere Fluid, kolor 20 Clair, jasny, zużycie max. 25 %. Jest kartonik i ulotka. -Aktywny żel-krem antycellulitowy, Lirene, 2 sztuki, po 150 ml każda, nowe. Jeden ma krótką datę ważności: do 09.2007, drugi 05.2008 - Aktywne serum antycellulitowe, Lirene, 75 ml, nowe, krótka data ważności: do 09.2007.- jaki to jest kolor opakowania?? jestem chętna na te kosmetyki. Może znajdziescoś zaktórys znich?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
Redermic, La Roche-Posay, 14 próbek po 1,5 ml? ![]() Pozdrawiam ![]() Moje kosmetyki na wymianę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197512 Ubrania i nie tylko na wymianę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197819
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Mam tez serum Clarinsa S>O>S i mase innych rzeczy-poslalam Ci na pw
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nie chciałabyś u mnie coś za
Hydrance Optimale Riche, Avene, próbka 5 ml?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.