![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK,Hermes,Fendi,Kanebo,EL ,Dior,HR,Scheller,Tigi,Fr ieda-zapraszam,będą dokładk
hej.
cos u mnie za euphorie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK,Hermes,Fendi,Kanebo,EL ,Dior,HR,Scheller,Tigi,Fr ieda-zapraszam,będą dokładk
Za perfumy Fendi, Theorema esprit d’ete, oraz Euphorię szukasz tylko inych perfum czy inne kosmetyki też moga być?Mam min z aptecznych Eucerin balsam do ciała,Diacneal,próbkę In Black z sephory ,czarną manię i inne .Potem napiszę dokładniej bo teraz psisko mnie goni na dwór.
Edit: Moge zaproponować: -SEMI DI LINO DIAMANTE™ ILLUMINATING SHAMPOO – delikatny, równoważący ph Mikrokrystaliczny Szampon, to unikalna formuła nadająca włosom połysk podczas mycia. Wzbogacony o białka pszenicy i Kryształki Diamentu, szampon wzmacnia i chroni włosy, pozostawiając je gładkie, lśniące i łatwe do rozczesania. Zostało około 1\3 opakowania z 250 ml. -serum(Kryształki) semi di lino Alfaparf do włosów,super opinie na Kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7359 ubytek około 1cm z 50 ml,z kartonikiem; -Eucerin apteczny balsam do ciała do skóry wrażliwej,taki jak w linku poniżej tylko z napisami w języku polskim.Ubytek sięga do wskazania strzałki czerwonej,raz użyte. http://www.eucerin.pl/?c=1&s=2&p=16 Bioderma Sensibio DS,apteczny żel do mycia twarzy,skóra wrażliwa ,naczynkowa ,z 200ml uzyte zaledwie kilka razy po kropelce bo jest bardzo wydajny. -Garnier Ultralift Deep Wrinkle,nowość niedostępna jeszcze w Polsce,nowiutki,poj.40ml. -Body Shop Bath&shower Gel,żel pod prysznic o ślicznym zapachu mango,zuzycie około 1\3 z pojemności 250ml. Perfumy: -Lacoste Inspiration(z wymianki z Jaszczurką),bez kartonika,podobno kupione w Douaglasie,z 30 ml zużyte parę psików ,najwyżej 5ml. -Miracle Lancome -miniaturka 5ml,bez atomizerka ,zużycie minimalne, -The Vert (Zielona Herbata )YVes Rocher małe zużycie ze 125 ml,z kartonikiem, -Neontura Seve YR,około 40ml z 50, -Spiced Green Tea E.Arden,malutki ubytek z 50ml,woda perfumowana, próbeczki: -Black Casmir Donna Karan -Dior Poison,prawie cała z sephory, -Del pozoin Black około 1\4 fiolki z Sephory i parę innych ktorych nie wymieniłaś że szukasz np Marina de Bourbon Eau de Lys.. Próbki Vichy Neowadio-intensywny krem przywracający gęstość skóry,saszetka 1,5ml -Vichy Nutrilogie 1,krem do skóry suchej o dogłebnym działaniu,sdaszetka 1,5mll Oraz kilka kosmetyków i nie tylko z mojego postu.Zairzyj do folderu ze zdjęciami bo nie wszystkie sąwypisane w poście(min Diacneal apteczny,maseczka błotna Avon,krem do stóp Tołpa torfowo rozmarynowy). Mogę ewentualnie oddać jeszcze odlewkę super kremu profesjonalnego z kompleksem antycelulitowym Norel(około 100ml do zastępczego opakowania),link z kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2596 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-05 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Moze znajdziesz u mnie cos za Jo Malone-zel i balsam..?Kusi mnie tez Euphoria.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Theoremę?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200944 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
interesują mnie kosmetyki Apotheker, nie mam nic z twojej listy, ale może coś Cię skusi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z poszukiwanych przez Ciebie mam poza wątkiem czarną kredkę L'oreala i szampon Herbal Essences mandarynkowy do włosów delikatnych i normalnych, ale szamponu niewiele zostało ok. 1/3 a nawet trochę mniej.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Zakorzenienie
|
Niestety za zapach wymienię się tylko na inny, poszukiwany przeze mnie, zapach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety, choć masz świetne rzeczy, nie znalazłam nic dla siebie (tzn. żadnego zapachu) Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
daj znac jak się namyslisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie w kolenosci
Kanebo, Compact Case For Total Finish, puder w kompakcie, bez gąbeczki (która normalnie jest w puderniczce). Odcień 205 TOPAZ BEIGE, zużycie niewielkie, w granicach 0,5-1%. lub Avon, Bronzing Pearls, kulki brązujące, 22 g, wypróbowane, bez gąbeczki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
A może Donna KAran BC 40/50ml? za Fendi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi ci o moj watek?? Jesli tak to owszem zmienialam zdjecia na robione przezemnie, poniewaz wczesniejsze byly pozyczone z internetu. A nie mozna edytowac??
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za
Schwarzkopf, Gliss Kur, Balsam Płynny Jedwab, do włosów matowych i trudnych do ułożenia, 200 ml (zostało 65-70%) Schwarzkopf, Gliss Kur, Szampon Płynny Jedwab, do włosów matowych i trudnych do ułożenia, 200 ml (zostało ok. 80%) ?
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
JUz uzupelnilam opis
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dołożyłaś coś fajnego: -THE BODY SHOP-SPA WISDOM-AFRICAN SPA SALT SCRUB-swietny peeling solny do ciała z masłem Karite.Sliczny afrykanski zapach w super opakowaniu.Pozostało połowa opakowania z 350 ml.Tylko za coś super bo fajna rzecz.
Zastanawiam się... Co byś powiedziała na taką wymianę? Palmer's-Hair Success-Gro Treatment with Vitamin E (około 120 g - ile to wychodzi ml? ![]() THE BODY SHOP-SPA WISDOM-AFRICAN SPA SALT SCRUB (rozumiem, że ok. 170 ml zostało?) za: Jo Malone, Lime Basil & Mandarin Shower Gel, 3.4 FL.OZ./OZ.LIQ., 100 ml, nieużywany Jo Malone, Lime Basil & Mandarin Body Lotion, 3.4 FL.OZ./OZ.LIQ., 100 ml, nieużywany Gdybyś była zdecydowana, prosiłabym o jeszcze chwilkę do namysłu ![]() I jeszcze ważna kwestia - jeśli mieszkasz w Anglii, to dla mnie wymiana niestety odpada ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, czy za Theoremę Esprit chcesz tylko zapachy ze swojej listy, czy można Cię kusić czymś innym? W podobnej ilości miałaym OI, ale w wersji EDT, nie EDP
![]() Mam też próbeczkę Narciso Rodrigueza (EDT) i Smoka (tego ostatniego także większe pojemności, i to chyba we wszystkich wersjach zapachu, ale ich nie zamierzam się pozbywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
cheer - interesują Cię może ciuszki jakieś
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190927 Niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.