|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marua i jej weselny problem :P
Dziewczyny prosze o informacje gdzie moge kupic taka sukienke? W sklepach widzialam podobne tzn te misezki na biust takie marszczone, ale bylo to z takiej jak by satyny, tutaj widac ze jest to sztywniejszy material, bardzo mi sie ona podoba. Jezeli macie fotki sukienek o podobnym kroju i z podobnego materialu to byla bym wdzieczna
![]() Albo chociaz informacje gdzie mozna cos takiego dostac, lub jak nazywa sie taki meterial? ![]() EDIT: No wiec wyszlo na to ze bede ja miala szyta przez krawcowa. Bedzie w kolorze czerwonym. Wiec teraz prosba do was abyscie pomogly mi dobrac dodatki do tego koloru i fasonu tej sukni. Na wesele ide 8 wrzesnia, a sukienka od odbioru bedzie 7 ![]() W zalaczniku fotka wersji czerwonej ze strony producenta, oraz skrawek materialu z ktorego sukienka bedzie szyta. Zamiescilam tez sandalki jakie mam, powiedzcie czy pasuja. Nie koniecznie musze je ubrac, moge kupic inne. Milo mi bedzie jak zasugerujecie tez jaki makijaz bedzie pasowal i jaka fryzura. Bede opalona, wloski ciemny braz, oczy tez brazowe. ![]() Edytowane przez Marua:) Czas edycji: 2007-08-20 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie znajde taka lub podobna sukienke?
Kto pomoze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W Zarze widziałam podobną, ale obawiam się, że materiał nie odpowiadałby Ci, skoro szukasz grubszego. Za to sukienka była cudna
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moze nie grubszego, ale sztywniejszego. Zeby byl tez efekt takich paskow, bardzo podoba mi sie ta czesc pod biustem. Mysle ze taki material i kroj uwydatni maly biuscik, bo wlasnie takiego jestem posiadaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
trudno powiedziec po zdjeciu ale material mi wyglada na szyfon
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Super sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jutro ide z ta fotka do krawcowej, ciekawe co mi powie. Wesele 8 wrzesnia. Myslicie ze ona nadaje sie na wesle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Jak najbardziej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To powiedzcie mi jescze czy taki kolorek tej sukni bedzie pasowal do ciemnych wloskow? Czy moze wybrac inny kolor? Jakie dodatki do niej i w jakich kolorach? Cos na szyje, kolczyki, buty, torebka.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o plisy? One na satynie też są widoczne
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Byc moze plisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podbijam temacik, moze teraz pomozecie? Jest troche postepow co do kiecki i znowu potrzebuje waszej pomocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marua i jej weselny problem :P
Jestem wkurzona, krawcowa sie rozchrowala
![]() ![]() Tak zla dlugo nie bylam, teraz bede musiala szukac sobie czegos innego, w zasadzie stwierdzilam ze albo pojde w swojej starej sukience, albo w satynowym topie i dokupie od niego spodnice. W koncu to dalasza rodzina TŻta.... Przynajmniej kasy zaoszczedze... i bede miala na jesienne laszki ![]() ![]() Material sobie zostawie i uszyje sobie taka na inna okazje, a tym czasem mysle ze pomozecie mi cos skompletowac na to weselicho. Zaraz dodam fotke satynowego topu ktory mam, a jutro wrzuce sukienke, bo aktualnie jest u kolezanki. Dodalam jescze fote tuby - gorsetu ale chyba nie za bardzo sie nadaje? Myslicie ze spodnica takiego typu jak na fotce pasowala by do tego topu? Do tego te ciemno zlote sandalki z 1 postu? BO nie jestem pewna co do jej koloru ![]() PS. Obiecuje to ostatni raz moj post pod postem ale nie mialam innej mozliwosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
oj szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Specjalizujacych sie w szyciu sukienek to chyba wiecej nie ma. Moja tesciowa jest krawcowa, ale od zwyklych ciuchow i nie zdecydowala bym sie dac jej do uszycia tej sukienki.
Chodzi o wprawe w szyciu tego rodzaju kreacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.