![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
***ESTEE LAUDER*CHANEL*LA ROCHE*IsaDora*BOURJOIS i inne
nieaktualne
Zapraszam także na mój wątek ciuszkowo-butkowo-dodatkowy na którym proponuje nowe rzeczy z butiku który prowadzę. INTERESUJA MNIE MARKOWE PERFUMY,KOSMETYKI Z GÓRNEJ PÓŁKI A NAJCHETNIEJ KOMSETYKI PROFESJONALNE poszukiwane: -zapachy górnopólkowe:Aquolina,Mis Dior,Angel,Kenzo... -kosmetyki THE BODY SHOP -meteoryty Guerlain(mam juz beige chic) -Givenchy prisme libre(mam juz kolor 02)szukam kolorku 01 lub 03 -kosmetyki Kryolan -samoopalacze z wyzszej półki-najlepiej Clarins oraz inne -tusz Diorschow -kosmetyki dr.hauschka -podkłady wyższa półka lub Revlon z soft flex -wszelkie pudry z wyzszej półki -guam -DKNY Be Delicious -Biolage -wszelkie peelingi,żele do mycia twarzy,mleczka -kremy,balsamy antycell -markowy zegarek-może być uzywany -JĘZYK NIEMIECKI-słowniki,książki i wszytsko co związane z tym jezykiem
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2007-09-30 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ***ESTEE LAUDER*CHANEL*LA ROCHE*IsaDora*BOURJOIS i inne
-LUKSUSOWY ZESTAW 10 POMADEK/BŁYSZCZYKÓW MARKI SEPHORA
LIMITED LIP CANDY PALETTE BY SEPHORA [COLOR="Cyan"]-perfumy Estee Lauder, Beyond Paradise,nowa bez kilku psiknięć link do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=127604 -perfumy Chanel No.5,nowa bez kilku psiknięć[/COLOR] -Bourjois, Delice De Poudre (puder brązujący prasowany),nowy Puder brązujący, który wyglądem i zapachem przypomina czekoladę. Zamknięty jest w solidnym kartonowym opakowaniu wyglądającym jak książeczka. Znakomicie pachnie, daje bardzo subtelny i naturalny efekt -IsaDora Snow Glow Powder(puder rozświetlajacy w kamieniu) nowy(raz mazniety),napisy na opakowaniu lekko ztarte przez ocieranie sie o inne rzeczy w kosmetyczce -JOOP Jette By Night pojemnośc wyjściowa 50ml,ubutek kilka ml3-4.Jest kartonik.Bede baaaaardzo wybredna,zamienie za coś z wishlist i to nie napewno ![]() -DOKŁADKAClarins Eau Lactee Auto - Bronzante,luksusowy samoopalacz do twarzy. Mój ulubiony kosmetyk.Nie pozostawia plam,nie powoduje powstawania zaskórników,nie ma charakterystycznego ,,smorodku samoopalaczowego",pięknie pachnie. Oddam 1 ponieważ mam 2,mały ubytek-zainteresowanym wysle real foto.
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2007-09-17 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
JESSICA SIMPSON PEŁNOWYMIAROWY BŁYSZCZYK CANDY-smak waty cukrowej,duży,pełnowartoś ciowy 5,9ml
To jedyny na świecie BŁYSZCZYK który daje piękny mieniący się błyszczącymi drobinkami jasno - różowy kolor a do tego pysznie pachnie i smakuje!!! Jest idealny! Sprawia, że usta stają się odżywione, nawilżone i idealnie gładkie a do tego pachną i smakują jak wata cukrowa !!! -Revlon, Skinlights, Face Illuminator Emulsja rozświetlająca,Beztłuszcz owa emulsja rozświetlająca. Zawiera minerały odbijające światło: różowy kwarc, topaz, masę perłową , które powodują "filmowy efekt optycznego wygładzenia". odcień 03 Peach Light ,testowana 2 razy.napisy lekko zdarte nowe botki we wszytskich rozmiarach,posiadam 2 fasony -czarny,z przodu marszczony -szary wysokość obcasa około 6,5-7cm-baaardzo wygodne
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2007-09-16 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
- IsaDora cienie potrójne,kilka razy użyte
-Chanel, Teint Compact Creme Universel (Podkład w kompakcie; każda cera),nowy-raz testowany na ręce,kolor 60Hale,SPF 15,pojemność 15g KWC:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5543
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2007-09-05 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
-Profesjonalny puder transparentny firmy KRYOLAN ,Nowy 60g
Klasyczny puder, zawierający dużą część modyfikowanego krochmalu ryżowego o unikalnych właściwościach.Zapewnia on dużą chłonność pudru oraz niezwykłą trwałość.Żaden profesjonalny charakteryzator , jak i wizażysta nie wyobraża sobie pracy bez tego produktu.
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2007-09-18 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj! Interesują mnie cienie ID, bardzo puder brązujący, i puder rozświetlający ID może też. Z Twojej listy wanted mam książki do niemieckiego i repetytoria leksykalne (jutro napiszę dokładnie jakie), to, co w wątku plus podkład Clinique. Mam też prostownicę i troszkę kosmetyków do włosów, pilniczki szklane i ceramiczne. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202467
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za cienie Isadory? Gdybyś chciała je wymienić na inne odcienie Isadory mam poczwórne oraz jedne potrójne, mam też cienie ArtDeco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
kryolan jest transparentny
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Odpisuję u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
malwinko czy nie interesuje cie ten puder brazujacy w mom watku?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Malwinko do watku ciszukowego nie zagladam bo interesuja mnie tylko kosmetyki. Pojemnosc Estee Lauder jest duzo mniejsza niz moich Versace wiec taka wymiana by mi sie nie opłacała, chyba ze miałabys jeszcze inne perfumy ( z gatunku słodko- jadalnych ) na wymiane.Pryzmy tez odpadaja bo chce je wymienic tylko na cos co mnie szczegolnie zachwyci. Wchodziłaby w gre wymiana za jakies kosmetyki do włosków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
o ten mi chodzi... 4 zdjęcie:
-puder brazujacy COUVRANCE rozne odcienie mieszajace sie w zgrana calosc,zuzycie-10% http://www.apteka-centrum.pl/avene-c...wy-p-2071.html a wyzej podalam link do apteki to ten sam
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
pisaczek kosztuje ok 15zl,puder ok 70zl.moglabym wiec cos dobrac???czy nie pasuje Tobie taki sposob? aha i pisaczek jest czarny??
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
myslalam o wymianie pudru couvrance na pisak,kryolan i j&j holiday skin
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Czesc, pamietam, ze podobalo Ci sie u mnie sporo rzeczy, widze, ze masz nowe kosmetyki w watku, kilka zwrocilo moją uwagę, m. in. puder Kryolan
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
na roznych stronach cena krynolanu 60g wynosi 40zl...na wizazu tez...moge wtedy dobrac cos innego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
NApisalam PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
interesował cie u mnie puder Haus mnie interesuja cienie isadora i puder brązujący a takze ten rozświetlajacy czy ten rozświetlajacy ma drobinki/brokat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.