![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zamienie b³yszczyk MaxFactor, nowy!!!! dok³adka, moze cos dla ciebie :)
kupi³am b³yszczyk MaxFactor Lipfinity nr 570 dwu fazowy lecz pani w sklepie zle mi podopwiedzia³a, i kolor jest dla mnie za ostry, a tak bardzo chcialam sobie nim poprawic nastrój
![]() ![]() Wiecej kosmetyków post 6!!!!!! Edytowane przez blue_sky4 Czas edycji: 2007-09-09 o 22:09 Powód: dok³adka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
w³asnie poszpera³am w ³azience i znalaz³am pare rzeczy które moze was zainteresuja:
-odzywaka do w³osów Gliss Kur regeneracyjna z jedwabiem(stan jak na zdjeciu) -body tonic adidas zielony (stan jak na zdjeciu) -Johnson's baby lekka oliwkowa mgie³ka z aloesem (stan jak na zdjeciu) -Gillette sieries dla facetów zel do golenia (pe³en, nie uzywany wogóle)(leci do tomama) -kolastyna srebrny brokat do cia³a (stan jak na zdjeciu) -inglot niebieski cien do powiek (zosta³o ok 80%) -inglot róz do policzków (ok 60%) -astor puder anti shine 002 (stan jak na zdjeciu) -bourjois liner szary 11 (zosta³o mysle wiecej niz po³owa) -inglot szminka z³ota (stan jak na zdjeciu) -oriflame szminka ciezko okreslic kolor ale zdjecie oddaje go w 90% (stan jak na zdjeciu) -inglot b³yszczyk Funny nr:18 wisniowy -elizabeth arden miniatura perfum Red Door (stan jak na zdjeciu) -guerlain perfum miniaturka Champs-Elysees (nieuzywany pe³en)(leci do Adzika ) -estee lauder, niestety nie wiem jak sie nazywa (pe³en nieuzywany) -estee lauder perfum miniaturka "beautyful" (pe³en nieuzywany) -carolina herrera miniaturka perfum 212 (nieuzywane)(leci do tomama) -carolina herrera minaiturka perfum 212 sexy (nieuzywane)((leci do tomama) -Avon puder matuj±cy pure porefection (ma³o uzywany ok 10%) to wszysto co narazie znalaz³am, ale jeszcze poszperam ![]() czekam na oferty ![]() Edytowane przez blue_sky4 Czas edycji: 2007-08-24 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na wymiane, rózne, rózniste, moze cos dla Ciebie!!!!!
czesc! a co chcesz za miniaturki?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuj± mnie te miniaturki.Znajdziesz co¶ za nie?
-guerlain perfum miniaturka Champs-Elysees (nieuzywany pe³en) -carolina herrera miniaturka perfum 212 (nieuzywane) -carolina herrera minaiturka perfum 212 sexy (nieuzywane) Poza w±tkiem mam min takie próbki,wiêkszo¶æ firmowa: Escadê Collection,Amor Amor,,Elixir des Merveilles,Crystal Noir,Inspiration Lacoste,Hypnose Lancome ,Rose Bourbon marina de bourbon i trzy YR w kartoniku(the vert,,chevrefeuille,verve ine). Jeszcze jakie¶ próbki kosmetyków min: Sante naturkosmetik:Feuchtigkei ts Fluid i Bronzing Fluid,z YR Cure intervention minceur J-14nut i inne bardziej popularne Ziaji DAx cosmetics.. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-22 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
znajdziesz co¶ u mnie za:
-odzywaka do w³osów Gliss Kur regeneracyjna z jedwabiem(stan jak na zdjeciu) -body tonic adidas zielony (stan jak na zdjeciu) Johnson's baby lekka oliwkowa mgie³ka z aloesem (stan jak na zdjeciu) -Gillette sieries dla facetów zel do golenia (pe³en, nie uzywany wogóle) kolastyna srebrny brokat do cia³a (stan jak na zdjeciu) ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 468
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Intresuja mnie te rzeczy
-elizabeth arden miniatura perfum Red Door (stan jak na zdjeciu) -guerlain perfum miniaturka Champs-Elysees (nieuzywany pe³en) -carolina herrera miniaturka perfum 212 (nieuzywane) -carolina herrera minaiturka perfum 212 sexy (nieuzywane) Najbardziej dwie ostatnie pozycje, zajrzyj do mnie, moze cos wpadnie ci w oko ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Interesuj± mnie miniaturki- sexy caroliny herrery i obie estee lauder, a najbardziej sexy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204757 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za mini herrery?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
-odzywaka do w³osów Gliss Kur regeneracyjna z jedwabiem(stan jak na zdjeciu) -inglot róz do policzków (ok 60%) -astor puder anti shine 002 (stan jak na zdjeciu) ?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
![]() guerlain perfum miniaturka Champs-Elysees (nieuzywany pe³en) -estee lauder perfum miniaturka "beautyful" (pe³en nieuzywany) -carolina herrera miniaturka perfum 212 (nieuzywane) -carolina herrera minaiturka perfum 212 sexy (nieuzywane) Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-08-22 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN sta³y
|
-odzywaka do w³osów Gliss Kur regeneracyjna z jedwabiem(stan jak na zdjeciu)
-body tonic adidas zielony (stan jak na zdjeciu) -Johnson's baby lekka oliwkowa mgie³ka z aloesem (stan jak na zdjeciu) -Gillette sieries dla facetów zel do golenia (pe³en, nie uzywany wogóle) -elizabeth arden miniatura perfum Red Door (stan jak na zdjeciu) -guerlain perfum miniaturka Champs-Elysees (nieuzywany pe³en) -carolina herrera miniaturka perfum 212 (nieuzywane) -carolina herrera minaiturka perfum 212 sexy (nieuzywane) cos u mnie ?? jesli nic nie znajdziesz to napisz co cie interesuje mam duzo rzeczy poza watkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() zainteresowa³o mnie : *Garnier Body Tonic ¿el antycellulitowy i roll-on p³aski brzuch oba u¿yte ze 2 razy * Pupa, Polvere di Luce Gold, podwójne cienie, jasny z³oty i stare z³oto, raz u¿yte *Estee Lauder - SO MOIST - maseczka nawil¿aj±ca, tubka 75ml, raz u¿yta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a nie chcesz probek perfum za miniaturki?
![]() |
#23 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Co¶ u mnie za:
-odzywaka do w³osów Gliss Kur regeneracyjna z jedwabiem(stan jak na zdjeciu) i/lub -inglot b³yszczyk Funny nr:18 wisniowy i/lub -inglot szminka z³ota (stan jak na zdjeciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
a jaa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie szukasz perfum to mo¿e peelingi Faberlic?
Pierwszy z Graines de jojoba,u¿yty do twarzy ze trzy razy z 50 ml. Link do kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16618 Drugi z kosmetyków tlenowych,oczyszczaj±cy,z osta³a wiêksza po³owa z 50ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.