|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
NIEAKTUALNE***odynka poszukuje***
hej
jak już pewnie część z Was przeczytała niedawno urodziłam dziecko, tym samym moja szafa stała się hmm... jakby to powiedzieć jakoś mało do mnie przystosowana![]() poszukuję więc bluzek typu long i bolerek do nich, dłuższych tunik i bluzeczek zakrywających niespadający brzuszek spódnic rozkloszowanych i spodni biodrówek ale nie za niskich tak na 80cm w pasie - mam 160cm wysokości ale jak coś to będę skracać![]() moją słabością są też sweterki z wielkimi golfami opadającymi na ramiona i baaaaaaardzo szukam torebki reserved typu worek były w zeszłym sezonie w kolorach czarnym, żółtym i brązowym ![]() oddam wiele, dużo już jest w moim wątku ale przeszukam szafę jeśli coś będziecie konkretnie chcieć ![]() wszystkie moje ciuszki są w stanie idealnym ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANKI ![]() ps. kolorki: czerwony, brązowy, pomarańcz, zieleń, moro, khaki oraz bluzki w paseczki
odi - mama Nelly, Lilly i Zuzannki Edytowane przez odynka Czas edycji: 2009-06-25 o 15:44 Powód: NIEAKTUALNE:) |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ***odynka poszukuje***
ten wątek już jest nieaktualny - dawno mnie nie było, robię porządek i próbuję się odnaleźć
nie mogę zmienić tytułu będę wdzieczna za uznanie tego wątku za nieaktualny
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

jak już pewnie część z Was przeczytała niedawno urodziłam dziecko, tym samym moja szafa stała się hmm... jakby to powiedzieć jakoś mało do mnie przystosowana