|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
(= S³onik poszukuje! =)
NIEAKTUALNE!
Oto moja lista rzeczy, których poszukuje ![]() Oczywi¶cie mo¿na mnie kusiæ czym¶ innym, bo na pewno o czym¶ zapomnê ![]() Na czerwono - te najbardziej pilne Na szaro - nieaktualne Na zielono - te najmniej pilne ![]() Chêtnie przyjmê torbê typu "worek" (niezbyt wielk±, ale te¿ nie maleñk±), czarna, ciemny br±z ![]() KOSMETYKI: Pielêgnacja *** Dobry krem nawil¿aj±cy do twarzy - na dzieñ (raczej apteczne), mog± byæ próbki, chêtnie bioderma - hydrabio riche ![]() *** Zawsze chêtnie przyjmê pielêgnacjê apteczn± do twarzy (poza ¿elami) *** Skuteczny,sprawdzony preparat (serum, szampon, od¿ywka - wszystko!) zwiêkszaj±cy objêto¶æ w³osów ![]() Najchêtniej taki, o którym mogê poczytaæ opinie - nie lubiê eksperymentowaæ z kosmetykami do w³osów *** Chusteczki do higieny intymnej - nieotwarte *** paletka korektorów sephora! *** Bielenda sexy look - do biustu *** dobry scrub do cia³a ![]() *** Dax Cosmetics - Peeling drobnoziarnisty z mikrokryszta³kami bambusa - mog± byæ saszetki ![]() *** Laser na popêkane naczynka na nogach - AVON - mog± byæ próbki *** Arbuzowy (lub inny owocowy) p³yn do k±pieli - AVON *** Gad¿ety do k±pieli - kule musuj±ce, babki i inne ![]() *** Essence - zapachowy zmywacz do paznokci *** Kosmetyki Aquoliny, Body Shop i ogólnie s³odko¶ci do cia³a, nie pogardzê te¿ owocowymi zpachami ![]() -- S³odkie pokusy - mleczko do cia³a kokos i czekolada -- Aquolina - balsam do cia³a z babeczk± ![]() -- Body sHop - mase³ka 50 ml - owocowe *** Balsamy do cia³a Sephora - ró¿ne zapachy, chêtnie na spróbowanie ![]() *** saszetki/ miniatury/ odlewki lipidiose 2 (nie pogardzê te¿ produktem pe³nowymiarowym ![]() Zapachy (mo¿e byæ ka¿da ilo¶æ, chêtnie mniejsze- zw³aszcza w przypadku tych z wy¿szej pó³ki - nie chcia³abym oddawaæ pó³ w±tku za zapach, tym bardziej, ¿e mam ich spory zapas póki co - nie mam te¿ górnopó³kowych zapachów na wymianê ![]() + Divine z Oriflame + CK ONE + Puma RED + Issey Miyake + Donna Karan - Be Delicious + Cacharel - Amor Amor! + Lacoste Inspiration + Black - Kenneth Cole i pewnie inne ![]() + a tak¿e wszelkie próbki zapachów, zarówno damskich, jak i mêskich ![]() Kolorówka: *** Pêdzel do ró¿u nr 17 Sephora Professionnel *** Ró¿ do policzków: (jasne, delikatne odcienie wpadaj±ce w ró¿) +BOURJOIS - nr 15 lub 16 (lub inne ale TYLKO tonacja ró¿owa) *** BODY SHOP - owocowy balsam do ust *** Smackersy w tubce (!!!) z serii Lip frosting, a tak¿e squeezy (ew.) *** L'OREAL - glam shine - b³yszczyki o stonowanych odcieniach jasnego br±zu lub ró¿u *** Water shine liquid diamonds kolor nr 301 ![]() KSI¡¯KI: Wszystkie musz± byæ w bardzo dobrym stanie! Preferujê miêkkie ok³adki ![]() *** Balsam dla duszy - dla mi³o¶ników kotów ![]() *** Fantastyka polska - proszê kusiæ ![]() *** Sapkowski - ca³a saga - jestem w stanie oddaæ wiele a tak¿e: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204974 ![]() Edytowane przez s³onik Czas edycji: 2007-12-02 o 13:53 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (= S³onik poszukuje! =)
*** Kosmetyki Aquoliny, Body Shop i ogólnie s³odko¶ci do cia³a - chêtnie próbki!
-- S³odkie pokusy - mleczko do cia³a biszkopt lub kokos i czekolada a moze cukier puder? ![]() -- FARMONA - magic spa - mus do cia³a z drobinkami z³ota za ten mus nie wiem czy sie zamienie bo go nie produkuja juz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Mogê zaproponowaæ:
- Bioderma krem Sensibio DS- 5 ml - Aquolina p³yn do k±pieli o smaku cukier puder-20 ml - Vichy Lipidios nutri-sun-7 ml - Vichy Decros-12 ml - Vichy Homme-krem nawil¿aj±cy doskonale oczyszczona skóra-2x1,5 ml + to co w moim w±tku ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj, a czym ewentualnie by³aby¶ zainteresowana w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Podoba mi siê: -ORIFLAME - bahia sunset 15 ml -ORIFLAME - ¿el pod prysznic kokos i mleczko ry¿owe -RIMMEL - Cool Matte 16h - podk³ad w musie, numer 303 true nude 1,5ml -ORIFLAME - Giordani gold - podk³ad adaptacyny odcieñ natural beige 3ml - ORIFLAME - eyeliner, czarny tusz do kresek - trudno okre¶liæ zu¿ycie, oko³o 7, 8 razy w niewielkiej ilo¶ci
w±tek ksi±¿kowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1224116 Edytowane przez agniese79 Czas edycji: 2007-09-10 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Tak to jest szampon przeciw³upiezowy: Anti-dandruff shampoo anti-recurrence technology with Selenium Disulphide
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak siê zastanawiam, czy za same próbki op³aca mi siê wymieniaæ
![]() ![]() - ORIFLAME - eyeliner, czarny tusz do kresek - trudno okre¶liæ zu¿ycie, oko³o 7, 8 razy w niewielkiej ilo¶ci i która¶ z próbek podk³adu? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hop hooop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
fantastyka polska - jacek piekara: przenaj¶wiêtrsza rzeczpospolita
437 storn, lekko pogiêta ok³adka, przera¿aj±ca, brutalna i drastyczna wizja Polski w przysz³o¶ci. jacek piekara jest moim ulubionym autorem, t± ksi±¿kê uwa¿am za jego jedn± z lepszych. oprawa miêkka kosztowa³a 30z³, czytana 1 raz, jednak jak mówiê, ok³adka lekko pogiêta. Ca³a reszta w stanie bardzo dobrym. wymiana za co¶ innego z fantastyki polskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.