|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dermablend, Gosh, filtr, Deborah, AA
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
akurat dzisiaj wachalam AA Flora Nerolia
cos u mnie moze?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
interesuje Cię wymiana podkładu Dermablend na Isa Dorę w piance najjaśniejszą ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Adzika, palau - niestety nic
Lolu - nawet bardzo u Ciebie bardzo interesują mnie też Meteory WR - poza wątkiem mogłabym zaproponować róż Clinique nr 110 precious peony, kupiłam w ub. mcu w Sephorze, dosłownie kilka razy maźnięty pędzlem, nie ma żadnego wgłębienia
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
- Vichy Dermablend nr 15 Opal, otwarty ok. 1,5 miesiąca temu, użyty 4-5 razy, zużycie więc minimalne, dla mnie zbyt ciężki i niestety zapycha
jestem bardzo zainteresowana...jakby co poza watkiem mam jeszcze mase kosmetykow aptecznych (probki) ale wszytskiego nie chcialo mi sie wstawiac
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
- Vichy Dermablend nr 15 Opal, otwarty ok. 1,5 miesiąca temu, użyty 4-5 razy, zużycie więc minimalne, dla mnie zbyt ciężki i niestety zapycha
oddałabym pół albo nawte cąły wątek , ale widze ze propozycji Ci nie brakuje
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dermablend kusi mnie bardzo ale przestraszyłam się nieco tego zapychania o którym piszesz , mam podatną cerę . Napisz coś o tym , jak Ci się nosił .
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh, szkoda, że już masz ![]() Jest mocno kryjący, moze zrobiłam błąd, że testowałam go w czasie upałów i to na filtr - sądzę, że to tajemnica zapchania Konsystencja nieco podobna do X-Xeptional, ale jednak ciut lżejsza, i o ile X-ceptional robi mi na twarzy smugi, to Vichy nakłada sie dużo lepiej. Wg mnie nie jest zły, całkiem fajny, jednak ja jestem przyzwyczajona do podkładów lekkich, nie tak mocno kryjących, do tego zwykle kładę filtry, puder i tak silnie kryjący powoduje, że mam wrażenie, że to ustojostwo całe mi z twarzy odpadnie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
No to mi teraz namieszałaś
![]() Czy mogę prosić o porównanie koloru Gosha z Dermablendem ? Tez nie lubię cięzkich , mocno kryjących podkładów ale co zrobić , bardzo lubię nieskazitelną cerę . Nie pozostaje nic innego tylko szukać , testować , może znajdzie się taki który spełni te wymagania
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), niżej Vichy. Na mojej skórze Gosh sprawia wrażenie jakby miał leciutką domieszkę różu, Dermablend to czysty beż. Zdjęcie robiłam na wierzchu dłoni, która to część ciała jest najmocniej opalona u mnie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu , dziękuję pięknie za porównawcze zdjęcie ,
Decyduję się na Dermablend . Mam nadzieję że mnie nie zapacha , tfu , tfu
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ja glupia nie zauwazylam ze dermablend to przeciez vichy...
o tamtym myslalam trudno pozdrawiam
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
witaj, wpisywalas sie wczoraj u mnie w watku w zwiazku z meteorytami WR, szkoda ze tak pozno bo przez ostani miesiac szukalam filtra Vichy, a wlasnie kupilam, ale jesli Twoj mialby dluga date przydatnosci to moglbym sie nim zaopiekowac. prosze wiec sprawdz date waznosci.
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czy znajdziesz coś u mnie za Vichy Capital Soleil 50+ Creme Ecran? Pozdrawiam Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207313 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

u Ciebie bardzo interesują mnie też Meteory WR - poza wątkiem mogłabym zaproponować róż Clinique nr 110 precious peony, kupiłam w ub. mcu w Sephorze, dosłownie kilka razy maźnięty pędzlem, nie ma żadnego wgłębienia

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
, mam podatną cerę . Napisz coś o tym , jak Ci się nosił .