![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam za niezbędniki, upiększacze i rozpieszczacze
Chwilowo nieaktualny - jedynie dla formalności, stworzyłam nowy wątek z pozycjami których chcę pozbyć się szybciutko, a nie chcę aby moderatorka połączyła wątki. Poniższe pozycje aktualne
Dokładka 12-09 Paletka z lusterkiem - w odcieniach fioletu Rochas , fiolety ładne jednak otrzymałam przepiękny fiolet od jednej przemiłej wizażanki i każdy inny już wydaje mi się nie taki. Tylko wypróbowana, pędzelek nie tknięty. Kosztował 22 funty. Dokładka 10-09 "Dysleksja i trudności w uczeniu się " PORADNIK Dlaczego niektórym inteligentnym dzieciom uczenie się sprawia trudność? Najczęstszą przyczyną okazuje się dysleksja! Poradnik, zawierający wszystkie podstawowe informacje, które w sposób praktyczny mogą ułatwić zrozumienie i przezwyciężenie trudności dzieci, skierowany jest przede wszystkim do rodziców, z całą pewnością jednak zainteresuje on również specjalistów. Książka kładzie szczególny nacisk na diagnozę i proste, konwencjonalne metody terapii. Dokładka 08-09 Podzielę się pudrem jedwabnym Hauschki ( jedynie za coś niezbednego ) Dokladka 05-09 Pędzel do pudru Giordani Gold, dwa razy użyty, wyprany. Dokładka 04-09 Aquolina Pianka jogurtowa, tylko ciut na dłoni dla sprawdzenia zapachu i żel o zapachu Wiśni (Czereśni ), raz użyty, na pewno jest ponad 75% z 250ml. Dokładka 03-09 Xerial 50 -40% pozostało PILNIE POTRZEBUJE Matrix Biolage wzmacniająca odżywka i szampon - również na odlewke. Les Belles - zielone pomidorki, również moze być próbeczka Za interesujące mnie pozycje oddam również zapachy - nie mam z tym problemu lub będę szukała innych rzeczy poza watkiem. Pozostałe pozycje na które chętnie się wymienię w wątku Potrzebuję ( link w podpisie ) Zużycia będę podawała na bieżąco Twarz - pielęgnacja: Krem głęboko nawilżający Kinerase z Kinetyną dostępny w sieci Sephora - JEDYNIE ZA ZAPACH lub coś wyjątkowego. ewentualnie jeśli nikt się nie znajdzie chętny na Kinerase całe moge rozważyć odlewkę krem pod oczy (nowość) Lancome Premium ßx Absolute Replenishing Eye Cream 4ml. Nowy Abacosun - żywa ziemia wulkaniczna - ze 125 gr użyte 3 razy więc ubytek znikomy - oddam jedynie za coś pilnego. - rez Aquolina Dolci Baci - kojący balsam do ust, zapach brzoskwinkowy. No własnie , nie lubie brzoskwini w kosmetykach :/ Świeży, dziś dostałam w prezencie. Tylko przetestowany Anthelios Aqua-lait - nowa 100ml tuba ( jedynie za niezbędnik ) - rez olejek Argane Galenic 3ml. Sztyft ochronny do ust z wyciągiem z Aloesu - Oriflame - NOWY Korektor antybakteryjny Avon - dolnej nalepki brak, zakupiony nie dalej jak rok temu,sama już nie wiem czy odpadają od wilgoci łazienkowej czy ktoś majstruje przy nich, niemniej od tuszu Oriflame też nie mam a jest świeży i użyty niee wiecej jak trzy razy. Jakieś kiczowate kleje chyba. Nowy żel Swedish Care normalizujący do mieszanej cery - data do 10.2007 (PILNA WYMIANA ) Na próbę mogę odlać, Diacneal, Samoopalacz LRP, filtry Avene i LRP ( głównie za pozycje których poszukuje ) Na próbe mogę odlać maseczkę witaminową i ogórkową Oriflame Twarz - kolorówka: Diorshow - miniatura- użyta dwa trzy razy, czarny, z wymiany - nie radze sobie z wielką szczotą Pomadka Giordani Gold - świetne opinie na KWC - NOWA Paleta pieciu cieni Oriflame - dobre recenzje na KWC - NOWA ( jedna w tonacji zieleni i brązów druga typowo zimne barwy) Nowa duża paleta cieni, pudrów, róży, pomadek, jest również kredka i cos jeszcze - zestaw Oriflame - NOWY Tusz Giordani Gold Grafitowy - wypróbowany, Revlon Skinlights Emuslja rozświetlająca 03 - Peach Light - ubytek niewielki Clinique pomadka w kolorze wodnego fioletu, przetestowana na dłoni Lancome - cień Focus - jasny fiolet Sally Hansen Airbrush na pyszczek- tylko wypróbowany NYC błyszczyk, jasny róż ,NOWY NYC błyszczyk bordo z kapką brązu, NOWY Błyszczyk z aplikatorem Lotta Luv Cynamonowy DMM Maybelline podkład - Sand ok. połowy balsam do ust w słoiczku- krem truskawkowy,prosiaczek Disney Podkład Giordani Gold - Natural Rose Nowy Nivea - lip care - sztyft perłowy- są 3 cm. Ścięta higienicznym skalpelem. Super pachnie landrynkami Moge odsypać pyłek rozświetlający - świetne opinie na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8957 Ciało: Mleczko kokosowe Bielendy -zużycie 15% Hydrolat oczarowy - nowy ( jedynie za hydrolat różany lub coś pilnego ) Żel z białą glinką Argiletz ( pompka) - zostało jakieś 30% Balsam brązujący Barwa Słońca - Nowy Yves Rocher żel do ciała z hamamelisem -wypróbowany Fitomed - płyn do kąpieli z arniką, ubytek 20% Antyperspiracyjny krem do stóp Oriflame - przetestowany Spray odświeżający do stóp Oriflame - użyty dwa razy ( słyszałam że z powodzeniem można używac go do obuwia. Zapach jak dla mnie zbyt miętowy. Lawendowy balsam z serii ułatwiającej zasypianie Avon - najpewniej po terminie, zapach nie zmienił sie - dla amatorów tej kompozycji zapachowej. Krem do rąk i paznokci oriflame ( z zielonym ) - użyty 3 razy Włosy: Oriflame - kokosowa odżywka do włosów - nowaRemix L'oreal - ubytek 5% Yves Rocher szampon do ciała z hamamelisem -wypróbowany L'oreal Tec Serum - ok. 40-50% Restyle Look Krem stylizujący do włosów - super mocny - TAFT - ubytek niewielki, brak daty wazności, jest tylko kod 0920X45918 , zakupiony dwa miesiące temu na All.. 9 kapsułek Capivit A+E Zapachy: Les belles Nina Ricci - Migdałowe - miniatura, nowa - rez Mellow R.Verino - 30 ml. ubytek niewielki JPG 2 - wyjściowo 40 ml, zużycie niewielkie ok10% - jest kartonik Intuition Estee Lauder - wyjściowo 30ml , zużycie niewielkie - brak karonika - rez Woda FM - alternatywa zapachy Ralph RL- jest kartonik, tylko wypróbowana Eclipse Oriflame - NOWY Pur Blanca Avon - w flakonie w kształcie gwiazdki , tylko wypróbowany Azzaro Pure Cedrat EDT 7,5 ml. - nieużywane - kartonik ( męski ) Azzaro Acteur EDT 5 ml. - niueżywane - kartonik ( męski ) Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-09-14 o 05:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie oddam za niezbędniki, upiększacze i rozpieszczacze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jaką pojemnośc ma ta miniatura les belles migdałowa?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cos za
olejek Argane Galenic 3ml. Balsam Mleko i Miód oriflame NOWY
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej, podobaja mi się u Ciebie:
Diorshow - miniatura- użyta dwa trzy razy, czarny, z wymiany - nie radze sobie z wielką szczotą Nowa duża paleta cieni, pudrów, róży, pomadek, jest również kredka i cos jeszcze - zestaw Oriflame - NOWY NYC błyszczyk, jasny róż ,NOWY balsam do ust w słoiczku- krem truskawkowy,prosiaczek Disney Nie wiem, czy interesują Cię takie wymian, ale zajrzyj do mnie, może coś znajdziesz za choć jedną z tych rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
chyba 4ml. będę mogła sprawdzić wieczorem
niestety nic Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a czy interesuje Cie w zamian miniatura anny sui suidreams? nowa w kartoniku 5ml?
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
interesuje mnie
Krem głęboko nawilżający Kinerase z Kinetyną .. co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dominikaho, nie masz w wątku nic podobnej wartości , oriflame, YR i puma to nie ta półka , natomiast Mugler w drugą stronę przeważa. Może masz coś poza wątkiem ? Interesowałaby mnie najbardziej les belles zielone Liberty frizz ( zielone pomidorki )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aquolina Dolci Baci - kojący balsam do ust, zapach brzoskwinkowy. No własnie , nie lubie brzoskwini w kosmetykach :/ Świeży, dziś dostałam w prezencie. Tylko przetestowany Diorshow - miniatura- użyta dwa trzy razy, czarny, z wymiany - nie radze sobie z wielką szczotą Paleta pieciu cieni Oriflame - dobre recenzje na KWC - NOWA ( jedna w tonacji zieleni i brązów druga typowo zimne barwy) Nowa duża paleta cieni, pudrów, róży, pomadek, jest również kredka i cos jeszcze - zestaw Oriflame - NOWY Revlon Skinlights Emuslja rozświetlająca 03 - Peach Light - ubytek niewielki Lancome - cień Focus - jasny fiolet DMM Maybelline podkład - Sand ok. połowy Mleczko kokosowe Bielendy -zużycie 15% Les belles Nina Ricci - Migdałowe - miniatura, nowa - rez |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Aquolina Dolci Baci - kojący balsam do ust, zapach brzoskwinkowy. No własnie , nie lubie brzoskwini w kosmetykach :/ Świeży, dziś dostałam w prezencie. Tylko przetestowany
Krem głęboko nawilżający Kinerase z Kinetyną dostępny w sieci Sephora - JEDYNIE ZA ZAPACH lub coś wyjątkowego. ewentualnie jeśli nikt się nie znajdzie chętny na Kinerase całe moge rozważyć odlewkę podoba mi sie jeszcze kilka rzeczy w rezerwacji znajdziesz cos w moich watkach? odpisz u mnie
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
najchętniej za zielone pomidorki, lub coś z niezbędników, zajrzyj na liste potrzeb - znajduje się w wątku "poszukuję" - link w podpisie. Les belles jest jedną z tych rzeczy których nie mam potrzeby się pozbyć
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
kryolan jest zarezerwowany chwilowo
czekoladka wolna. wczesnie pytałaś o czerwone szpilki z mojego drugiego wątku.Nadal jesteś zainteresowana? u Ciebie najbardziej podoba mi sie błyszczyk Aquolina i Krem głęboko nawilżający Kinerase z Kinetyną dostępny w sieci Sephora. Jak widziałabyś ewentualnie naśza wymianke? odpisz u mnie,odwdziecze sie tym samym pozdrawiam
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
na dzień dzisiejszy w gre wchodzi tylko czekoladka,ponieważ w sobote mogłabym ja zakupić za granica tekze w niedostepnych w PL kolorach,np biała czekoladka z delikatnymi ,rozświetlajacymi drobinkami.Poza tym kolor 51 i 52.
Chciałam zaproponować Ci wymianke : szpilki czerwone za błyszczyk ale skoro zrezygnowałaś z butów .... Mam jeszcze poza watkiem perfumy gibenchy Eau Torride. Jeślinie wybierzesz nic z pozostałych aukcji za krem to moglabym wymienic sie za sam blyszczyk jesli cos za niego znajdziesz.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
DMM Maybelline podkład - Sand ok. połowy
Remix L'oreal - ubytek 5% Restyle Look Krem stylizujący do włosów - super mocny - TAFT - ubytek niewielki, brak daty wazności, jest tylko kod 0920X45918 , zakupiony dwa miesiące temu na All.. coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety Karolcia, szukam raczej konkretnych pozycji, nic u Ciebie z niezbędnych rzeczy nie widzę
![]() ewentualnie załącz zdjęcia do oferty na ciuchlandii - moze tam cos wypatrzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
narazie mam wolna tylko czekoladke( w sumie tez zajeta ale moge kupić).
jeśli nie widzisz nic u mnie za Kinerase to trudno.Moze cos z moich wątków za błyszczyk?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podnoszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Irsin droga- prosze napisz co Ciebie u mnie interesuje, mam w wątku pozycje które oddam jedynie za niezbędniki , inne z którymi wogóle nie jestem związana - łatwiej będzie mi przeglądać i wczytywac się w twoje propozycje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
odpowiedziałam wyżej u Ciebie
![]() czy widzisz cos u mnie ze cały Kinerase? czy znazlazłabys cos ewentualnie za sam błyszczyk jeśli za krem nic? (mogłabym oddac te czerwone buty za błyszczyk,skoro i tak go nie uzywasz a szpilki moze sie przydadza ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A ja odpowiedziałam na ten wpis już wcześniej - i liczyłam na jakiś odzew
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
nie odpowiedziałaś u mnie dlatego nie znalazłam odpowiedzi
![]() na allegro oraz w sklepie internetowym błyszczyk kosztuje 19,90 stąd moje wyobrażenie o cenie.podoba mi sie ewentualnie jeszcze u Ciebie : Aquolina Pianka jogurtowa, tylko ciut na dłoni dla sprawdzenia zapachu i żel o zapachu Wiśni (Czereśni ), raz użyty, na pewno jest ponad 75% z 250ml. tylko mam pytanie,czy jest to balsam czy zel do kapieli? czekoladke zostawiam sobie bo jest rewelacyjna,ale na wymianke za cos co mnie interesuje moge kupić,kosztuje ona około 16-17Euro. Za sam błyszczyk jak pewnie rozumiesz nie oddam czekoladki bo za jej cene kupię sobie 3 o zapachu jaki bedzie mi odpowiadał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.