|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Lotion-nowy wymienie
nieaktualne -leci do daissy
tak jak w tytule wymienie nowy-raz wyprobowany lotion do cery mieszanej 50ml -kupilam go we wtorek w sepchorze(c ena 160zl-mam paragon)-WSPANIAŁE RECENZJE NA kwc TO TEN http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3217 chetnie przygarne kremiki do twarzy, pod oczka, kosmetyki profesjonalne do wlsoóe i.t.d. nie jestem zainteresowana Avonem, oriflame, ani ciuchami. pozdrawiam Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2007-09-10 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Lotion-nowy wymienie
Może coś u mnie ?
W wątku mam francuską profesjonalną maskę do włosów Maniatis. Poza wątkiem mam jeszcze kilka produktów z FAROUKA - Czysty jedwab, Silk Strate, Fruit Coctail-maska, Matrix-Biolage-maska
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Lotion-nowy wymienie
A może zainteresuje Cię kremik Biopur Biothermu
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czesc
a oddalabys krem dermiki i roz lancome?razem te 2 rzezcy bardzo podoba mi sie tez puder estee lauder |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mogę rozważyć puder EL (roz Lancome trzymam na prawdę na coś szczegolnego z kolorówki, dobry podkład itd), mam pytanie? Czy szybko sie wchlania ten krem ? Czy zweza pory - raczej matujący jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
trudno odpowiedziec na twoje pytania poniewaz ja uzylam go doslownie 2 razy-na pewno szybko sie wchłania
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A byłabyś zainteresowaną wymianą tego kremu na puder EL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wiesz co prosze napisz mi jeszcze czy to dokładnie ten puder
Estee Lauder, Double Wear, Stay-in-Place Powder Makeup SPF 10 i czy na pewno jest oryginalny(sorry ale wole sie upewnic) i na ile procent oceniasz zuzycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Czytam wszystko, co jest napisane na nim:
ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY - IN - PLACE POWDER MAKEUP TEIT POUDRE LONGUE TEUE SPF 10 3C1 PEBBLE 04 ...itd. kod: E 56 Nie mam gąbki do niego, bo potrzebowałam do makijażu. Użycie oceniam na 5%, jak się przyjrzę, to widać minimalne wgłebienie na środku. Jest duży, 16g Za oryginalność recze, mogę wysłać paczkę pierwsza, żebys nie miala watpliwosci, ewent. moge tez zrobić zdjęcie i wyslać na maila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() mnie bardzo podoba sie uciebie ten kremdermiki ja mam jeszcze polowe toniku effaclar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.