![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
perfumy, kosmetyki
NIEAKTUALNE
Wymienię najchetniej na perfumy bo kolorówki mam właściwie wystarczająco ,ale opcje różne dopuszczam, mogą być rzeczy mniejsze, większe, łączone Moje propozycje PERFUMY 1Gucci brązowe zużycie 3-4 ml z 30 ml[/COLOR] fotka przedstawia ciut mniejsze zużycie, zostane zaktualizowane-nieaktualne 2Libertine ok. 20-22 ml/30ml-nieaktualne 3]Fendi klasyczne ok.22/25ml-niaktualne perfumy dodane dzisiaj , czyli 20-09-2007 4.Kenzo jungle elaphant ok.35/50ml,pudełko 5.Amarige (klasyczne) ok.65/100ml, tester bez pudełka KOLOROWE 1.Paletka Diora -na pudełku kod 3L07, ale nie wiem , czy coś oznacza, mam ją 1,5 roku- wymieniam, bo już widzę, że turkusu,białego i seledynku bardzo mało zużyłam,więc nie ma po. Jest to zestaw nr 250 seascape http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage SPRAWDZIŁAM DATĘ W PODANYM LINKU I OKAZUJE SIĘ,ŻE PALETKA MA DATĘ PRODUKCJI 2003-11.CZUJĘ SIĘ W OBOWIĄZKU WYCOFAĆ JĄ Z OFERTY. 2.Palette juicy rouge- kupiłam wiosną, powinna być świeża daję link http://www2.lancome.com/_int/_en/cat...iny&vname=name& do stronki, gdzie jest dokładny opis do kliknięcia linki - benefit-application- expertise, mam z oceną zużycia, odsyłam do fotki. Bardzo ciężko oceniać zużycie, polegam na sokolich oczkach waszych. ![]() Edytowane przez juella Czas edycji: 2007-10-16 o 06:56 Powód: AKTUALIZACJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy, kosmetyki
Może coś u mnie za 2 lub 3 ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Za Fendi może Cool Water Davidoff,bez kartonika około 20\30ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Liertine i/lub paletke Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Może cos znajdziesz u mnie za Gucci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ryjku przejrzałam wątek, mogłyby mnie zainteresować te pozycje,: YSL OPIUM Fleur de Shanghai - mogę zrobić sporą odlewkę ok. 50 ml dla zainteresowanych ![]() lub HERMES ROUGE EAU DELICATE - tester bez korka i bez kartonika 50 ml, -ale nie jestem pewna, bo tez za bardzo nie lubie odlewek, a hermes jest zupełnie nieznany, nie wiem, czy jest trwały itd.pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za Gucci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
JAk by mogla wygladac nasza wymianka w takim razie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za libertine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Daissy, jeśli byłabyś chętna mogłybyśmy rozważyć
wariant libertine + paletka diora+ "coś Ci dokładam" i właśnie nie wiem, czym by zanęcić na to coś ![]() http://www.raan.istore.pl/sklep,1846...,400402,0.html zużycie ok. 3 cm od góry, ja to użuwam po prostu jak balsam, fajnie się wchłania, nie zostawia filmu, no naprawdę niezła rzecz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
W sumie mam duzy biust, ale zawsze mozna go ujedrnic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się również paletka pomadek-jeśli udało by się nam wymienić te 2 rzeczy było by miło (przemyśl opcje tak byś była zadowolona) Jeśli nie -to ja z ,,miejsca,, biorę libertine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam poza wątkiem klasyczne Opium edt 30 ml . Jeśli chodzi o Hermesa Rouge to z całego serca nie polecam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
1.Gucci brązowe zużycie 1-2ml z 30 ml czy interesuje cię zapach ANGEL SCHLESSLER ESSENTIAL 30-35 ml /100 edp jest to ładny delikatny i trwały zapach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za odwiedzenie mojego wątku, nie wiem, czy będę miała
dziś czas, bo mam robotę nagłą, odpowiem na wszystkie propozycje później. Pozdrawaiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Raczkowanie
|
dzięki, niestety nie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez juella Czas edycji: 2007-09-08 o 12:14 Powód: poprawa błędu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanie w spr Liertine - czy wystepuje w perfumerii? W Sephorze ich nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.