![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zapraszam!
Mam na wymianę :
- próbka L de Lolita Lempicka z atomizerem, - próbka Trussardi Inside ( połowa próbki z atomizerem, na poznanie zapachu) -cienie AVON potrójne kolor violet ( kilka razy użyte, więc nieznaczący ubytek) - lakier Sally Hansen Maximum Growth ( lakier z odżywką, kolor blackberry, użyty na próbę) - L'Oreal tonik Pure Zone (linia zużycia na wysokości górnego napisu L'Oreal ![]() - ERIS delikatny tonik nawilżający Water Melon ( nowy) - korektor w sztyfcie CONSTANCE CARROLL ( nowiutki,bardzo ładny kolor- Natural Beige) -peeling ST.IVES oczyszczający pory/ do skóry wrażliwej : duo pack- dwie saszetki po 6ml -EVELINE Slim Extreme 3D ( aktywne serum modelujace brzuch i pośladki + serum intensywnie wyszczuplające i ujędrniające - 7ml) -DEBORAH- Bioetyc sistema cellulite - 5 ml -DOVE- balsam Beauty Body Milk - 10 ml -LPR - Lipikar xerand, regenerujący krem do rąk, skóra sucha. -ręcznie malowane naszyjniki ![]() W zamian przygarnę inny kosmetyk apteczny, np. puder prasowany, kompakt, korektor, filtry, wodę termalną, glinki. Nie pogardzę też kolorówką (tusze do rzęs, eyelinery) czy jakimś interesującym zapachem- próbki, odlewki też baaaardzo mile widziane ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Blanka2407 Czas edycji: 2007-10-03 o 15:12 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chętnie wymienię :-)
interesuje mnie podkład, jak możesz to zajrzyj do mnie, po za watkiem mam jeszcze krem Dermedic Hydrain 2, pare razy użyty
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196585 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej, mi by odpowiadał podkład Avene. Jeśli Ci by pasowała taka wymianka to mozemy sie wymienic
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- ESSENCE :peeling do skórek i paznkokci( sztyf idealny do wrzucenia
dotorebki, natychmiastowa pomoc w zadartej skórce) -korektor w sztyfcie CONSTANCE CARROLL ( nowiutki,bardzo ładny kolor- Natural Beige) - CARLO DI ROMA: cień w kulce ( bardzo dobre opinie na KWC ), kolor 18 - brąz opalizujący na zieleń i srebro. coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: AVENE podkład i inne moje kosmetyki :) Zapraszam!
HEJ!
Wypatrzysz coś u mnie za: - GOSH: X-ceptional Wear Make-up- podkład kryjący o długotrwałym działaniu (kolor nr 18- sunny, używany przez 4 dni, a więc niewielki ubytek z 35 ml) -plastry do depilacji twarzy STREP do skóry wrażliwej
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Karolcia 2401, wybacz, ale chwilowo nic - wszystko, co ewentualnie interesowałoby już niestety powymieniane. Ale będę zaglądała, czy pojawiają się jakieś dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mogłabym Ci dorzucić jeszcze miniaturki biodermy cream 50+
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Marabi, [U]rozważam [U]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
AVENE :podkład korygujący we fluidzie do skóry wrażliwej ( kolorek O3- Sable Beige ,SPF 15,użyty dwa razy, nie uczula, nie zatyka porów, naprawdę dobra rzecz dla cery z problemami i alergiczek) - GOSH: X-ceptional Wear Make-up- podkład kryjący o długotrwałym działaniu (kolor nr 18- sunny, używany przez 4 dni, a więc niewielki ubytek z 35 ml) ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Zaakręcona- Przykro mi- wymieniam się praktycznie tylko na kosmetyki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ahtaga.., przykro mi, nici z naszej wymiany: właśnie wróciłam od pani dermatolog... Przy mojej kuracji Bioderma barwiona nie jest zalecana... A już się ucieszyłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Blanka2407;5293043]Mam na wymianę :
-AVENE :podkład korygujący we fluidzie do skóry wrażliwej ( kolorek O3- Sable Beige ,SPF 15,użyty dwa razy, nie uczula, nie zatyka porów, naprawdę dobra rzecz dla cery z problemami i alergiczek) - INGLOT: śliczny cień z serii Vertigo- z pacynką wbudowaną: nr 82 (ciemny fiolet ze srebrnymi drobinkami, idealny dla zielonookich i nie tylko).Dwa razy użyty. ![]() - ESSENCE :peeling do skórek i paznkokci( sztyf idealny do wrzucenia dotorebki, natychmiastowa pomoc w zadartej skórce) -plastry do depilacji twarzy STREP do skóry wrażliwej ( w pudełku zostało 12 plastrów z 20 - choć można je dowolnie wycinać wedle potrzeb- oraz 3 z 4 dołąconych chusteczek nasączonych łagodzącym olejkiem z avokado, spowalniają odrost włosków) czy znajdziesz cos u mnie? mam np glinki kilka woreczkow po 10 gr - zielonej i musialabym sprawdzic czy mam inne zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Sztyft korygujący MAX FACTOR, w odcieniu naturalnym, użyty kilka razy (zostało około 90%) (ciemniejszy niż na fotce!)
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=irsin;5308183]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Blanka2407;5312066]
Cytat:
![]() Mam jeszcze inne wody jak widzisz, poza watkiem mam probki Pink Sugar, i znalazloby sie moze pare innych rzeczy gdybys mi dala znac czego poszukujesz - mam troche balsamow itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Irsin, nie dziwię, się że jakaś kobietka skusiła się na Omnię... mmm..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ninę mogę oddać oczywiście ,nie jest zarezerwowana ani nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten podklad avene jest dla ciemnej czy raczej jasnej karnacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Irsin: Do jakiej karnacji... hmm... opiszę Ci na swoim przykładzie- moja karnacja jest stosunkowo jasna, ponieważ z racji kuracji preparatem zawierającym kwasy nie moge się opalać: i na niej podkład wyglada bardzo naturalnie. Z drugiej strony- raz na jakiś czas samoopalam się chusteczkami Vichy- i na opalonej skórze też dobrze wygląda. On ma tę zaletę, że ładnie stapia sie ze skórą i ryzyko jakichkolwiek plam, smug po prostu nie istnieje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wachalas moze Nine?
Bo YR woalalabym oddac za jakis pelny zapach Ale Nine chetnie oddam i moze cos jeszcze dobierzesz? bo u Ciebie to dużo rzeczy chciałąbym: podkład, cień Inglota,ST.IVES - balsam Swiss Vanilla -5ml, plastry, peelign do skorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Irsin - u Ciebie interesują mnie następujące rzeczy:
-Nina ( nie wąchałam, ale raz się żyje ![]() -Aquolina -balsam YR - no i niezmiennie mój ulubiony lakier do paznokci ![]() Napisz mi, w jakiej kombinacji widzisz naszą wymianę, co za co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aquolina - chodzi Ci o koktajl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.