![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
*** ciuchy XS/S & biżu ***
NIEAKTUALNE!!!
Wymienie najchętniej na biżuterię, ale ciuchom też nie mówie "nie". A teraz lista co chcę wymienić: RZECZY NA RÓZOWO JUZ NIEAKTUALNE POLECĄ NA MIAU.PL NA POMOC KOTOM 1- kolczyki z muszelkami 2 - kolczyki serduszka 3 - kolczyki z cloissone, do nich jeszcze identyczna zawieszka, mają bigle zamknięte! 4 - kolczyki z cyrkoniami i czarnym świecidełkiem BRAK 5 - bransoletki pasujące do kolczyków nr 3 , sztuk 4 6 - metalowe bransoletki, sztuk 5 7 - srebrny komplet ze sztucznym koralem Wielkość korala:4mm Długośc bransoletki:18cm Długość kolczyka z biglem:2,8cm 8 - drewniany turkusowy komplet bransoletka i korale BRAK 9 - srebrny wisiorek króliczka 10 - krzyżyk 11 - srebrne kolczyki wkrętki 12 - srebrna zawieszka biedronka 13 - duża srebrna zawieszka 14 - klamra do wlosów but 15 - klamra do włosów w jesiennych kolorach 16 - metalowe kolczyki wkrętki o futurystycznym kształcie 17 - plastikowe niebieskie kolczyki 18 - wisiorek w kolorze srebrnym BRAK 19 - duży wisiorek w kolorze złotym BRAK 20 - metalowa bransoleta turkusowa torebeczka Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-01-23 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** ciuchy XS/S & biżu ***
ciuchy:
1. Niebieski top z koralikami H&M z metki XS~~ dł 46 cm ( z ramiączkami), szer pod pachami 41-43 cm. 2. Top w paski LOGG h&m XS ~~ dł 50 cm, szer pod pachami 35-43 cm. 3. czarny top w truskawki rozmiar S 4. biała w srebrne liście S 5. topik w krate XS ( krata znów modna w tym sezonie!) 6. jeansowy gorsecik DIVIDED rozmiar S 7. "misiata" beżowa mini TALLY WEJL zdjęcie kiepsko wyszło :/ rozmiar S Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-01-16 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
8. niebieski pasek
9. wełniana sukienka na podszewce z długim rękawem XS/S BRAK 10. czarno-biały sweterek angel rozmiar S 11. biały top virgin xs/s 12. elegancka bordowa w róże S 13. spódnica w kratę (krata wiecznie modna!) rozmiar M 1.12 DOKŁADKA komplet kolczyki, bransoletka i wisiorek z drewna kokosowego. kupione na all , bardzo mi sie pododbają ale ten kształt kolczyków nie pasuje do mojej buzi ;( Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-01-16 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** ciuchy XS/S/m & biżu ***
14. torebka czarno-biala
15. elegancka biala koszula, materiał typu "gnieciuch" wiec nie wymaga prasowania ![]() 16. czarna bluzeczka z wstawkami z białej siateczki r S 17. kurtka bordowa FISHBONE rozmiar S. ma wadę - wytarte "futerko" na jednym rękawie co widać na fotce. reszta bez zarzutu DOKŁADKA 4 stycznia 2008 świetny sweter - tunika w odcieniach szarości. wiązanie + ozdobny guzik rozmiar 36 rękawy lekko rozszerzane Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-01-16 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
TOP ATHOSPHERE JESZCZE Z METKAMI
rozmiar uk 12 eur 40 czarny ( jedno zdjecie celowo rozjaśnione) marszczony na biuście, wiązany na szyji z drewnianymi ozdobnymi kółkami BRAK - Magdallen21 7listopada- KOLCZYKI A - takie tam ![]() B - dzieło RudejAB, koraliki porcelanowe, bigle srebrne BRAK Migotka81 C - Również RudejAB, bigle srebrne, bardzo fajne ![]() D - długie z cyrkoniami, niesrebrne ale nie powodują alergii ( no przynajmniej u mnie jak dotąd) Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-01-15 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie, ale raczej nic
![]() DOKŁADKA 18 listopada - sliczny top Warehouse z metki S ale mysle że XS - materiałowy czarny płaszczyk za kolana w pionowe jasne paski. z metki M ale S/xs. na zdjęciu w sierci kota, bo ciezko go odgoic jaks ieco s kładzie na ziemi i robi zdjęcie, ale przed wysyłką dokładnie wytrzepię z kłaczków. NIEAKTUALNE CZARNE NAUSZNIKI NIEAKTUALNE DOKŁADKA 20 listopada srebrna bransoletka z bursztynem próba 925, kupiona dawno temu w Cepelii długosc 19 cm Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-01-13 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JESTEM ONA
|
Z biżu staram się byc minimalistyczna
![]() Ale mam jeszcze fajne kolczyki - średniej długości, nie na wkręty, w środku po dwie kuleczki tak jakby drewniane, a na koncu białe( imitacja masy perłowej) jakby półwachlarzyki. Tyle z opisu, nie mogę zrobić fotki teraz, bo muszę pozyczyc aparat od sąsiada. A poza bizu może coś - nowa woda Luxury- dośc orientalny zapach- bardzo ciekawa choc nie w moim stylu. ( prezent od teściowki ) ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za wode podziękuję ![]() DOKŁADKA 2.12.2007 gruby golf w różowy melanż, Impuls by H&M rozmiar M. milusi i bardzo ciepły.trochę zmechacony, ale to z powodu rodzaju materiału a nie z powodu częstego uzytkowania. 100% akryl, do prania ręcznego stanik Mat M-383/11 push up kolor: biały rozmiar: 75B załozony max 5 razy , raz wyprany. jest śliczny, ale stanik to taka osobliwa częśc garderoby do której jestem bardzo wybredna i ten mi jakoś nie leży ![]() ramiączka odpinane przepraszam że zdjęcia realne sa niebyt ładne i rozmazane, ale jak robiłam z lampą to był jeden wielki błysk, no a bez lampy wychodzą nieostre i kolejna dokładka - PIERŚCIONKI 1, 2 3 i 4 - czyste srebro, raczej wieksze, srednice ok 17-18mm, dokładnie podam o ile będa zainteresowani 5 - metal, z dużym fioletowym oczkiem przypominającym ametyst, niestety nie wiem czy to prawdziwy kamień czy syntetyczna podróbka. na całym obwodzie metal zrobił sie zielony, jest to oczywiscie do wyczyszczenia, ale nie chce mi sie teraz, zrobię to jak będzie oferta wymian malutki, średnica linijką okolo 16/17mm 6 - srebro i koral, srednica 18mm 7 - srebro i cyrkonia sr18mm i jeszcze - NASZYJNIKI * pierwszy z babcinej szafy, niezwykle oryginalny z zielonym oczkiem. "łańcuszek" stylizowany na gałązki. niestety wraz z upływem czasu próby się trochę zatarły i nie dam rady odczytać czy to 925 czy jeszcze 800. Nie wiem też z czego zrobione jest to zielone oczko. Tu będę wybredna ![]() * drugi z kuleczkami, czyste srebro próba 925 Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2007-12-02 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj ponownie
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JESTEM ONA
|
Bemolka- to kupie go napewno, mam nadzieję,że bedzie
![]() A dorzucę jeszcze tę branzoletkę ( pościerane są niestety niektore perełki, ale to jest opisane) i tą ozdobę do włosów też. ![]()
![]() |
#17 |
JESTEM ONA
|
Bemolka - juz wiem ,że są 2 rodzaje cieni. jeden klasyczny i seria Vertigo- ten jest troche tańszy , ale ponoć niezły. Przeczytałam opinie. a Ty jaki wolałabyś?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
mi sie u ciebie podoba
z bizuteri nr5, 6, 7 ![]()
![]() |
#21 |
JESTEM ONA
|
Myslę,że będzie śliczna, mimo swego "wieku"
![]() A ja mam problem z cieniem lol W mojej miejscowości nie mają czarnego Inglota a o serii Vertigo nawet nie słyszeli- ups. Ale w piątek wyjeżdzam do duuużego miasta na kilka dni i mam nadzieję go znaleźć. ![]() Możesz tyle czasu poczekać? I tak chyba myślę,że wymianka z Tobą będzie ostatnią , za duzo nerwów kosztowała mnie batalia z jedną wizażanką. ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
fotka
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
to czekej bo juz nie wiem
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
bemolko! podobają mi sie kolczyki nr 2 (czerone serduszka) oraz czarny top w truskawki. znajdziesz coś w zamian?? a może poszukujesz czegoś konkretnego??
![]() |
#26 |
JESTEM ONA
|
Bemolka - z Bell był tylko grafit, ale kupiłam z Vipery- sliczny z drobinkami rozświetlającymi.
Jesli chcesz to zapraszam na PW. ![]() A jeszce prosze podaj mi wymiarki pod paszkami , w biuście i w biodrach. ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2007-09-26 o 18:30 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
JESTEM ONA
|
Bemolka- ach , tak to jest jak chce sie być szybkim
![]() Wysyłam dziś 2 paczuszki, wyjeżdzam po południu na kilka dni i pomyślałam,że Tobie tez juz bym dziś wysłała. ![]() Te drobiny są ... prawie niewidoczne- zresztą sama zobaczysz i wierzę ,zę bedziesz dobrze się z nimi czuła. ![]() A sukienka jesli jest S to będzie dobra- takie ciuszki noszę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.