|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
1stLaDy szuka!!!!moze masz?? :)
poszukuję:
- givenchy hot couture EDP w kazdej ilosci chodzi mi o ta wersje w takim oliwkowo bezowym flakoniku-NIE ta rozowa - lolita lepmpicka EDP w kazdej ilosci - naomi campbell cat deluxe at night edp - probke t. mugler ANGEL - dobrego korektora pod oczy - rozu bourjois - WAXA henna treatment do wlosow w kazdej ilosci! - lakiery inglota jak najswiezsze rozne kolory - sztuczne dluuuugie rzesy (najlepiej z klejem) - kosmetyki z serii normaderm vichy - cień bourjois suivez mon regard zloto/beze ale moga byc tez inne kolory teczy - loreal glam shine blyszczyk holographic najlepiej beze/blade roze ale nie tylko - podklada vichy aera teint kolor 46 dore honey ale moga byc tez jasniejsze - podklad BeYu matujacy velvet mat nr 16 - maskara loreal czarna lash architect - eyeliner w pisaku czarny z avonu - eyelinery rozne kolorowe-najbardziej zloto/srebro oraz fuksja mocno polyskujace - maselka z body shopu byle nie manadarynkowe ![]() - rozgrzewajace zele/olejki do masazu - zestawy lub pojedyncze pedzle do makijazu (najbardziej te do cieni i podkladu) - dermacol
![]() ![]() 171cm Edytowane przez 1stLaDy Czas edycji: 2008-06-27 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
spin doctor
|
Dot.: 1stLaDy szuka!!!!moze masz?? :)
Mam ok 80/100ml Hot Couture, mogłabym oddać jedynie za Coco Mademoiselle w tej samej ilości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1stLaDy szuka!!!!moze masz?? :)
mam naomi campbell ale moge oddać jedynie odlewkę jesli by cie interesowała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.