![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Metamorfoza?
Witam. Ostatnio coraz częsciej zastanawiam się nad swoim wyglądem. Coś chciałabym zmienić, chociaż sama nie wiem co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza?
ladna dziewczyna z Ciebie
![]() ![]() do co wlosow- moze zrob grzywke na skos.. i pocieniuj wlosy?! co do makijazu na wesele to na pewno cos delikatnego, zebys nie czula sie zle skoro na codzien sie nie malujesz...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie no w sumie o tym tuszu zapomniałam wspomnieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sliczne fryzurki
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Sliczne sa te fryzurki, ktore dodalas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Co do brwi to własnie kosmetyczka mi je takie zrobiła i jak sie lepiej przyjrzec to widac, że "zapuszczam"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Co do makijażu to nie wiem, a co do fryzury to widziałabym cię w wycieniowanych włosach z grzywką na skos. I może jakiś balejaż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hm.Zapisałam się do fryzjerki na piątek i teraz sama nie wiem jak mam ściąć włosy. Nie chcę zmieniać długości, bo chłopak by mnie udusił :P, ale chcę coś z nimi zrobić i poważnie zastanawiam się nad jakąś grzywką, lecz boję się, że będę głupio wyglądała, dlatego mam prośbę czy ktoś mógłby mi dopasować w PS jakieś fryzurki i doradzić w czym wyglądam najlepiej?Z góry dziękuję, bo do wizyty już 3 dni, a nie chcę iść i kolejny raz podciąć tylko końcówki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
I jak po fryzjerze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
grzywka jest konieczna ... dlugosc fajna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wizyta odwołana, bo przychorowałam, ale w najbliższym czasie się wybiorę i oczywiście się pochwalę. Z tymi włosami to ja już nie wiem co mam robić, żeby były odżywione, nawet Wax nie pomaga..:/ Czekam na keratynę, ona nigdy nie zawodzi. Te zniszczone włosy to efekt pasemek w kolorze "Gwieździstego fioletu" -> wyszły różowe i były trzy razy zamalowane w ciągu tygodnia (wiem, głupio postąpiłam). Ilena, a Twoim zdaniem jaka grzywka?Niektórzy mówią, że prosta za brwi (boję się), inni, że skośna, ale niezbyt wystrzępiona. A twoim zdaniem?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
prosze masz siebie tu w roznych grzywkach ..... moim zdaniem grzywka nie powinna byc idealnie prosta .... i powinna zaslaniac cale czolo ... moim zdaniem powinas miec grzywke z propozycji ostatniej ( nazwa 7.jpg)
inaczej mowiac ... grzywka lekko odslaniajaca brwi .... brwi maja luk .. i w momencie gdzie brwi ida w dol w strone ucha ... grzywka tez idzie w dol ... nie ma wtedy takiej ochydnej prostej idealnie grzywki ... moim zdaniem grzywke powinas polaczyc z pazurkami po bokach ... i wycieniowac tak jak to moj boski obrazek pokazuje :P Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-10-13 o 17:07 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
a mi się bardziej podobasz z grzywką jakbyś miała na bok, ale Ilena pewnie lepiej sie na tym zna....pzdr
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na grzywkę ukośną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja rowniez uwazam ze bardzo ladnie ci z grzywka na skos
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z dziewczynami grzywka na skos to jest to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
W sumie podobają mi się dwie opcje:ze skośną grzywką i z ta ostatnią
![]() ![]() ![]() PS: Brwi na tych fotkach wyglądają na trochę nierówne, lecz są prawie identyczne i równe.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam od fryzjerki, ale narazie nie zrobiłam ogromnej rewolucji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Baaardzo ładnie!!!Jak przeglądałam propozycje dziewczyn, to też doszłam do wniosku,że z grzywką "na ukos" ci najładniej.
![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
no zgadzam sie.....ze fajnie wygladasz.....
![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
w tej 2 bedzie ci super ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
myślę, żę masz coś z Christiny Ricci i powinnaś pójść tym tropem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A ja jednak sądzę, że grzyweczka powinna być bardziej widoczna, niż ta, którą teraz zrobiła Ci fryzjerka. Taka mocno ścieniowana na skos. A na zniszczone włosy bardzo dobry jest jedwab. Jest niedrogi i wydajny a włosy są nawilżone i lepiej się układają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Mi osobiście jedwab nie pomaga!Może nie widać na zdjęciach, ale mam bardzo gęste i ciężkie włosy, które przed obcięciem puszyły się strasznie po myciu. Teraz po obcięciu, gdy mamje mocno ścieniowane problem zniknął. Do tego stosuję też raz w tygodniu kurację z olekju rycynowego i później myję włosy dwukrotnie szaponem Pantene Intensywna Regeneracja z odżywką i już nie kładę żadnej odżywki na to. Włosy są cudne!Mięciutkie, takie lekkie. Poza tym to chciałam pokazać Wam nowe zdjęcia, oczywiście z nową fryzurą, jednak układam ją trochę inaczej niż zrobiła to fryzjerka. Czekam na opinie. Buziaki
![]() http://img507.imageshack.us/my.php?image=izabb4.jpg http://img516.imageshack.us/my.php?image=iza2zp8.jpg
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem wyglądasz super w tej nowej fryzurce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze moglam ci pomoc .... wygladasz bosko ale skrocila bym wlosy o jakiej 7 cm :P duzy duzy plus za grzywke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem bardzo ładnie wyszłaś na 1 zdjęciu
![]() Z grzywką ci do twarzy i brwi wyglądają już dobrze... Ale tak jak mówiła Ilena, na Twoim miejscu skróciłabym włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
W sumie wolałabym nie skracać włosów, ale do tej pory Wasze rady były trafne, więc to przemyślę. Wczoraj TŻ widział mnie po raz pierwszy w nowej fryzurce i zakochał się znowu
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wiesz niepokoi mnie jeszcze kolor twoich wlosow ??? mozesz opisac jaki on dokladnie jest bo wiesz na zdjeciach nie zawsze wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Świetnie wyglądasz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.