![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kolorówka: RIMMEL, BOURJOIS, MAX FACTOR, INGLOT
Witam,
Mam do wymiany kosmetyki, które są nowe lub mało używane, po prostu nie utrafiłam zupełnie z wyborem koloru ![]() Jeśli ktoś byłby zainteresowany to wyślę zdjecia na pocztę. OCZY -wydłużający i odżywczy "]tusz Paloma, czarny - użyty z 5-6 razy -NOWY tusz do rzes Paloma granatowy, mascara 3w1 -wydłużająco-pogrubiająco-podkręcający tusz Rimmel, czarny-zużycie ok 30% -kredka do oczu Bourjois fioletowa- 2 razy zastosowana -kredka do oczu Vibo, niebieska-zużycie ok 20% -cień do oczu Max Factor-kolor jasny koral nr 221-maźnięty dosłownie 3 razy -cień do oczu Rimmel nr 030, kolor jasnej kawy z mlekiem, z drobinkami-zużycie ok. 40% -sypki cień do powiekN.Y.C. Sparkle Eye Dust, różowy z drobinkami-zużycie 5% LAKIERY- -lakier do paznokci Paloma, biały perłowy-zużycie ok. 50% -lakier do paznokci Pierre Arthes, kolor: kremowo-mleczny-zużycie to ok. 20% RÓŻNE -baza pod makijaż Paloma-zużycie ok. 10% -okulary żelowe Dove -wosk do depilacja twarzy Tanita, 1 plaster zużyty -Mleczko do opalania Bielendy wyszczuplające SPF 12 data ważn. to 11.2008zużycie 1% -Bielenda Turbo przyspieszacz opalania; mleczko-zużycie ok. 5% -Bielenda Turbo przyspieszacz opalania; mleczko-zużycie ok. 5% -mydło naturalne z brokatem LUSH-nowe i nieużywane --próbka pomadki Oriflame-pomarańczowa czerwień-wypróbowane 2 razy -Roberto Boro - Cafe Grande - Pure Color Cristal Gloss - błyszczyk do ust-odcień różowy ze srebrnymi drobinkami, 3 razy zastosowany-róż to nie mój kolor ![]() Mam jeszcze kasetę z zestawem ćwiczeń odchudzających po ciąży: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04#post5473004 Ja w szczególności chciałabym otrzymać oferty dotyczące: -róże do twarzy Bourjois ale też i innych firm mile widziane -cienie do oczu -puderki, bazy itd -perfumy Generalnie jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]() ![]() Edytowane przez gabriela29 Czas edycji: 2007-10-07 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka: RIMMEL, BOURJOIS, MAX FACTOR, INGLOT
cos u mnie za :
-cień do oczu Max Factor-kolor jasny koral nr 221-zużymaźnięty dosłownie 3 razy -cień do powiek Rimmel nr 030, kolor jasnej kawy z mlekiem, z drobinkami-zużycie ok. 40% ?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za kredke bourjois? Poza watkami mam wode YR Cedr (zostalo ok 100 ml).
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wydłużający i odżywczy tusz Paloma, czarny - użyty z 5-6 razy i cień do powiek Rimmel nr 030, kolor jasnej kawy z mlekiem, z drobinkami-zużycie ok. 40%?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dominika, a ten sypki cień APC, to jest w kolorze zielonym? Bo jeśli tak, to kompletnie nie moja kolorystyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Anitka mnie zainteresował ten cień Lumiere Lilas, ładnie wyglada w opakowaniu, tylko kurcze boję się,że na powiekach będzie jaśniuteńki, a mi nieładni w jasnych odcieniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
W pudelku on jest bialy a na oczach taki opalizujacy (rzeczywiscie troszke na zielono) chociaz wg mnie jest taki uniwersal. A nic wiecej nie znalazlas?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dominika, no niestety nie widzę nic przydatnego dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Idiaminka a ten cień Estee Lauder prasowany cień rozświetlacz Two in One wet/dry formula 04 shimmer duo. Tester not for sale. Ubytek około5% z około 2 g. w jakim kolorze wypada na powiece?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Idiaminka, byłabym zainteresowana tym cieniem w takim razie.
A możesz jeszcze podać nr tego różu lub nazwę: 15. Bourjois świetlisty delikatny perłowy róż z serii wypiekanych.W opakowaniu zastepczym .Pełnowymiarowy. Ubytek około 5 %. Acha, i czy jeszcze będziesz miała dokładki w najbliższym czasie? Dzięki i pozdrawiam ![]() Edytowane przez gabriela29 Czas edycji: 2007-10-01 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ten róż burjois ma kolor Rose Jaspee numerka nie pamietam. Dokładki robię dość często ale w tym tygodniu już nie będe miała czasu. Co proponujesz za ten cień Estee i ewentualnie róż jak Ci podpasuje kolor ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Byłabym zainteresowana tym cieniem i różem. Masz bogaty zbiór ciekawych kosmetyków, ale w sumie też nie chce znowu gromadzić za dużo kosmetyków. W zamian oferuję Tobie bazę Palomy i ten cień N.Y.C. Co Ty na to? Możesz mi napisać na priv.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Oczywiście, rozumiem
![]() W każdym razie miło było popertraktować ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A masz możliwośc zrobienia fotki cienia który u Ciebie wybrałam?
A na cień mam już chętna ale może nic z tego nie wyjdzie wtedy zarezerwuje go dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Anitka, sprawdź skrzynkę pocztową.
Tymczasem podaję Tobie linki do stron internetowych,gdzie jest ten cień: http://www.amazon.com/Rimmel-Special.../dp/B000P20JWM Rimmel SpecialEyes Mono Eye Shadow - 030 Smokey Quartz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj. Chciałabym zobaczy zdjęcia tych kosmetyków, ale najpier zajrzyj do mnie, czy cos ci sie spodoba.
-cień do oczu Max Factor-kolor jasny koral nr 221-maźnięty dosłownie 3 razy -cień do powiek Rimmel nr 030, kolor jasnej kawy z mlekiem, z drobinkami-zużycie ok. 40% kredka do oczu Bourjois fioletowa- 2 razy zastosowana
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Bzuz zainteresowała mnie ta pozycja:
L'Oreal star brights 2g cien w pylku Niedostepny w polsce odcien fiolet. a czy masz zdjęcie,albo możesz podać nr tego cienia?Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Dokładka:
Roberto Boro - Cafe Grande - Pure Color Cristal Gloss - błyszczyk do ust-odcień różowy ze srebrnymi drobinkami, 3 razy zastosowany-róż to nie mój kolor ![]() Bielenda Turbo przyspieszacz opalania; mleczko-zużycie ok. 5% Edytowane przez gabriela29 Czas edycji: 2007-10-05 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
zdjecia niestety nie mam a numeru nie ma na opakowaniu z tego co zauwazylam, mam juz zdjecie ale innego cienia nie moge zlesc tego odcieniu a aparat niestety mam zepsuty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.