![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Agent Provocateur,Brit Red, Azzaro,Kenzo, Kanebo,Intuition do wymiany
nieaktualne
Agent Provocateur - ok.25/50 ml ( trudno mi dokładnie to określić,może być nawet 30 ml ale wolę zaniżyć pojemność ) edp rezerwacja Brit Red edp - mogę zrobić odlewkę 10 ml do atomizera, albo oddać w orginalnej butelce 25/50 ml - będę wybredna,bo lubię ten zapach. Azzaro Visit - minatura ok.5,5/7 ml - niedoceniany,śliczny i bardzo trwały zapach Kenzo KENZO Le Monde est Beau ok. 10/50 ml może trochę więcej,bardzo trwały zapach - rezerwacja Intuition EL edp odlewka 10 ml w atomizerze (świeżutka) rezerwacja KANEBO Instant Natural Golden Glow UV Gel ok.25/50 ml. Żel brązujący ,nadaje buzi odcień delikatnej, naturalnej opalenizny. http://www.barneys.com/b/browse/prod...egoryId=337240 Truth CK body lotion 100 ml ubytek ok.10% Bonacure maska intensywnie regenerująca 750 ml - została 1/5 oddaję bo mnie już włosy zregenerowała i w tej chwili jest za mocna.Bardzo dobra.Polecam.Chetnie wymienię na odżywkę L'oreal Professionel Vita-Femin -witaminy,minerały,żeń szeń Dong Quai - 30 tabletek ( bez chyba 2) tw.2009 r. Kupione w aptece 3 miesiące temu. Sunslik -krem do prostowania włosów tuba 150 ml ubytek ok1/3 może mniej Foot Works - Avon - zmiękczający krem do pięt - 75 ml użyty 3-4 razy SZUKAM GŁOWNIE ZAPACHÓW I KOSMETYKÓW DO SUCHYCH WŁOSÓW KERASTASE I L'oreal Absolut Repair Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-10 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Agent Provocateur,Brit Red, Azzaro,Kenzo, Kanebo,Intuition do wymiany
Witaj
![]() nuty głowy: jaśmin, nuty owocowe nuty serca: róża, nuty przyprawowe nuty bazy: kwiat pomarańczy, nuty skórzane Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2007-10-03 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za Brit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hi,
interesuje mnie u Ciebie Agent, albo Brit Red. Z odyzwek mam matrixa biolage nawilzajacego i Gliss Kur dwufazowy.. moze dobierzesz kilka innych rzeczy do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety,ale Nine i Blossom jeśli oddam to tylko za Słonia.Po za nimi nic więcej nie wpadło Ci w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cos u mnie odp prosze u mnie
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie znajdziesz?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
najbardziej agent, herrera, witaminy
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Herrera212 póki co zostanie u mnie,bo bardzo mi się podoba .Za agenta szukam zapachu albo czegoś do włosów.Masz Miracle,a ja ich niestety nie lubię.Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.