![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szukam: INSOLENCE, L'INSTANT MAGIC, ULTRAVIOLET, HEIRESS
NIEAKTUALNE!!!
Hej dziewczyny! Poszukuję: - Insolence, - L'instant magic, - Ultraviolet, - Heiress, - Aquolina (gł. balsamy i żele pod prysznic), - kolorówkę (wyższa, ewentualnie średnia półka) W zamian mogę oddać: - Addict - 17/20ml, z kartonikiem, - L Lolita Lempicka - 15/30 ml z kartonikiem, - cienie Diora 5 -color: ciemny filolet (raz maznięty), ciemny szary (2razy uzyty), bordo (raz leciutko maznięty), jaśniutki róż (raz uzyty), jasny wrzos (3 razy użyty) , - Dior DiorKiss 858 Caramel Apple - tester błyszczyka o pięknym kolorze zgaszonej czerwieni z milionem drobinek. Ubytek około 5% z 18-stu ml. Oryginalny - mam go z wymiany z Indiaminką, dla mnie troszkę za ciemny, - Adidas Citrus energy - woda toaletowa do ciała z wit.E 185/200ml - LANCOME STAR BRONZER - puder brązujący w pędzlu. Za jednym pociągnięciem nadaje skórze subtelny blask i piękny,delikatnie opalony kolor. Do twarzy i ciała. Ubytek minimalny, z możliwością ponownego napełnienia. Skówka od zamknięcia jest lekko nadłamana, sklejona super glu, normalnie się zamyka, - DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - krem nawilżająco koloryzujący. Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej naturalną opaleniznę. Ostatnio zrezygnowałam z solarium i odcień stał się dla mnie za ciemny - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml, - ESTEE LAUDER IDEAL MATTE - podkład matujący, odcień outdoor beige 03, dla mnie ciut za ciemny. Oddam go tylko za jakiś inny podkład matujący w jaśniejszym odcieniu ok. połowa/30ml MAYBELLINE FOREVER METALLICS - szminka długotrwała, delikatna czerwień ze złotą poświatą, odcień fusion orange, ubytek ok. 2mm -HELENA RUBINSTEIN - podwójny błyszczyk, daje efekt naturalnej świeżości - satynowy róż (użyty z 5 razy), ecru z perłowymi drobinkami (2 razy użyty) Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2007-10-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam: INSOLENCE, L'INSTANT MAGIC, ULTRAVIOLET, HEIRESS
Może coś u mnie?
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
można zobaczyć fotkę błyszczyka, może coś wybierzesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213354 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5479427]można zobaczyć fotkę błyszczyka, może coś wybierzesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213354[/QUOTE] http://www.aukcjoner.net/gallery/263...ot_loreal.html Nie mam aparatu, ale wzielam tę fotkę od Indiaminki, bo to jest ten błyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie coś znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cienie Diora 5 -color: ciemny filolet (raz maznięty), ciemny szary (2razy uzyty), bordo (raz leciutko maznięty), jaśniutki róż (raz uzyty), jasny wrzos (3 razy użyty) ,
moze cos znajdziesz w zamian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...24#post5502289 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może Cerruti 1881 za L?Chyba około 20\100ml.Fotkę pożyczam od Spook bo od niej mam Cerruti.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4882251 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam jaki to nr. pletki diora petroleum d5 ?
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś za Lolitke?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hmm...ja jestem w posiadaniu niepełnej 30tki insolence i balsamu,ale mam go od niedawna i samej mi się spodobał...jednak bardziej chyba podoba mi się addict u Ciebie...tylko trochę go mniej
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witaj! Kurcze, ostatnio jak robiłam porządki to wyrzuciłam większość pudełek, a na nim właśnie był ten numer. Bo na odwrocie cieni jedyny nr jaki jest to 2, ale to nie jest numer cieni. Najlepiej by było jak bym zrobiła fotkę. W tej chwili nie mam jednak aparatu. Postaram się w niedziele skoczyć do brata, pożyczyć go i pod wieczór bym ją zamieściła
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia czy to taki sam bo nigdy ich nie miałam.Najlepiej powąchaj i daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
To może napisz co byś potrzebowała, może akurat coś bym jeszcze wynalazła. Bo mam sporo kosmetyków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hmm...bardzo chętnie bym dobrała jakąś niewielką ilość innego zapachu np. pure poison, hypnotic poison względnie jadore, zresztą napisz co byś miała. Albo np. balsam perfumowany np. noa, piąta aleja, addict, boss femme....z kolorówki nic nie potrzebuję
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Hej,
a ja mam miniaturki insolence, ultraviolet, oraz ultraviolet do torebki w formie różdżki. Wogole mam duzo miniatur - napisz jaki zapach jeszcze cie interesuje? ja ustawiam sie za addictem i cieniami - jesli dojdzie do wiekszej wymiany.
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dziś właśnie dostałam Ultraviolwt z wymiany.Dużo zapachów lubię. To może napisz jakie masz miniaturki, chyba że masz je wymienione w swoim poście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.